• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
19.04.2024 21:35

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

помогнете да намерим дом на Ева !

Започната от elito, 11.07.2011 22:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

elito

Ева търси дом. Родом от Благоевград
Евчето е на 30-40 дни, обезпаразитена вътрешно и външно. Когато го намерихме тръгнахме да търсим майката...(открихме и майката и собствениците)
Майката е Лудогорско гонче, братчетата и сестричетата й са удавени в р.Струма от собствените, но майката е успяла да го скрие. Не желая да коментирам хората, който без грам безпокойство ми казаха, че това от техните кучета и, че майката по някакъв начин го е спасила. Попитах от какво го е спасила и директно ми казаха как са ги метнали в реката. Логично попитах защо. Обясниха ми, че някакъв човек им обещал, че ако загонят кучката щял да им откупи кученцата, но разбира се този човек не се върнал. Така , че може и бащата да е Гонче, но аз не съм го виждала. Не ми се говореше повече с тези хора и си тръгнах с кученце в ръка, защото ако им го бях оставила ми дадоха да разбера, че неговата съдба не ще да е по различна от на братчетата и сестричките му. За жалост не мога да го задържа колкото и да ми се иска по ред причини. И така Евчето става една от многото която си търси Дом!
тел. за връзка 0882 701 802 -Ели
https://picasaweb.google.com/ekova4eva/JMKqMJ?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPuDlczR5MP_Zg&feat=directlink
*HELP* *HELP* *HELP* *HELP* *HELP*

Асен Евгениев

Цитат на: elito - 11.07.2011 22:45
Евчето е на 30-40 дни ........ Майката е Лудогорско гонче
Жалко, на мен ми трябва голям и много зъл пес за пазач. 8-)
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

elito

Ако може всеки, който прочете обявата, но няма как да помогне поне да сподели информацията в facebook за да се предава. Ще се открие дом и за това пале. Малката е с много силен характер може да е на 40 дни, но гони врабчета, лае супер активна ...Разбира се и с котета  :-)

Raven

Доколкото мога да преценя е лудогорско гонче.

Пусни обява в някой ловен форум, малки женски лудогорски се търсят от ловците.
Най добре ще е кутрето да се даде на ловец, ако попадне в неловци може и да създава проблеми, инстинктите на гончетата са много силни.

Аз бих го взел, но имам възрастно работещо гонче.
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG


Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

elito

Не ги знам форумите на ловците, но ще потърся и там ще пусна. Определено бих казала, че имат инстинкти до сега не съм виждала толкова смело куче. Eдва на 40 дни а гони врабчета, копае дупки пред чучура на балкона :D Като захапе нещо си върти главата и няма никакъв страх от по едри кучета лае ги и се бори с тях все едно им е в категорията. ( смешна картинка)
Благодаря за съвета  ще потърся такива форуми веднага. Ако знаеш някой пусни линк стига да не ти е проблем  :-)

Здравков

По снимките неможе да се прецени но според мен има малко чужда кръв. Все пак красотата на ловното куче се крие в неговите ловни качества. "На Лов" и "БГ Лов" са най-големите сайтове и форуми за лов в България така че според мен там ще намери своя собственик.
П.С. Надявам се да съм бил полезен. Успех!

elito

Много Благодаря
Вече пуснах в БГ лов може би ще трябва да снимам майката и да се върна при хората и да питам за бащата, колкото повече информация толкова по добре

elito

      

Ева си намери дом запазена е и скоро ще е при новите си собственици.
Искам да БЛАГОДАРЯ на всички, които ми помогнаха да намеря дом на това мъниче @}->-- @}->-- *BRAVO* *BRAVO* *BRAVO* *DRINK* *DRINK* *DRINK* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *thanks *thanks *thanks
Ще пиша подробности малко по късно!

Здравков

Честито на Ева и нейната спасителка!  :-) Сега като видях последните снимки на кутрето искам да се поправя, когато казах че Ева не е чистокръвно лудогорско гонче, не съм бил прав и снимките го показват! моля да ме извините.  :-)

elito

и така Ева вече е при новия си собственик simo_man_u искам да му Благодаря още един път, че отвори домът си за това малко зверче. Симо не забравяй да пишеш как е малката и показали си вече характера? Харесаха ли я всички ? Разбира ли се с новата си приятелка ?

Similar topics (5)

20404

Публикации: 4
Прегледи: 2743

14361

Публикации: 29
Прегледи: 10270

8841

Публикации: 5
Прегледи: 3467

39302

Публикации: 17
Прегледи: 9483

4399

Започната от bobby_m


Публикации: 2
Прегледи: 1605