• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

02.07.2025 23:41

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Поръчка на растения и други от aquasabi

Започната от bunzip2, 02.10.2024 00:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

bunzip2

Кога успявате да изразходите толкова храна. Аз миналата година взех едно пакетче тетра гупи за 2.50 и още храня с нея  :-D  :-D
Явно гледате много риби и ящни  :-D

mushroom

Да ама ти даваш за торища. При мен разхода за тор е 0. ( - :
"We Do Not Inherit the Earth from Our Ancestors; We Borrow It from Our Children."

Lightning_boy

Цитат на: VassetZ - 07.11.2024 09:43Пичове, мислех и аз да участвам, ама си наложих мораториум върху парите, които давам за акваристика, че нещата излязоха извън контрол от май месец тая година до миналата седмица.  :-D
След Нова година евентуално...  :)

Имаше преди време тук един колега, мисля че Amev се пишеше.
Искаше и той като мен да навлезе в растителната акваристикаи си направи тема пича.
Когато стана въпрос за парите каза "жената като ме пита, винаги казвам, че цената е 3-пъти по-малка". Живее му се на човека спокойно  :-D  :-D
Вади си вода от новия кладенец, но не плюй в стария.

_Kirilov

Амбарев тогава от германия и австрия си внасяше много неща , поддържахме връзка постоянно.
С него бяхме основали голямата груба във Вайбър за акваристика .. по едно време бяхме над 70 човека и форумите бяха живи ... какво стана след това  :'(

niki_o

Цитат на: _Kirilov - 24.01.2025 13:54Амбарев тогава от германия и австрия си внасяше много неща , поддържахме връзка постоянно.
С него бяхме основали голямата груба във Вайбър за акваристика .. по едно време бяхме над 70 човека и форумите бяха живи ... какво стана след това  :'(
Ами голяма част от форумите умряха,а отделни групички от стари мутри потдържат връзка все още ... за съжаление старото хубаво време няма да се върне.

Lightning_boy

Цитат на: _Kirilov - 24.01.2025 13:54Амбарев тогава от германия и австрия си внасяше много неща , поддържахме връзка постоянно.

Да, доколкото си спомням, пътуваше доста той. Имаха си семеен бизнес. Точен е пича, няма две мнения.
Въпроса е, че лека полека каталясаха нещата по форумите и тва е.
Все си мисля, че малко по малко ще се завърнат хората и тук. То се вижда, че лека полека се пораздвижва форума.

efsedno

Направете фейсбук група, там седят хората.
Тук е предимство, че има информация от много години събирана и категоризирана.

За съжаление времето на всички форуми мина, което е лошо, форума в интернет е като книгата в реалния живот.

_Kirilov

Продължаваме да си пишем - ако не старите , то поне нови членове може да се присъединят  *bg*

Lightning_boy

Цитат на: _Kirilov - 28.02.2025 08:24Продължаваме да си пишем - ако не старите , то поне нови членове може да се присъединят  *bg*

+1  *privet*  *THUMBS UP*  *bg*

Similar topics (5)

33749

Започната от tparvanov

Публикации: 12
Прегледи: 7396

19603

Публикации: 3
Прегледи: 4819

4919

Публикации: 5
Прегледи: 3693

12206