• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

14.07.2025 00:57

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Създаване на сдружение на акваристите в София

Започната от Harry1976, 15.09.2009 10:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

valnata

А според мен всичко ще со остане написано и начертано, но не и изпълнено. :-(  От двуцифрено число останаха двама души.  :-D  Едва ли новата година ще промени нещо... *DRINK*

Приемам и облози. :-P

Асен Евгениев

А след някоя и друга година във форума ще остане само темата "Два забавни аквариума във Facebook"!  :-D *CRAZY*
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

valnata

Абе за форума не знам. Обаче са тази организация гарантирам провалче. То дори и да се намери място и 10 човека, те след 2 месеца вече няма да се поглеждат.  При нас всеки мисли, че неговите идеи са безценни, и все той е най правия. Ето затова няма да стане нищо. *DRINK*

bigbeer

Цитат на: valnata - 31.12.2009 22:01
Абе за форума не знам. Обаче са тази организация гарантирам провалче. То дори и да се намери място и 10 човека, те след 2 месеца вече няма да се поглеждат.  При нас всеки мисли, че неговите идеи са безценни, и все той е най правия. Ето затова няма да стане нищо. *DRINK*

Мда.. за това се цепят и политическите партии и форумите :)

San Giovanni

Цитат на: akapulko - 31.12.2009 19:28
Пак повтарям, че най-важното нещо е помещението. При наличието на такова работите ще
тръгнат светкавично. Аз лично ще спонсорирам клуба с 3 аквариума. *THUMBS UP*
Помещението мисля ,че не е проблем
(около 60кв.м сутерен новопостроен и още две помещения по  60кв.м които също бихме могли да използваме)
.... някъде мисля ,че бях писал ,че трябва само да си го пригодим според нашите нужди....  даже бях писал на Хари и Луцио
проблема е че няма сериозни хора които да помогнат не толкова финансово а по-скоро с труд и най вече хора с които имаме едни цели и разбирания .....  
Честита Нова Година
Нова Година- нова аква  *DRINK*
: 01.01.2010г 02:02ч
ако Гаранцията ти е като на сервиз за бяла техника значи във всеки случай не важи (този дефект не е вкл. в Гаранционните условия) *ROFL* *CRAZY*
Болт, закован с чук, държи по-здраво, от пирон завит с отверка!

valnata

slayerp5

Така, така чудите се защо сте само двамата, ами много е просто, от както сте предложили това начинание, нито ти нито Луцио сте се обаждали на хората, които са проявили интерес, да споделите мнения, идеии и т.н. така че, съвсем нормално е и те да не проявяват интерес. Аз лично чаках месеци от последното ЛС към мен което беше следното:
"Благодаря ти отново. Когато засилим нещата, ще те потърсим!  Надявам се, че влизаш поне веднъж седмично тук, за да не те издирваме с полиция."
Пичове, не се правят по този начин нещата.  *NO*

Harry1976

Цитат на: slayerp5 - 01.01.2010 12:32
Така, така чудите се защо сте само двамата, ами много е просто, от както сте предложили това начинание, нито ти нито Луцио сте се обаждали на хората, които са проявили интерес, да споделите мнения, идеии и т.н. така че, съвсем нормално е и те да не проявяват интерес. Аз лично чаках месеци от последното ЛС към мен което беше следното:
"Благодаря ти отново. Когато засилим нещата, ще те потърсим!  Надявам се, че влизаш поне веднъж седмично тук, за да не те издирваме с полиция."  Пичове, не се правят по този начин нещата.  *NO*

Ние ТРЯБВА да се обаждаме на хората? Що за идея? Да не сте ни някакви шефове, или пък ние на вас да сме се самоназначили за такива? ХОРАТА трябва да се търсят един друг! Или поне онези, които НАИСТИНА се интересуват и им пука.

Относно идеите - публикувани са в началото на темата, допълвани и споделяни са и в тази, и в подобни на тази тема. Някой прави ли си труда да ги чете преди да пише и да дава акъл тук?

Човекът чакал с месеци. Чакай още, приятел. Ние с Луцио да не сме безработни или без ангажименти по цял ден? НЯКОЙ интересува ли се въобще какво се случва? Да чакаме - това е начинът!

Пак се връщаме на стария вариант. Всеки дава акъл кое как трябва да стане, а сам нищо не прави. Ами и аз тогава започвам да чакам да ми се обадите и да ми кажете докъде сте стигнали с нещата!  :-D

Докато някой не ме убеди в противното, няма да си мръдна повече пръста, нито да си губя времето, щом ми търсят отговорност по подобен начин.

Чакането ми започна - солидарен съм с идеята! Подкрепям! Така трябва да стават нещата! Чакам. Може да минат години, но ще чакам! Ще съм верен на идеята! Може и акъл да почва да давам. Нали е безплатно! :)
Търся червени, сини и зелени молинезии. :)

San Giovanni

Привет Хари ! *privet* Не се сърди,  @}->--   вярно е ,че всички имаме купища проблеми на главите си но той човека е останал с убеждение ,че ще бъде потърсен (както и аз бях с тази надежда) и понеже знам колко ти е натоварено и реших че предложеното от мен помещение не е подходящо затова не те безпокоях  и реших да попитам отново тук във  форума как стоят нещата с клубчето *THUMBS UP*  и 

N.Nobs

Ма кво се разбързахте па вие, те го каде е декември 2012  *bg*
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Harry1976

Цитат на: San Giovanni - 01.01.2010 15:56
Привет Хари ! *privet* Не се сърди,  @}->--   вярно е ,че всички имаме купища проблеми на главите си но той човека е останал с убеждение ,че ще бъде потърсен (както и аз бях с тази надежда) и понеже знам колко ти е натоварено и реших че предложеното от мен помещение не е подходящо затова не те безпокоях  и реших да попитам отново тук във  форума как стоят нещата с клубчето *THUMBS UP*  и   

Поздрави! Разбира се, че не се сърдя. :) Просто казвам нещата такива, каквито са. Как пък един човек, (освен теб и още няколко души, които се броят на пръстите на ръцете), не се обади, не попита - имате ли нужда от нещо, с какво мога да помогна? Всеки дава акъл на килограм и със замах! :) Чакат си хората... Неволята. Та и аз бъльгарин, и аз да не остана по-назад - включих се в чакането!   :-[  Докато някой или нещо не ме мотивира отново.  ]:->
: 01 януари 2010, 19:26:11
Цитат на: N.Nobs - 01.01.2010 16:35
Ма кво се разбързахте па вие, те го каде е декември 2012  *bg*

Вярно, ей го зер. Има-няма 3 годинки. Ще се изтъркулят като динки.  :-D
: 01 януари 2010, 19:29:57

Може и да се окажеш прав. За съжаление, твоите шеговито-закачливи забележчици не ни помагат с нищо. А и откритото показване на песимизъм е някак напук на идеята и на опитите на една шепа хора да постигнат и направят нещо с общи усилия.

valnata

Ами шеговити са, какви да бъдат :-D  С какво да помогна?  Има огромна разлика от това да се мечтае за нещо, и неговото осъществяване. Аз виждам как стоят нещата, и не гледам с розови очила. Не става само с оптимизъм. *DRINK* Споровете за това кой на кого не се обадил започват от сега, а какво ни чака по-нататък?  С удоволствие бих помогнал но няма на какво да се помага. 
:-D

Harry1976

Цитат на: valnata - 01.01.2010 20:38
Ами шеговити са, какви да бъдат :-D  С какво да помогна?  Има огромна разлика от това да се мечтае за нещо, и неговото осъществяване. Аз виждам как стоят нещата, и не гледам с розови очила. Не става само с оптимизъм. *DRINK* Споровете за това кой на кого не се обадил започват от сега, а какво ни чака по-нататък?  С удоволствие бих помогнал но няма на какво да се помага. 

Искаш да помогнеш с постовете ли? Не ти се получава особено добре. :) Но се радвам, че чуждите мъки и напъни те забавляват - това е похвално!  А колкото до сентенцията, че има разлика между това да се мечтае за нещо и неговото осъществяване - признавам те за най-великия мъдрец! :) Никой от нас тук във форума никога не си е помислял, че това може да е така. Не сме го допускали по никакъв начин.
Решил си, че няма на какво да помагаш? Засега е достатъчно, че не пречиш. :) Дали с това можеш да ни помогнеш? Не? Бъди здрав и все така отзивчив и готов да помагаш! :)

San Giovanni

Цитат на: valnata - 01.01.2010 20:38

...ми като според теб няма какво да се помага по-добре спри да пишеш с твоя "оптимизъм" и "отзивчивост" и си намери друго забавление из форума :karamse:

vasso

Идеята е повече от страхотна и аз я подкрепям. Трябва обаче хората ,които са най-запознати до къде са стигнали нещата да пишат в тази тема активано ,задължително да искат помощ от останалите заинтересовани за нещата ,които не могат да направят. Това си мисля,че е целия проблем. Не може само 2 души да се справят. Ако имат нужда от помощ и съдействие е редно да пишат тук, а не да се мъчат сами. Когато повече хора вземат участие и подкрепят по-инициативните ще се чувстват съпричастни с каузата и така според мен ще потръгнат нещата. Така че казвайте какво сте направили до сега и какви са проблемите, за да ги разрешим съвместно. *DRINK*

Similar topics (5)

24149

Публикации: 19
Прегледи: 8414

34337

Започната от kosturska

Публикации: 10
Прегледи: 3783

15464

Започната от Lucio

Публикации: 160
Прегледи: 47239