• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

22.07.2025 22:11

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Ако ви трябва помощ за компютрите - казвайте, част 3

Започната от Joro Vn, 05.01.2010 14:05

« назад - напред »

0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Caxapa

Здравейте!  Скоро, до една седмица ще пътувам за България от Виена.  Пътя го познавам и на сън но ми се иска да си кача на навигацията тази услуга за да олекотя взирането и следенето на табелите и знаците за ограничение на скороста. За стжаление опитвам да пусна симулатора на КАРМИН но не зарежбда. Пускам реално набелязаните отправна и крайна точка на маршрута и зарежда едва 16% връзка със сателита. Знам, че има в БГ качени навигации на Кармен 250 като показва всички пътища и улици в по-главните градове.  Някой може ли да помогне с линк  и програма от която може да се изтегли необходимата информация и да е сваля на мемори карта която да сработя с навигацията ми и да си олекотя пътя- предвижването до Родината? Естествено програмата трябва да е със свободен достъп и безплатна. Иначе има вариант за цяла Европа с всички градове кито можете да си представите но цената е 100 евро и ъпдейта е безлимитен. Тоест всички новости и изменения в движението по пътищата са безплатни след първоначалната такса. Но пак се свалят и инсталират директно в паметта на навигацията.  Предполагам разбрахте какво точно търся и дано има вещ  и отзивчив колега да даде едно рамо. Благодаря предварително.

salamander

Можеби търсиш нещо такова http://www.zamunda.net/details.php?id=206844&hit=1 . В коментарите ще намериш инфо, как да си лицензираш картата :-D

foreigner

Здравейте колеги.Преди няколко дни се сдобих със поредният телефон - Samsung M150.Реших да си кача един шах.За целта си закупих Bluetooth за компа и се поразрових в GOOGLE за нещо фрии.
Намерих този сайт:
http://www.mobileheart.com/cell-phone-reviews/samsung-2/samsung-M150-1584.aspx

Работата е там,че нищо не се получава. *NO*
Тегля,качвам на телефона и нищо...Някакви странни формати..Bluetooth-та не ми вади папката Игри от телефона.Другите излизат.Нещо не правя както трябва,но нямям идея.Някой занимавал ли се е с такива джаджи?

Luton

Може ли някой да даде идея, как мога да обменям информация в домашна мрежа? Примерно между няколко компютъра, които са свързани в безжична мрежа.
Искам да мога да обменям информация между тях. И може ли да се оптимизира outlook, календара по точно, акаунтите ясно!
Поздрави

ogogogo

И най-дългия път започва с една крачка!
http://i629.photobucket.com/albums/uu14/ogogogo_photo/1-11.jpg

Luton

Мерси за помоща колега! Ама явно ще трябва, някой или да ми покаже стъпка по-стъпка или...... :-)

Асен Евгениев

По незнайни за мен причини екранът ми се сви с по 6-7 см. от двете страни. Как да го разпъна?

Оправих го. *YAHOO*
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

lz3cv

Инсталирах WIN7 64-bit, и сега не мога да пиша презаписваеми ДВД-та с НЕРО-то. Нито с писачката у дома, нито с тази в бачкането. Машините казват, че писачките не били съвместими за RW DVD-та... А с XP-то си пишех без проблеми. Търсих из нета 64-битов драйвер, не намерих. Модела на домашната писачка е H58N, в бачкането е друга. С вградения софтуер на 7-цата може и да става, но искам да си ползвам нерото. С него съм свикнал. Има ли начин?

lz3cv

tolbuhinskiq

Здравейте.Искам да попитам как мога да сваля снимки от pdf файл?

iek

Print screen (това е бутон/копче/клавиш на клавиатурата, намиращо се горе в дясно) >Paste или ctrl+v (кликаш с десен бутон на мишката върху бялото пространство и от изкачащото меню избираш paste ) в програмата Paint ( стартира се от START>ALL Programs> Accessories)> Save as (jpeg например).... ако трябва и кроп прилагаш. Може да има и по-елегантен вариант.

tolbuhinskiq

Black Adder

За някой PDF-и става и с тази програма:
Some PDF Images Extract
Ако  пък си по-напред с материала, можеш да го импортнеш в CorelDraw или Adobe Illustrator и от там вече да си правиш каквото искаш с картинката.
Теоретично, би трябвало да се отвори и в PhotoShop, но за големи PDF-и не знам какво ще стане.

tolbuhinskiq

Благодаря ти!Тази програмка свърши работа.

Similar topics (5)

34353

Започната от ianiovski

Публикации: 0
Прегледи: 1648

15522

Публикации: 4
Прегледи: 3951

57846

Публикации: 3
Прегледи: 3055

58691