• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
28.03.2024 14:57

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Просто едно добро клипче. Заслужава си да г&#

Започната от phoenixlm, 15.04.2010 22:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

phoenixlm

12 - годишно момиче накара света да млъкне за 6 минути

Не се сдържах, колеги, това е нещо, което е хубаво всеки да чуе и види. Поздрави на всички *DRINK*
П.С. Пише, че речта е от 92-ра година, извинявам се на хората, които вече са го гледали или ако е било публикувано преди.

Асен Евгениев

От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

botan


vasso

За жалост не вярвам, че това дете е писало този текст, не вярвам, че е направено с добри мисли цялото това нещо и естествено всички знаем, че ако всички живеят добре както в Канада, просто няма да стигнат ресурсите. Просто е трагично всичко и аз не вярвам в доброто бъдеще. Аз съм си песимист и това са изцяло мои възгледи, дано запазите надеждата си, поне част от вас.

phoenixlm

vasso, браво бе, шефе, типично българско изказване.  Лошо няма, аз не се замислям дали момиченцето го е измислило само, мисля само за това, че казаното е истина. Пожелавам ти сериозно в скоро време да станеш оптимист, защото нервите никой не ти ги плаща  :kreshtja: Има и хубави неща в живота, самия факт, че еди кой си и еди кой си ще изгледат това клипче може да означава, че те ще си променят начина на мислене, държание и така нататък, ще започне да им пука повече и може би биха се опитали да променят/предотвратят гадостите, които се случват. А това би помогнало на други хора и т.н.  *DRINK*

botan

Що бе по-щастливи са хората песимисти.
Ето пример:
Песимист отива до магазин без да знае работното време. Казва си че няма да е отворен и само се разхожда на празно
1. Затворен е, познал е и духовно е адски доволен че е познал и че до сега не си е мърморил напразно
2. Отворен е, радва се че е отворен.

Оптимист:
1. Затворен е - оптимиста е страшно разочарован понеже надеждите му са се изпарили.
2. Отворен е, радва се че е отворен.

vasso

Аз казах, че това е мое мнение, а типично по български е това, то да се коментира, отхвърля и неприема. Аз пък се замислям, защото всички тези неща ги знаем. Ако вярваш, че има смисъл-добре. Но в крайна сметка от нас не зависи нищо, и то абсолютно нищо. Нито ще хабя по-малко топла вода, нито няма да си взимам найлоново пликче от магазина, за да не цапам природата. Няма да бъда разбран и затова не искам да пиша повече-глобалните проблеми не се решават от нас.И не мисля, че хабя повече нерви от другите. Разочарованието от несбъднатите надежди за мен е по-тежко.

phoenixlm

Убихте всички детско в мен. Евала.  :buff:

sheytan

 :'(
Няма никакво значение кой е писал изявлението. Все още са актуални всички проблеми изложени в него. И все още разчуства хората.....надявам се.

Rendaka

Не мисля, че е имало дълготраен ефект. Хората, който са го чули са се замислили точно колкото мен - до момента , в който приключих да го гледам, след което се върнах към обичайните ми проблеми ии забравих това, което е излязло през устата на едно 13 годишно момиченце, колкото и истина да има в него. Съгласен съм и че не може да се построи комунизма, както казаха някой по-горе с други думи и винаги ще има прослойка, в която ще съществъват различни стандарти. Дори при животните е така - по - силния оцелява. Защо при хората да е по различно? Дори ако погледнем от бъдещето настоящия момент и глобално сме по - щастливи и по - заможни пак ще има такива, който ще са нещастни по един , или друг начин - на човек угодия няма!

Поздрави!
Цитат на: JolandaWell don`t be  :oops: sorry for this commonly question,that`s why this forum is for :wink:

vasso

Нищо детско не искам да убивам. Просто знам, че няма как всички да живеят като в Канада и да не се изсичат горите. Честно казано преди 2, 3 века положението е било по-добре.
В момента населението на земята е толкова, колкото ВСИЧКИ живели НЯКОГА на планетата. Няма как да станат по-добре нещата. Иначе за ежедневните неща съм си реалист, не песимист и наистина така трябва да бъде. *DRINK*

gipsa

Ако ще и цялата планета да гледа този клип , може би около 5% ще се замислят и ще почнат да живеят за да предпазват природата, но ако се замислим , че сме свикнали с найлоновите торби и т.н. в момента сме толкова улеснени от страна на апсолютно всичко , почти никой няма да се откаже от леснотията и да тръгне срещу течението.  *THUMBS UP*

Similar topics (5)

59996

Започната от NO CARRIER


Публикации: 363
Прегледи: 25226

9092

Публикации: 29
Прегледи: 6668

2676

Публикации: 3
Прегледи: 2896

55511

Започната от NO CARRIER


Публикации: 404
Прегледи: 116740

58202

Публикации: 3
Прегледи: 3295