• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

25.07.2025 01:52

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Пурек като баща си.

Започната от NO CARRIER, 10.01.2006 02:51

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

yoshko

NO CARRIER, thanks! Значи ще го правим момче по рецептата и ще прилича на мен  :bow ! Така ще ми се сбъднат и двете желания  :wink:

Nemo

Цитат на: "NO CARRIER"Илияне, повечето от тукашните дами трябва да ги изчакаш още поне 6-7 годиники, за да имаш право  да разговараяш с тях за друо, освен за рибки. ;-)

Синето утре получава бонус кроки и бонбони. :-)
Пуснахме му Веселина и някаква едрогърда чалга певица.
Зоя го гушнала, нашият гледа и слуша без да мърда. Питам го:
-Ники, харесва ли ти тази музика?
Получавам кратък, точен и ясен отговор:
-Не!

:beer

E ти пък чакай малко да порасне да видиш , кой ще слуша плането по цял ден  :lol:
Π ө ů ҹ υ њ σ ß

N.Nobs

Цитат на: "anonto"Оставете я Yoshko, защо и се връзвате на глупостите.
Познавам кандидата за баща и тя няма никакво основание да иска бъдещото и бебе да не прилича на него.
Момчето си е много свястно и хубаво.
Я по скоро кажете какво се прави за да прилича на бащата?

Струва ми се че се опитваш да се скатаеш... moral
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

dido

Цитат на: "yoshko"NO CARRIER, thanks! Значи ще го правим момче по рецептата и ще прилича на мен  :bow ! Така ще ми се сбъднат и двете желания  :wink:

Еййй, ти я обърна на занаятчийство тая работа  tooth

P.S - абе за 2 път ми се случва да натисна "Промени" вместо "Цитат" и после да се чудя къде ми е съобщението.

NikolaV

Цитат на: "dido"...P.S - абе за 2 път ми се случва да натисна "Промени" вместо "Цитат" и после да се чудя къде ми е съобщението.
Нещо си се превъзбудил от тематиката и скрития замисъл на офтопика сигурно... :-)

yoshko

Цитат на: "dido"
Цитат на: "yoshko"NO CARRIER, thanks! Значи ще го правим момче по рецептата и ще прилича на мен  :bow ! Така ще ми се сбъднат и двете желания  :wink:

Еййй, ти я обърна на занаятчийство тая работа  tooth

P.S - абе за 2 път ми се случва да натисна "Промени" вместо "Цитат" и после да се чудя къде ми е съобщението.

Ми няма само рибешки неща да тестваме - ще тестваме и други теории.  ppp  soska

dido

То добре си го решила - оценявам нежеланието ти да забъркваш евентуалния бъдещ баща в тая история - освен в чисто техническите подробности, разбира се.

Винаги съм смятал, че мъжете не ги бива да се занимават с хлапета и е по-добре човек да остави тези подробности на жената  tooth

77

Цитат на: "NikolaV"
Цитат на: "dido"...P.S - абе за 2 път ми се случва да натисна "Промени" вместо "Цитат" и после да се чудя къде ми е съобщението.
Нещо си се превъзбудил от тематиката и скрития замисъл на офтопика сигурно... :-)
rofl
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs29.postimg.org%2Faeehc6buv%2FDSC_1686_copy.jpg&hash=9bc922c588fba1c702ad9ed785674aa0520d3910

NikolaV

Цитат на: "anonto"...Я по скоро кажете какво се прави за да прилича на бащата?

Цитат на: "dido"Ами жената не трябва да ходи при комшията  tooth

Айшето родила. Манго я чака под прозореца на родилното.
- Роди ли?
- Родих?
- Какво?
- Момче.
- На кого прилича?
- Не го познаваш.

Stas

Майтапа настрана, но има една таблица, която свързва годините на майката с месеца на зачеване и дава какво ще бъде детето.
Резултатите до момента са потресаващо точни.
Абсолютно против всякаква логика е и въпреки това жена ми не е намерила изключение до момента.

Nemo

Да очакваме ли таблицата ? Или е свръхсекретно ?! :lol:
Π ө ů ҹ υ њ σ ß

Stas

Ами тя е в EXCEL, освен по мейла...  или?

NikolaV

Цитат на: "Stas"... жена ми не е намерила изключение до момента.
Цитат на: "Stas"Ами тя е в EXCEL...

Стесе, звучиш се едно имаш 3 детски градини с доказателства на теорията :-)

yoshko

Цитат на: "Stas"Ами тя е в EXCEL, освен по мейла...  или?

Наистина започвам да се замислям да пробвам някоя система  :?: някой ден... w00t , та за всеки случай...
yoshko@abv.bg

Stas

Жена ми я е проверила с всички, които познава до момента, вкл. и за родителите ни.
Интересно беше, когато една съседка забременя и искаше момиче, а жена ми и каза, че е рано, но тя не я послуша. Е, в 6-ия месец все още твърдяха, че щяло да бъде момиче, но ... уви! Таблицата излезе права. :)

Similar topics (5)

48858

Започната от tre

Публикации: 1
Прегледи: 1552

1482

Публикации: 28
Прегледи: 17490

10476

Публикации: 33
Прегледи: 13307

37616