• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
30.07.2025 03:05

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Професионална поддръжка на аквариуми

Петъчна тема с яденье и пиенье

Започната от NO CARRIER, 22.05.2007 05:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


stanilabg


Асен Евгениев

От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

denbosch


NO CARRIER

Яд ме е. Направих кавърма с пилешки сърца и салата с домати и синьо сирене. Разбира се, батерията на апарата беше сдъхнала и не успях да снимам, а беше хем с хубав вид, хем вкусно.  :duvar: :duvar: :duvar:
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

_777_

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs18.postimg.org%2Frg38pb2jt%2F24_05_15.jpg&hash=6f97fcaa79676235e44de93c1abe16d6edfa3739

stanilabg

Царевицата на скара, предполагам най напред се вари. :-[ Има ли някакви тънкости? Вари ли се до готовност (т.е. така както се вари за варена царевица) или се оставя малко недоварена?
Елементарно за някого, но аз не съм правил до сега, а чувам че е доста добра.

_777_

Никаква предварителна подготовка.Махам листата и директно в жарта. *DRINK*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs18.postimg.org%2Frg38pb2jt%2F24_05_15.jpg&hash=6f97fcaa79676235e44de93c1abe16d6edfa3739

stanilabg

Цитат на: _777_ - 03.08.2011 10:59
Никаква предварителна подготовка.Махам листата и директно в жарта. *DRINK*
Странно... а аз си мислех, че най напред се вари. *dontknow*
А на ел. скара ще стане ли?

_777_

Не съм пробвал но не виждам защо да не стане и на ел.скарата.Важното е царевицата да не остане сурова. :-)
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs18.postimg.org%2Frg38pb2jt%2F24_05_15.jpg&hash=6f97fcaa79676235e44de93c1abe16d6edfa3739

stanilabg

Цитат на: _777_ - 03.08.2011 11:28
Важното е царевицата да не остане сурова. :-)

Това се притеснявам и аз. Затова съм си мислел, че се вари предварително, а после само се слага за вкус на скарата.

ico

Царевицата се яде и сурова, та няма какво толкова се внимава с печенето. Става много бързо на жарава, но да не е много силна, за да няма изгоряло. На ел. скара не съм пробвал, ама при тях температурата не е много висока и би трябва да е още по-сполучливо.
Кръщаваш го, а то във водата пикае...

qvo


Асен Евгениев

От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

denbosch


Similar topics (5)

19686

Започната от elblanko


Публикации: 72
Прегледи: 28962

7801

Публикации: 1646
Прегледи: 587529

32043

Публикации: 8
Прегледи: 28315

19603

Публикации: 3
Прегледи: 4862

36963

Започната от alleyesonme


Публикации: 2
Прегледи: 2140