• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
30.06.2025 17:04

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Професионална поддръжка на аквариуми

Петъчна тема с яденье и пиенье

Започната от NO CARRIER, 22.05.2007 02:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

NO CARRIER

Добре, че си ти да поддържаш темата! Ние снощи се събрахме, ама никой не се сети да извади апарата и да щракне.  *DRINK*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

NO CARRIER

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

}|{opukc

И за кучето е останало нещо от петъка май! ;-)

FHM

Ми петък е и реших да щракна вечерята си
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg39.imageshack.us%2Fimg39%2F6193%2Fimg1516z.th.jpg&hash=3b4ba343978913fa1e22c6bf95f21a7364fc886b

bigbeer

А къде е мастиката за таратора?  :-P

_777_

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs18.postimg.org%2Frg38pb2jt%2F24_05_15.jpg&hash=6f97fcaa79676235e44de93c1abe16d6edfa3739

denbosch

Е...`ти вечерта,така да ни бият :-[!?!Едното ядене и пиене ни остана...

zapleska

ДОМАШЕН ШОКОЛАД

1 пакет сухо мляко (250 гр.)
1 пакетче масло (125 гр.)
1 чаша хладка вода (200-250 мл.)
200-300 гр. захар
3-4 до 6-7 супени лъжици какао/50-60 гр пакет е точно/
Смесват се захарта и млякото и какаото, и се добавя по малко от водата докато стане гладка гъста смес, после размекнатото масло и с пасатора се бърка да стане хомогенно - и накрая добавяш една-две ванилии/канела/портокалови кори/стафиди според вкуса който искаш.
Не се чудете, НЕГРАМОТНА съм m/

denbosch

Нали има мач,трябва да уважим националите-слагаме масата *DRINK*...



... и със синчето си пускаме "Кунг-фу Панда" :-D.

Caxapa

 *DRINK* и от мен! Кой е бил-бИл. Кой е ял е даже ПИЛ  :vino:


NO CARRIER

Може ли тук да споделиш рецептата за скаридите?   *DRINK*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Caxapa

Някой каза наздраве ми се счу.  *YAHOO*



Така става мезе от ушите на "непослушковците"


NO CARRIER

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

gebezis

Цитат на: zapleska - 11.10.2009 18:50
ДОМАШЕН ШОКОЛАД

1 пакет сухо мляко (250 гр.)
1 пакетче масло (125 гр.)
1 чаша хладка вода (200-250 мл.)
200-300 гр. захар
3-4 до 6-7 супени лъжици какао/50-60 гр пакет е точно/
Смесват се захарта и млякото и какаото, и се добавя по малко от водата докато стане гладка гъста смес, после размекнатото масло и с пасатора се бърка да стане хомогенно - и накрая добавяш една-две ванилии/канела/портокалови кори/стафиди според вкуса който искаш.

Това го обожавам, от както се помня ям такъв шоколад, но вместо вода слагам топло или горещо прясно мляко.

denbosch

На този домашно маринован чернокоп му се точа от миналия петък,но тогава жената ме сюрпризира с един грах и ...се пожертвах.
Днес имаше нов опит да ме привлекат с някакви пиперки,но този път бях категоричен-все пак петък е,а работната седмица беше тежка *DRINK*:

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi38.tinypic.com%2F1584myg.jpg&hash=883d44e0d6b2e958481d94290bce7003768f2643

Similar topics (5)

37616

Публикации: 22
Прегледи: 8553

27410

Публикации: 2
Прегледи: 1992

19499

Публикации: 24
Прегледи: 9078

4943

Публикации: 24
Прегледи: 12822

35389

Публикации: 5
Прегледи: 3259