• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

22.07.2025 23:53

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Интересувате ли се от Факелна апистограма!?!

Започната от Aquarius, 01.06.2007 00:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

botan

Мдааа явно ще им се кефя само на снимка :-(

Shagrath

Цитат на: le6o - 06.06.2007 20:43
Shagrath ето инфо -цък.А отностно рибката и мен много ми харесват апистограмите,но за сега съм с малък аквариум и е почти претъпкан...За напред съм замислил малко по-голям аквариум и ми е кеф да имам двойка от този вид  :-)

Aquarius

Тъй като заявките не са за повече от 18-20 броики, както във форума, така и на други места, за тази цена, аз нямам излишни 800лв, които да инвестирам в риби, още повече, че не съм търговец и няма къде да ги държа, затова искам да се извиня на някой, ако съм дал погрешни надежди и да ПОМОЛЯ администраторите да заключат или изобщо да премахнат темата, за да не се спекулира с нея.

Благодаря предварително и извинявайте, ако съм ви подвел!

Shagrath

Моят съвет е да поизчакаш още малко. Може да се съберат още желаещи. Хайде, аз ще взема още един чифт. Мога да поразпитам из Хасково, и по - специално в новия магазин дали се интересуват от по - голяма бройка.

Aquarius

Няма смисал ще ги вземат на 8 ще ги пуснат на 10 и кой ще ги купи и то в Хасково. Днеска пак се оплакваха и в магазина зад автогарата и в този на Веспрема, че не върви. Ходих в Екзотик трагедия, от цихлидите в едно аквариумче се гонеха два малки папагала. Като опитвах да им продам трихогастерите - за две риби се дърпат ти за други ми говориш. Новият магазин на Оборище е зареден, но цихлидите, като изключим дискусите и скалариите са в три дребосъчести аквариума и работят предимно по поръчка, така че, когато някой магазинер от столицата или Варна реши да внесе, някой слънчев ден, ще се облагодетелстваме. Нека модераторите, ако преценят, заключат темата и да минем към по-интересните неща, за да не се раздува излично и да се спами по нея!

Shagrath

Язък! До тогава ще си я гледаме на снимка хубавата рибка.