• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

10.12.2024 06:44

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Поръчка на растения и други от aquasabi

Започната от bunzip2, 02.10.2024 00:05

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

NO CARRIER

Е, ако е само 8 евро с DHL, то с габко няма смисъл. Понеже писа, че си добавил тубата и цената за доставката е скочила, затова ги предложих. А за растенията изобщо не става дума. :-D
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

bunzip2

Amazonia-та, 9 литра излиза 8 евро. Пробвах, и на една торба и на три торби. Цената си е 8 евро общо за трите.
Обаче сложа ли тубата с профито, цената скача яко :D. И скача на всяка туба. Растенията си е фиксирано 25 евро, без значение количеството.
Тарифират всичко различно явно.

П.С: Хм, интересно! Току що пробвах пак, и цената не се променя, 8 евро е , дори с тубата с профито :D . Явно онзи ден нещо е било разбутано. А на 200 евро, доставката е безплатна!

_Kirilov

Ами да започнем да се броим тогава за Профито-то .
Аз китки не съм гледал дали ще вземам ,че при мен работата е бавна при тях  *WASSUP*

mushroom

Тези торове Profito не са ли български? Защо искате да ги поръчвате през немски сайт?
"We Do Not Inherit the Earth from Our Ancestors; We Borrow It from Our Children."

M14iro

Цитат на: mushroom - 25.10.2024 13:02Тези торове Profito не са ли български? Защо искате да ги поръчвате през немски сайт?
, Холандия

mushroom

"We Do Not Inherit the Earth from Our Ancestors; We Borrow It from Our Children."

bunzip2

Цитат на: mushroom - 25.10.2024 13:02Тези торове Profito не са ли български? Защо искате да ги поръчвате през немски сайт?

Български... много ни повиши, последните години тук е толкова пропаднала история, че освен оборски торове, не знам друго наше има ли. То скоро и оборски няма да има :)

_Kirilov

Какво да ти кажа , сллед ковида хората забравиха що е то форум за акваристика и има ли почва у нас .
Налазили са всички смотания сурат тефтер , всеки пише там небивалици и се големее ,че много знае и разбира ..
Нямам представа - със сигурност има много хора глледащи супер аквариуми , защо никой не се сеща за форумите нямам представа ....

П.П. По темата - сложи крайна дата за поръчката и да действаме  *THUMBS UP*

bunzip2

Ами крайна дата... де да знам. Всеки да си каже по-скоро какво иска до около 10-тина дни, и да си преценим дали да поръчваме.
На мен ми трябват растения основно. Ако някой нещо конкретно като продукт си е избрал, нека да пусне линк.

_Kirilov

До две седмици идва 11.11 , не съм чел нещо да пускат черен петък , но има вероятност и да има такова животно.

Lightning_boy

Цитат на: bunzip2 - 29.10.2024 15:51Ами крайна дата... де да знам. Всеки да си каже по-скоро какво иска до около 10-тина дни, и да си преценим дали да поръчваме.
На мен ми трябват растения основно. Ако някой нещо конкретно като продукт си е избрал, нека да пусне линк.

Мисля да пробвам твоята идея с инвитро растенията. Върпеки, че в аквата вече има охлюви...странно заровени в грунда, но някои хора пък казват, че са полезни.
Та и аз сигурно ще заръчам китки да дойдат. Дет се вика да захващаме вече.
Вади си вода от новия кладенец, но не плюй в стария.

bunzip2

Цитат на: Lightning_boy - 30.10.2024 13:54Мисля да пробвам твоята идея с инвитро растенията. Върпеки, че в аквата вече има охлюви...странно заровени в грунда, но някои хора пък казват, че са полезни.
Та и аз сигурно ще заръчам китки да дойдат. Дет се вика да захващаме вече.

Охлювите в грунда, най-вероятно са мелания. Полезни са, помагат за аерацията в грунда.
За растенията - ако си избрал нещо, казвай какво, да почвам да пълня количката и накрая да смятаме какво що :D

bunzip2

Lightning_boy ми пусна на ЛС списък с растения, които съм добавил в кошницата.
За момента има заявка само за неговите растения. Доставката за растенията е 24.90 EUR, което е 49лв грубо само за доставка.
Добре е поне 3-4 човека да се съберем, че болката от транспорта да е по-малка :D

mushroom

bunzip2: Като поръчвате, ако има някоя ED лампа на Chihiros на промоция, поръчай ми една. Не че ми трябва, единия аквариум вече го опразних. Другата седмица, ако имам време и другия ще го изпразня.
Сумата да е в рамките на 30-40 евро. Размера няма значение. Гледах вчера имаха примоция, ама всичките ausverkauft.
Дет се вика да съм и аз в играта : - D

Lightning_boy: Да охлювчетата човъркат грунда и така го правят по-рохкав. Аз също така ги ползвам като "канарчета". Видя ли че се скупчват много охлюви на горния край на аквариума, значи има някакъв проблем с аерирането на водата. ( - :

bunzip2

Цитат на: mushroom - 31.10.2024 09:08bunzip2: Като поръчвате, ако има някоя ED лампа на Chihiros на промоция, поръчай ми една. Не че ми трябва, единия аквариум вече го опразних. Другата седмица, ако имам време и другия ще го изпразня.
Сумата да е в рамките на 30-40 евро. Размера няма значение. Гледах вчера имаха примоция, ама всичките ausverkauft.
Дет се вика да съм и аз в играта : - D

Lightning_boy: Да охлювчетата човъркат грунда и така го правят по-рохкав. Аз също така ги ползвам като "канарчета". Видя ли че се скупчват много охлюви на горния край на аквариума, значи има някакъв проблем с аерирането на водата. ( - :

Имат почти винаги chihiros на добри цени. Ама трябва да ми кажеш какво искаш конкретно.

Similar topics (5)

14464

Започната от stedi

Публикации: 1
Прегледи: 2133

2012

Публикации: 10
Прегледи: 5824

36996

Публикации: 2
Прегледи: 2083

11669