• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

28.07.2025 23:32

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Почивка на море в България

Започната от stanilabg, 10.05.2013 14:34

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

papa6ka

Цитат на: Raven - 11.05.2013 21:02
Нищо чудно да ходим на една и съща станция, нашата се казва Вестони, повечето бунгала са осъвременени- подов ламинат, теракот, пвц дограма, климатици, съвременна баня, интернет, кабелна, готини уединени верандички, абе както си трябва, нищо общо с едновремешните мизерни бунгала......

Ходим в тази станция от няколко години, намира се на първа линия на средата на градския плаж, от нея почват стълбите за плажа дефакто. На Ахтопол по принцип ходя от дете, понеже обикновенно сме с кучета ходим само на бунгала и по рядко на квартири а на хотелчета не ни взимат, но бунгалцата са много готини и напълно съвременни.

Ако ходите на Ахтопол непременно вижте устието на Велека, на това място Господ е слязал да си прекара почивния ден, няма друго парче земя на което да релаксирам толкова а и хубав кефал се върти.

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/529521_561328573892050_146868739_n.jpg
Здравейте!Темата не е активна но ще опитам!Щом миналата година сте били на Вестони_бихте ли ми ги описали по подробно а и около тях_ако не ви затруднявам?

Raven

Ами то няма какво да се описва, не е нещо особено но базата се модернизира и повечето бунгалца стават. Самите бунгала са двойки, трайки и двустайни, отделни са но тройката е гръб с двойка и ако ви се паднат шумни съседи може да е проблем, на мен не ми пречи защото ходим извън сезона и най често сме сами в цялата станция.
Всъщност къмпинга е семеен тип и е много спокоен, не ходят шумни пиянски компании а семейства на средна възраст, много от тях с кучета. Повечето посетители са редовни, от години се засичаме с едни и същи хора, обикновенно идват като си тръгваме, тогава започва сезона.
Намират се в средата над градският плаж, от тях почва централната стълба за плажа. Не съм ходил никога на него, веднъж ходихме да играем карти с едни познати там преди години и това ми е, ползвам станцията единствено за база защото пускат с кучета за разлика от повечето квартири и хотели, освен това е уединено и е удобно вечер да си пържа рибата на верандата. :-)
Иначе скиторя по южните буни от Синеморец към Резово, устието на Велека основно но ппреслушвам и заливите надолу. Заминавам в началото на юни за две седмици за да хвана кефала и гофуса, обикновенно тогава сме сами в цялата станция а и по морето като цяло, след това ходим след средата на септември, обикновенно откриваме и закриваме сезона.
В Ахтопол има доста бунгала от едно време, някои от тях ги взеха и пооправиха, стават стига да нямате особени претенции, ние понеже сме с кучета нямаме избор пък и на бунгало си е друго, аз винаги съм мразил курортите и хотелите.
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

papa6ka

Цитат на: Raven - 28.03.2014 14:00
Ами то няма какво да се описва, не е нещо особено но базата се модернизира и повечето бунгалца стават. Самите бунгала са двойки, трайки и двустайни, отделни са но тройката е гръб с двойка и ако ви се паднат шумни съседи може да е проблем, на мен не ми пречи защото ходим извън сезона и най често сме сами в цялата станция.
Всъщност къмпинга е семеен тип и е много спокоен, не ходят шумни пиянски компании а семейства на средна възраст, много от тях с кучета. Повечето посетители са редовни, от години се засичаме с едни и същи хора, обикновенно идват като си тръгваме, тогава започва сезона.
Намират се в средата над градският плаж, от тях почва централната стълба за плажа. Не съм ходил никога на него, веднъж ходихме да играем карти с едни познати там преди години и това ми е, ползвам станцията единствено за база защото пускат с кучета за разлика от повечето квартири и хотели, освен това е уединено и е удобно вечер да си пържа рибата на верандата. :-)
Иначе скиторя по южните буни от Синеморец към Резово, устието на Велека основно но ппреслушвам и заливите надолу. Заминавам в началото на юни за две седмици за да хвана кефала и гофуса, обикновенно тогава сме сами в цялата станция а и по морето като цяло, след това ходим след средата на септември, обикновенно откриваме и закриваме сезона.
В Ахтопол има доста бунгала от едно време, някои от тях ги взеха и пооправиха, стават стига да нямате особени претенции, ние понеже сме с кучета нямаме избор пък и на бунгало си е друго, аз винаги съм мразил курортите и хотелите.
Много благодаря за отговора.Така или иначе резервирах една тройка за началото на август,пък каквото дойде.Малки са ми децата,то затова е целия зор нещо свестно да намеря... *THUMBS UP*

Raven

Август не ходя на море от години, няма риба а и е пълно с хора, предполагам че къмпинга ще е сто процента зает.
Дано Невена да ти а дала хубаво бунгало, ние винаги вимаме № 11, според моите изчисления то е най закътано и с идеалното разположение. :-)
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

papa6ka

Май ще трябва да и звъня,че резервирах чрез букинг....За по-сигурно.

zlatna ribka

Едно въпросче: Как стои въпроса с храненето на бунгало?
Има ли къде да се закусва, обядва и вечеря? Или е тип" направи си сам"?
"Разликата между приятелството и любовта е... доколко можете да се нараните един друг."

Mirobg

Цитат на: zlatna ribka - 24.04.2014 11:55
Едно въпросче: Как стои въпроса с храненето на бунгало?
Има ли къде да се закусва, обядва и вечеря? Или е тип" направи си сам"?

Зависи от самата организация. На някои места предлагат закуска-обяд-вечеря допълнително,на други не.  Обикновенно наоколо има капанчета където можеш да обядваш и вечераш.
Но най-голямото предимство е верандата. Скара,бира и добра компания,какво друго ме трябва на човек...? Децата тичат в тревата,точно като едно време ние.
Не ги затваряйте в тези комплекси докато още имаместа където могат да тичат и играят на воля.
Едно пиленце закъсняло да излети на юг есента. Станало студено и както летяло, тупнало на земята със заледени крилца. Добре обаче минала крава и се изакала отгоре му. От топлото кравешко ако пилето се стоплило, крилцата му се размразили и то весело подало глава над лайното и зачуруликало. Чуло го ед

Caxapa

И аз предпочитам от типа "направи си сам" макар да ме гледат като полезно изкопаемо като се прибирам с рриба или дивеч и мятам на скарата и огъня  :-D.. После се присламчват   мазно, мазно ама без "пропуск"... бутилка вино или водка не пускам..  *ROFL* *ROFL*

dimova_19

Колеги,всяка година ходя на море за 1 седмица, защото много го обичам! Ходила съм на Созопол, Несебър, Поморие и Приморско, но най-много ми хареса във Созопол и Приморско! Бях във семейно хотелче и останах доволна! Ако някой иска телефон на хората, ще му го дам! :-)

Similar topics (5)

20142

Публикации: 9
Прегледи: 4051

17514

Публикации: 2
Прегледи: 2585

58803

Публикации: 6
Прегледи: 3402

12887

Публикации: 45