• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
17.06.2024 18:53

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Ако ви трябва помощ за компютрите - казвайте, част 3

Започната от Joro Vn, 05.01.2010 11:05

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Swetoslawa


kodo_i_podo

Винаги може да си сложите една виртална машина VMWare и да си инсталирате в нея едно тестово XP. Там си тествайте програмките за нежелани неща и като ви писне, затривате виртуалното копие и правите ново. Няма вируси, няма спам.

qoke2

Да, ама по някога като заделиш половината РАМ и ядра за ВМ и започва да работи по-бавно отколкото с 200 вируса и не ми се вижда много удобно ... Аз се сещам за една програмка, която ми вършеше много добра работа едно време когато имах 50-тина интернет зали ... deep freeze май се казваше ... пускаш я и като рестартираш, системата си е така както си я оставил преди да я пуснеш ... Едив вид пуска някакво виртуално огледало на истинската машина в което се работи ...

banderas738

Здравейте колеги свързах си 3д телевизора към компютъра и си пуснах 3д филми но субтитрите се делят на две части и половината не се виждат може ли съвет как да оправя това предварително благодаря 

qoke2

Има програми за конвертиране са субтитри..

banderas738

Благодаря ти колега а знаеш ли как се казва самата програма поздрави

qoke2

http://subsunacs.net/ib/index.php?showtopic=39542

Това е първия линк, който излиза в гугъл като напишеш "3Д субтитри". Обяснено е добре, тествано и работи...

banderas738

Благодаря ти колега но вчера цял ден си играх но не става програмата която е описана в линка за субтитрите не работи при мен дава ми грешка.

hristoj

Здравейте и от мен колеги. Имам един може би сериозен проблем. Лаптопа ми започна да загрява и за най-малкото, например - при отворени 3/4 сайта наведнъж се чувства едно затопляне, когато започна да играя някоя игра или по точно FIFFA 14, на един мач и вече може яйце да се опържи на него. Преди не беше така, мисля че проблемът идва от това, че не е чистен основно от 2 години, а и той е все още в гаранция и не искат да го отварят.. Параметрите на лаптопа са следните: 1GB видео карта, 6GB RAM, 4 ядрен, 64 битова операционна система, 2GHZ процесор.. 

icebg

Здравей ,
   Можеш да пробваш с флакон сгъстен въздух да го продухаш.Иначе ако се отваря лесно си го отвори сам и си го изчисти.Това не би трябвало да пречи на гаранцията , а и те няма как да разберат , че е отварян.

hristoj

Вчера с прахосмукачката се опитах да осмуча от всички възможни дупки, окло вентилатора. Не се отваря лесно, гледах едно клипче в youtube на лаптоп Dell отвъртва две болтчета и издухва вентилатора и платката, но моя модел е с още 10 такива болтчета и ако го отворя ме е страх да не счупя някоя частица, абе игра си е..

donpeev

Защо си губите времето що за съвет е да го продуха с флакон въздух ?!?! Вие лаптоп виждали ли сте?
Приятелю, караш си го в магазина от където си си го взел да го изчистят и да сменят евентуално неработещите вентилатори. А ако е от големите вериги - сигурно няма да стане и ще трябва да си нарушиш гаранцията. То и без това гаранцията ти трябва 1-2 месеца да видиш дали всичко ти работи, от там на татък "продукта е развален поради неправилна експлоатация от клиента"

icebg

От 9 години съм  админ колега и  съм виждал някои друг флакон и лаптоп   :-)  Идеята е да си помогнем не да се правим на интересни.Ако имаш по добра идея как да се изчисти лаптоп без да се отваря освен с прахусмачка и флакон с удоволствие бих искал да науча нещо полезно от теб.

Лора

Цитат на: donpeev - 18.01.2014 22:19
Вие лаптоп виждали ли сте?


Повечето с лаптоп работим. Мога да изброя 70% от колегите с лаптопи, че и таблети.
  Я му снимай гърба на този лаптоп да ги видим тези болтчета. И мен ме беше страх да го отворя, но ми показаха как и сега не ми е проблем. Дори онзи ден щях да го отварям, но се сетих, че си купих прахосмукачка 3000W смукателна мощност и реших да измуча през дупките.
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

qoke2

Принципно, най-добрия вариант е да се отвори, но ако не можеш и не ти се носи на майстор... ако не е много зле става и като надуеш с уста през изхода на въздушния поток. Най-често от долу влиза и от страни излиза горещия въздух. Надуваш там от където излиза. Обикновено това върши работа и аз си мисля, че ако се прави достатъчно често, няма да се налага отваряне никога... Относно, ДЕЛ, отваря се като повечето лаптопи. Развиваш всички винтове от долната страна. После махаш панела с бутоните, който се намира пред клавиатурата. той е само на щипки и трябва да го натиснеш от някъде. Полсе развиваш клавиатурата и под нея има боилтове. Един или два. след това целия лаптоп също е на щипки и трябв авнимателно да се откачат една по една и си готов.

Similar topics (5)

18044

Започната от niky


Публикации: 8
Прегледи: 5957

29518

Публикации: 17
Прегледи: 9190

36604

Започната от kamaro


Публикации: 27
Прегледи: 9067

59197

Публикации: 0
Прегледи: 2401

33367

Публикации: 5
Прегледи: 3126