• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

20.07.2025 08:52

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

предлагам консултации на място

Започната от Robert, 17.03.2010 17:27

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Robert

Уверявам Ви че почти цяла София ме познава но не виждам защо е тази
                       остра реакция? Ако някой не е сигурен в себе си не би пуснал такава обява.

Колкото до фирмите  кои тези които ми изкупуват рибите ли ?
                         Може да не ми се работи за фирми вече . Така че спокойно ,правата на
                         потребителите ще са защитени .

vasso

Проблемът е ясен.
1 Няма твоя снимка- дори някой да те познава как ще разбере, че си ти?
2 Няма доказателство за това колко си компетентен- поне качи някакви снимки.
3 Не е добре уреден начинът на плащане- лъха на измама.
4 Фирмата винаги може да се посети ако нещо не е както трябва- ти винаги може да се потулиш.
5 Права на потребителите няма как да са защитени, ако не издаваш касов бон за дейността си, с който всеки да докаже, че е имал отношения с теб.
Пак те съветвам да направиш подробно описание на дейността си, да се представиш подобаващо. Най-вече си покажи лицето- сега си никой! *DRINK*

Rendaka

_777_ , vasso евала за последните ви постове!

Robert , ако искаш да имаш поне малък успех, понеже има хора, който наистина биха имали нужда евентуално от помощта и съдействието ти, отговори на постовете на горните двама. Ако го направиш аз ти обещавам, че ще съм ти първия клиент и отсега смятам да ти задам въпросът си - как се развъжда Pseudomoguil Gertrudae и в какви водни параметри живее? (Една малка подсказка към въпроса - да не получа отговори са фуркатус, сигнифер или кониеае!)

Поздрави!
Цитат на: JolandaWell don`t be  :oops: sorry for this commonly question,that`s why this forum is for :wink:

митко

Колега ,виж сега,не,че никой не ти вярва но ти си се регистрирал сравнително скоро и никой няма представа кой си .Казваш ,че половин София те познава.Аз живея зад Арена и не те познавам  а цял живот се занимавам с риби /справка- Бъчи и Асен./Сам разбираш ,че съм на една спирка от теб.Пусни няколко снимки,представи се ,докажи се.Винаги съм смятал,че регистрацията в даден сайт с цел изгода е неприемлива.Все пак има платени такива. :-)
A.jacobfreibergi"Otter Point", A.Stuartgranti"Chilumba", A.sp."Red dragon"
A.sp."German Red", A.sp.Rubescens, A.sp.Baenshi"Benga"
A.sp.Hansbaenshi "Red flash", O.lithobates"Zimbawe", L.sp."Yellow Collar"(Masimbwe)
P.taeniolatus"Red empress", C.borleyi(Kadango), L.caeruleus, M.sp."Zebrа Ch

Robert

1. Относно псевдомогил гертруди - размнажава се нормално  , женската хвърля малко
                    хайвер и това е проблема. Субстрат явански мъх но защо не и болбитис .
                     Обща твърдост 6-10 гр. пе ха 6- 7.2  намирана е и в блатни биотопи . Изобщо нищо
                    притеснително . Малките се излюпват за около 10 дни и са едри за толкова дребна

риба направо с артемия.

miTko

Цитат на: dok70 - 17.03.2010 21:17
Само да подчертая ветеринар - е специалист учил поне 5 години.
Това не значи, че ги знае нещата/особено рибните/, но все пак.
Та сравнението не е коректно.
:popcorn:
Точно това си помислих и аз. Да допълня, че бидейки ветеринар, можеш да се легитимираш като такъв, обаче за акварист.... *dontknow* Ми то такава професия няма, няма диплома, документ...Може би някога ще има, бях споменал в една тема за това, но до тогава...
Разни мои АКВАРИУМИ 

NO CARRIER

А какво пречи на един ветеринар да бъде и акварист?
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Rendaka

suntsu69, благодаря за статията, беше ми интересно да я прочета.

Robert, нещо за кислорода няма ли да ми кажеш?

Поздрави!
Цитат на: JolandaWell don`t be  :oops: sorry for this commonly question,that`s why this forum is for :wink:

jojo

Robert, тази оферта за цяла България ли важи или само за София?
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.d256h.com%2Faquaristic%2Fimage025.gif&hash=d89e53039c2c437552e4503b958195480aaad7fbАЛБУМ

Оскар Уайлд: "...спорят само безнадежните кретени".
Питието определя съзнанието...

onyxman

Цитат на: NO CARRIER - 18.03.2010 11:08
А какво пречи на един ветеринар да бъде и акварист?

Нищо.... Аз съм ветеринар-акварист.   :-D

miTko

Не пречи нищо.
Нито помага.  :-D
Разни мои АКВАРИУМИ 

laic

Аз от скоро съм член на форума, но на тази обява не бих се "вързал", за да не си :duvar:

Един друг се беше подписал така: "Гледам на боб и леща и наденица. Дегустирам ракия по домовете, с материали на клиента." На този повече му вярвам?!?

vasso

Леле-мале. Човекът няма явно да се представи.  *CRAZY*

Black Adder

Направо си помислих, че некой ми е краднал подписа  :-D

Гледам на боб и леща и наденица. Дегустирам ракия по домовете, с материали на клиента.

Успокоих се като прочетох, колегата не може да ми е никаква конкуренция  *CRAZY*

Similar topics (5)

26635

Публикации: 20
Прегледи: 10354

31679

Публикации: 0
Прегледи: 2000

1522

Започната от Boby_

Публикации: 16
Прегледи: 11518

26402