• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

24.06.2025 17:36

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Световното в Бразилия

Започната от techobg, 12.06.2014 23:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

sVGNsali

:coffee:
Според мен това първенство ще бъде изпълнено с изненади..
Първо Хърватия за малко да обърка сметките на домакините, после Холандия даде урок на Испания. Вчера държах за Коста Рика, онзи младок Кемпъл направи страшен мач - и теглиха майните на Уругвай.
За Гърците не знам, все пак бяха Еврошампиони, но и те кат нас, от миг слава и после все надолу..
После и Италия удари снобарите от Англия..
Въобще, само изненади ни чакат.
Каква е разликата между майстора и чирака? Времето.

assensi

Единствената изненада ще е, ако Бразилия не спечели купата. При толкова много вложени пари за това световно, ще се направи всичко възможно да спечелят. Най-малкото и заради протестите на милионите хора срещу първенството.

egor71

И аз така мисля , видя се от първият мач че ги бутат

Caxapa

Срамота за Швейцарците!  :-[ :-[ :-[ Срамота е да пеят химна само двама и третия да го мънка като бабичка.  Петлите пък са се маскирали ..да не обидя само някой но повечето като "лели"  и Кончита Вурст но без брада а с грим..? Кой ще победи, тепърва ще видим,.

Caxapa

Оле мале, Шейцария си заби сама ноШката..За първия гол..ОК но втория си беше направо подарък..Подадоха им топката и ..ГОООЛЛЛЛ..за петльовците.  :-D

sVGNsali

Добро утро  :coffee: и честито на всички фенове на Германия! *YAHOO*
Дано и нашите си вземат поука, и ако не след 10 г, то поне след 20 г и ние да бъдем на финал на световно..
*bg*
Каква е разликата между майстора и чирака? Времето.

Nikiengi

Цитат на: sevginsali - 14.07.2014 08:43
Добро утро  :coffee: и честито на всички фенове на Германия! *YAHOO*
Дано и нашите си вземат поука

Не зная дали сте слушали коментарите на коментаторите след мача, но според мен казаха нещо много важно! Преди около 15-16 г. (накъде около световното дето ги бихме) се разбрало, че футбола в Германия бил в застой, тогава с решение на тяхната футболна централа и тяхното правителство се наляли милиони евро в развитието на детския футбол там! И резултатите са налице, в момента германците имат много и качествени футболисти, така че във връзка с вземането на поуката - без инвестиции няма да стане, ама не рушвети на тоя или оня, а истински инвестиции в детските спортни училища, и това не важи само за футбола, за всички спортове е така, а не да ми се тръшка кака Стефка колко голяма работа била! Да не забравяме при какви условия изпратиха на световното нашите гимнастички!!!
А за Германия - евала, голям отбор и заслужена победа!
*BRAVO* *BRAVO* *BRAVO*

hunter

Германците за пореден път показаха класа, показаха, че желаят победата повече и заслужено станаха шампион. А в България спорт няма и да има защото вместо да гледат да се развиват и да прославят държавата, някой хора гледат пак как да източат и забогатеят. Спортисти имаме и то завидни но условия нулеви.

Николай_1996

Ето няколко снимки от снощи в град  Hamm

Similar topics (2)

13040

Публикации: 1
Прегледи: 2129

51259

Публикации: 0
Прегледи: 1780