• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

16.07.2025 20:57

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Помощ в фейсбук

Започната от ralito_, 06.11.2012 14:34

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ralito_

Никога не съм вярвала, че ще пусна такава тема, в такъв форум, но ето че и това се случи. Както се казва човек за сестра си/ брат си прави всичко. Та и аз заради нея.
Сестра ми участва в един конкурс в който наградата е букет за сватбата и. Много го иска. Сигурно доста от вас са правили сватби и знаят за какъв ад говоря, покрай всички приготовления. Та сега си е наумила този букет.
Колеги акваристи призовавам ви да помогнете за каузата. Вярно не е кауза за спасяване на света, но каузата е по-голяма за мен дори от това и то е щастието на сестра ми (жалко само че такива неща биха я направили щастлива в този момент и ние явно не сме достатъчни, но както и да е с булка не се спори)
Всичко, което трябва да се направи е да се хареса снимката от линка по долу. Благодаря на всички, които ще го направят.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4867293369093&set=o.263184372075&type=1&permPage=1
"Германски форум:задаваш въпрос-отговарят ти.
Руски форум: задаваш въпрос- и на теб ти задават въпрос.
Български форум: задаваш въпрос-всички започват да ти обясняват колко си тъп."

Niikii

А ние нещо от сватбата ще усетим ли ???  :-D

ralito_

Ако имаш път към Стара Загора на 25 май заповядай ще се пие 25 годишна ракия  *YAHOO* *DRINK*

iivs

ако си няма сестра ти оператор да си предложа услугите :-) а иначе го харесах *DRINK*

tolbuhinskiq

zlatna ribka

Успех и от мен! *THUMBS UP*
Желая им семейно щастие !
"Разликата между приятелството и любовта е... доколко можете да се нараните един друг."

Mirobg

Въпреки,че имам огромна фобия от такива събития,имаш едно Like от мен. Щом се обичат младите да се вземат...
Едно пиленце закъсняло да излети на юг есента. Станало студено и както летяло, тупнало на земята със заледени крилца. Добре обаче минала крава и се изакала отгоре му. От топлото кравешко ако пилето се стоплило, крилцата му се размразили и то весело подало глава над лайното и зачуруликало. Чуло го ед

ralito_

Благодаря ви. Страхотни сте. Аз също се хващам за главата вече от всички глупости, които могат да се съберат около една сватба.
iivs моля те остави координати. Не съм сигурна дали си е харесала още. Ако има и някъде в интернет във вбокса или някъде другате където може да се види твоя работа ще се радвам да предложа на булката (че тя иска да си се занимава с тея неща. Аз събирам идеи визитки и друго, че младоженците ни са в София пък сватбата ще е в Стара Загора.)

vanko77777

Успех и от мен
Това е нечовешко! - викаха канибалите, четейки вегетарианско меню.

20l.-Скаридарник
40 l., 207 l., 462 l.
462l.-Астронотуси, 7 бр. Myletes rubripinnis (Сребърен долар) и сом Птеригоплихт гибицепс

Niikii

Цитат на: ralito_ - 06.11.2012 14:40
Ако имаш път към Стара Загора на 25 май заповядай ще се пие 25 годишна ракия  *YAHOO* *DRINK*

Аз сам си от Стара Загора няма смисъл да идвам :)

user

И Bai Ivan Gorskia  харесва букета и успех

stanislav89

И от мен една харесвам :-)

fizika01

black pearl

Дано сме помогнали.

ralito_

Цитат на: user - 07.11.2012 19:31
И Bai Ivan Gorskia  харесва букета и успех
Извинявай, но май не си натиснал бутончето "харесвам". Коментарите не се броят за съжаление.

Similar topics (5)

37761

Започната от sexamir

Публикации: 0
Прегледи: 1311

15522

Публикации: 4
Прегледи: 3934

36853

Публикации: 27
Прегледи: 14435