• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

19.07.2025 22:48

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Проблем с Правилата.

Започната от Dakata85, 24.02.2012 14:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Nikiengi

Да се защитават правата на спонсорите е правилно и няма нищо лошо в това. Не е лошо също да се защитават правата на колегите от некоректни търговци. Но тези случаи, макар да ги има са изключения, а не правило! Дали си струва за това да се закрие отдела .......! Все пак тук сме се събрали хора със едно и също хоби и взаимно се уважаваме и си помагаме (повечето), така поне мисля аз!  ;-)

nikolay0876

Цитат на: Dakata85 - 25.02.2012 21:40
Каква издръжка? Ти май не разбираш много от тези неща. 30 лв. на година е домейна със всички екстри да стигне до 200 за какви пари. А Калкана защо не рекламира?????? Защото е добър и голям и не му трябва банер, за да го хвалят хората. А такива като ТЕБ сигурно плащат. И чакам да ме си получа бана.
Калкана, както казваш, инак е Мишо, така е преценил, така е направил. А и той много-много не се вяства. Два- три пъти месечно. А има колеги дето се регват и след двайсе минути имат оферти...

камен чочев

Абе ти от детската градина ли идваш? Наистина си ГОУЕМ.  Не е лошо  малко да се образоваш, да понаучиш малко граматика и спокойно тогава мога да ти обясня кой съм аз и за какво си плащам.

nikolay0876

Цитат на: камен чочев - 25.02.2012 21:59
Абе ти от детската градина ли идваш? Наистина си ГОУЕМ.  Не е лошо  малко да се образоваш, да понаучиш малко граматика и спокойно тогава мога да ти обясня кой съм аз и за какво си плащам.
Колега кажи поне към кой се обръщаш така, щото предния пост е мой и смятам че я владея граматиката и горе-долу образован.

камен чочев

Сори, не се отнася за теб. Грешката е моя. Отговорил си докато пиша. Мисля, че този за когото се отнася ще разбере.

Dakata85

Май на някой му засегнах интереса и започваме с обидите. Ще се направя, че не съм чул камен чочев (това да си пишеш името с малки букви е без коментар. Взел съм го с копи.)

MeTogu пробвах не става. Казаха ми:"Бъди активен!". ОК аз съм активен, макар че знам, че сега не трупам коментари. Искам да има справедливост и да не се трупат пари на някакви хора в джобовете.

Има много по-лесно решение от това да имаш 100 мнения. Хора, които слагат по 10 коментара на ден в "Предлагам" просто да се Баннват по IP (Камен това е вземане на правата от адреса, на които се намират.)

Чакам поне един Админ да вземе отношение.

камен чочев

Прав си. Обидно е да се четат неграмотни постове. Може и да си засегнал на НЯКОГО интереса, но със сигурност не е моя. Това, че така съм изписъл името си , си е лично моя работа. А това, че коментари като твоят омръзнаха на всички е факт.  Не знам  от къде реши, че ме интересува какво е бан по IP. 

Dakata85

1. Забележка за правопис от теб не приемам! ЗАЩО:
Прав си. Обидно е да се четат неграмотни постове. Може и да си засегнал на НЯКОГО интереса, но със сигурност не е мояТ. Това, че така съм изписАл името си , си е лично моя работа.А това, че коментари като твоят омръзнаха на всички, е факт.  Не знам,  от къде реши, че ме интересува какво е бан по IP.[/glow]

2.Вземи да прочетеш, какво е IP и ще разбереш, че може да бъде спряно публикуването на СПАМ обяви без да се ограничават правата на другите потребители.

Но нека да не се заяждам с тебе! Важното е, че си намерих човек за аквариума. Но другата ми цел е да де обсъдят тези правила, защото това не е справедливо. Това ощетява всички, а може да се реши много лесно.

Карган

Цитат на: Dakata85 - 25.02.2012 21:11
Ама те режат Мен  който имам един аквариум за подаряване почети. Не е честно. Аз си купих много неща от този форум, а сега по младите няма да могат да си купят подобни. Има профисионалисти които си разбират от работата и не им е нужно Банер. Това е форум които има за цел да се помага на хората, а не да се развива бизнес. С нетърпение искам да чуя някои админ. Просто го чакам. Няма да спра да си търся правата и правата на съфорумците си. Ако трябва ще правя алтернативен форум. НЕ искам да става така.

Ами направи си алтернативен форум. Давай по 200 лева годишно и си губи от времето да се занимаваш с него.

А правата които си търсиш  са тук http://aquariumbg.com/forum/za-foruma/pravila-na-foruma/ и ти си се съгласил с тях, когато си се регистрирал.

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs6.postimg.org%2F3tsi79bo1%2FDSC0159_350x70.jpg&hash=8e1dae1e0e99dbfd93a27b858abc4b03af9ee6fc
Аквариумът е затворена, функционираща общност на живи същества, а не само просто събиране на растения и животни.

Dakata85

Не си прав. Аз съм се съгласил със старите, не с новите. Помисли върху това.

камен чочев

Цитат на: Dakata85 - 25.02.2012 21:11
Ама те режат Мен  който имам един аквариум за подаряване почети. Не е честно. Аз си купих много неща от този форум, а сега по младите няма да могат да си купят подобни. Има профисионалисти които си разбират от работата и не им е нужно Банер. Това е форум които има за цел да се помага на хората, а не да се развива бизнес. С нетърпение искам да чуя някои админ. Просто го чакам. Няма да спра да си търся правата и правата на съфорумците си. Ако трябва ще правя алтернативен форум. НЕ искам да става така.
Тук можеш ли да ги преброиш?
И вярно, защо не си направиш алтернативен форум.

Карган

Цитат на: Dakata85 - 25.02.2012 23:31
Не си прав. Аз съм се съгласил със старите, не с новите. Помисли върху това.

Щом си се съгласил със старите правила, значи си бил съгласен и с това:
ЦитатПравилата могат да бъдат променяни по всяко време от модератор и/или администратор на форума без изрично предупреждение.

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs6.postimg.org%2F3tsi79bo1%2FDSC0159_350x70.jpg&hash=8e1dae1e0e99dbfd93a27b858abc4b03af9ee6fc
Аквариумът е затворена, функционираща общност на живи същества, а не само просто събиране на растения и животни.

Dakata85

Карган - Да прав си, но не означава ,че трябва да съм съгласен с новите. Нали така?

камен чочев- rulez rulez rulez rulez rulez rulez rulez rulez rulez rulez прочети ги. Добрият тон. Аз Протестирам, но НЕ нарушавам за разлика от тебе.

nikolay0876

Тука взе да става интересно, а аз явно проспах полемиката. Ама то не можеш да си навсякъде де. Т'ва фейсбук, скайп, и прочее такива дейности. М/у другото Даката85, едната запетайка дето е в червено, не е трябвало да я бележиш.

камен чочев

А?! И къде по-точно ти наруших правата?. С молбата да спрете да се оплаквате? Или с тази да пишеш по-разбираемо.  На няколко пъти ме обвиняваш, че съм те обидил и реши да се правиш на жертва.

Similar topics (5)

48813

Публикации: 0
Прегледи: 1051

30528

Публикации: 2
Прегледи: 2132

25750

Публикации: 18
Прегледи: 8598

14761

Публикации: 12