• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

20.07.2025 16:15

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Куриоз

Започната от изгубеният рай, 18.03.2010 10:06

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

изгубеният рай

Защо клиентите се стряскат от подреден и чист магазин *UNKNOWN*наскоро даже един клиент сподели че на други места било малко... цитирам:" мизерийка,но се чувствал по уютно"просто недоумявам *dontknow*
END!!!

miTko

Въпрос на вкус. Това за магазин за акваристика ли става въпрос?
Аз например хич не обичам "комбо" магазините, в които смърди на кучешка и котешка храна, на зайци, птици и др. :-! Познавам човек, който се кефи на това обаче.
Разни мои АКВАРИУМИ 

elblanko

Цитат на: изгубеният рай - 18.03.2010 10:06
Защо клиентите се стряскат от подреден и чист магазин

Едва ли има някой обича да му е мизерийка, по скоро се е поуплашил за цените.
В България има достатъчно примери как една и съща стока се продава на двойна цена само защото се продава в лъскав магазин.
Говоря принципно, не за конкретната случка.
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

suntsu69

А в чужбина няма ли?

Лора

Аз нищо не схванах. Какъв куриоз...
Заглавието няма нищо общо с написаното в темата. Т.е като прочета думата "куриоз", очаквам нещо смешно, някаква непредвидена ситуация.
Все още не съм посетила магазина и немога да кажа, дали чистотата на магазина или цените са стряскащи.
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

niky

Темата е поредния опит за самореклама!

Предупреждавам те, това ще е последната.

Николай Начев

Лора

Определено е самореклама.
Мисля, че няма какво повече да коментираме. С две думи темата се заключва.
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!