• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

21.07.2025 22:03

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Първанов срещу Сидеров!!!!

Започната от Gareth, 24.10.2006 20:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

dido

Разумна приказка, определено.

Не виждам какъв е проблема да се предлага информация на какъвто и да е език, при условие, че има интерес към нея. Т.е. щом като си има публика, що да не се предлага услугата. Все едно някой да ме лиши от гугъл на български да речем, нищо, че фирмата е щатска. Или пък за българите, дето искат да ползват ОС или офис пакет на български, да им се каже - сори, ама ний сме от Сиатъл и ще трябва да го ползвате на английски...

Тони

Цитат на: "Longanlon"
Цитат на: "niky"
АЗ СЪЩО ще гласувам за СИДЕРОВ. Няма да обяснявам защо!

аз пък смятам за наложително да обясниш  :shock:  :shock:  :shock:
Я ми обясни защо да гласувам за Първанов :?:  :?:  :?:
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg293.imageshack.us%2Fimg293%2F4525%2Fdsc01245editedzg1.jpg&hash=2c575e6a505c8a44fc649f5cdac35d60b1303f00Тука ред нема, ама требва да се спазва!

Violeta

Защото е ясно, че по този начин избираш по-малкото зло.
Заиграването с национализъм на Балканите никому не е донесло добро. А и Волен определено е непредвидим. Точно сега едва ли са ни нужни експерименти като през 2001-ва.
Колкото повече, толкова повече.     Мечо Пух

Predator

Явно на много хора им е трудно да си развалят "мурафета" и да потърсят някаква промяна в тази държава!
Нека някой от вас да ми каже какво свърши президента Първанов за тези пет години - освен, че се отрече от всичко, за което говореше по собствените си митинги дотогава?

Сидеров може и да не е ангел, но поне ще внесе някакво оживление и промяна в политиката на страната, която за момента е никаква (МВФ, НАТО, ЕС... напрактика управляват всичко) и ни води май към съдбата на динозаврите. А щом в една държава няма хора (Турция например до 2020г. ще стане над 100млн., а България... всеки може да се сети колко  :? ) за какви съюзи, цивилизационни избори и ценности говорим изобщо?

Колкото до войните/размириците - не виждам как ще стане и какво общо може да има президента с това! Пък и дядовците ни през година са били на война пък не виждам да сме се затрили като нация - то май при нас мира повече убива от войната, но това е друга тема...

killiman

Без да съм познавач си мисля, че много го подценяват Сидеров. Явно повдига въпроси, които са интересни за хората. Ако управляващите не вземат мерки по тези проблеми, то може да се очаква все повече да се увеличават избирателите му. Колкото и да се опитват политолозите да обяснят това явление като протестен вот.
В крайна сметка в България президентът е по-скоро с представителни функции и едва ли ако президент стане Сидеров ще настане невиждан геноцид. :)
А Първанката доказва, че е класен политик. Няма да може да му затвори устата в прездизборен диспут и бяга с всички сили от такъв.  Най-гадното в цялата история е, че голяма част от приказките на Болен са истина. :(

theater

Цитат на: "killiman"Най-гадното в цялата история е, че голяма част от приказките на Болен са истина. :(
Това не би могло да бъде причина някой да гласува за Волен Сидеров. Аз също мога да назова проблемите, но не мога да предложа алтернатива за решаването им, както и той самия.  :wink:
Да припомня само на хората повярвали в 800-те дни - обещания, без конкретна програма и план за изпълнението им. Забелязвам, че голяма част от хората, които гласуваха за Сакскобурготски емоционално сега са се насочили към Болен и дори ще си позволя да прогнозирам, че за следващите парламентарни избори ще гласуват за бате Бойко.  :lol:
140л - харацини
http://starividri.org

6aro

Аз лично нямам право да гласувам, защото съм чужденец, но и да имах нямаше да гласувам за никой от двамата.

Цитат на: "theater"
Това не би могло да бъде причина някой да гласува за Волен Сидеров. Аз също мога да назова проблемите, но не мога да предложа алтернатива за решаването им, както и той самия.  :wink:
Да припомня само на хората повярвали в 800-те дни - обещания, без конкретна програма и план за изпълнението им. Забелязвам, че голяма част от хората, които гласуваха за Сакскобурготски емоционално сега са се насочили към Болен и дори ще си позволя да прогнозирам, че за следващите парламентарни избори ще гласуват за бате Бойко.  :lol:
Съгласен съм с теб!
Палудариум: 120/80 (16 вода; 64 надводна част )/40
острови: размери в най-широката си част - 23/18/40; 43/20/40; 10/19/13

ironic_

Predator,

говориш все едно нямаш нищо против една война. Живял ли си във война, можеш ли да си представиш какво е? Аз даже не искам да се опитвам.

Сидеров говори истини и народа много отдавна жадува да ги чуе, но нещата не стават така, с рогите напред. Сидеров иска да помете с лека ръка това, което е градено (и рушено) толкова години. Само глупак или луд може да повярва, че оттук нататък има връщане назад. Мен никой не ме е питал дали искам да ходим в ЕС, обаче вече сме на прага и не можем да се откажем. Искал приватизираното да се върне. Милионите ги заграбиха вече, някой ще ги върне ли? Фантасмагории някакви ...

А човека не е добре. Някой не го ли чу като разправяше, че студентчето като го блъснало с колата на магистралата това било заговор да го убият?

Разбира се, всеки решава как да гласува. Аз само си изказвам мнението, така ги виждам нещата.

6aro

Волен е един болен човек, фанатик. Той само говори, но нищо не прави. Безубиден "Хитлер"!
Палудариум: 120/80 (16 вода; 64 надводна част )/40
острови: размери в най-широката си част - 23/18/40; 43/20/40; 10/19/13

Stas

Доста хора изказаха правилни становища за и против двамата кандидати.
Изкушавам се да си дам становището, въпреки, че за мен политиката е една мръсна игра! Няма независим политик! Всичко в политиката служи на нечии интереси. В крайна сметка политическите борби са борби на частни интереси.

Като цяло за Волен Сидеров мога да кажа, че това явление е една перфектно организирана PR-кампания!
Намират се определени среди, които забелязват, че напоследък настроенията на българите клонят в определена насока. Хващат се хората сериозно и разработват една пропагандна кампания, която да предложи на масата това, което иска! Да, точно така! Сидеров предлага на българите точно това, което желаят! Но... дали това е начина, дали това е реално въобще, дали самият Сидеров е идеолог и може да защити тезата си? Ами ето това е много спорен въпрос!

Въпреки критиките към Симеон, той поне беше един възпитан човек, човек който имаше утопични идеи за тази държава. Много фактори му попречиха да постигне това, което искаше. И въпреки това Симеон постигна много. Аз не се чувствам излъган от неговото управление.
Всъщност го подхлъзнаха медиите, заради войната, която им обяви от първия си ден като министър-председател.

За съжаление Първанов е комунист. Това е единствената причина засега да го критикуваме и както доста хора се изказаха, май наистина е по-малкото "зло". Няма да забравя противоречивите ми изказвания по повод изпращането на контингента ни в Ирак. Тогава той забрави надпартийната си политическа позиция и подкрепи опозицията в лицето на БСП и Станишев! Но иначе кой знае какви големи гафове не се сещам да е правил.

Та за хората, които ще гласуват за Волен - ами това значи, че лесно се поддавате на рекламни послания. Чудни потребители сте! :lol:

niky

Браво Стасе. Издигна ми се в очите!

За Сидеров - верно, краен е, но слушахте ли пресконференцията след първия тур?! Журналистчетата се бяха наточили да го разбиват. Да да, ама не. Защото нямаше какво да кажат срещу доводите му.

Тия дето гласували за Симеон били гласували за Сидеров...ха ха ха...
Не съм гласувал сигурно от 6-8 години изобщо. Щото няма за кого.

И сега няма баш моя кандидат, ама...ще се задоволим с по-добрия - СИДЕРОВ.

АТАКАААААААА!!!

Boby_

Цитат на: "niky"
И сега няма баш моя кандидат, ама...ще се задоволим с по-добрия - СИДЕРОВ.

АТАКАААААААА!!!

:shock: Мислех, че се майтапиш, но май започва да достига до мозъка ми факта, че си по-сериозен, отколкото изглежда на пръв поглед.  :shock:

miTko

Цитат на: "Stas"
Сидеров предлага на българите точно това, което желаят!
Не, не може да им предложи това което желаят, а само казва това, което искат да чуят! Съществена разлика!!!!

Както вече казах, нама да гласувам.Не ме дразнят новините на турски, и без друго скъпото ефирно време се пълни с какви ли не глупости, та едни новини ли ще натежат?
И скоро официалното обръщение ще бъде: "Уважаеми дами, господа и гейове, цигани, турци, арменци, евреи, гърци..."
Разни мои АКВАРИУМИ 

mistar_ti

Искам да кажа на потребителите няколко истини.Почти всички ръководни длъжности в управлението на България се заемат от Турци министъра на екологията министъра на земеделието.Строят се джамии и до 1-2 години ще станат повече от църквите ни.Строи се паметник на нашия поробител на връх свобода и е в чест на Енихан Баба .Улици , Читалища и училища се прекръстват с туски имена има митинги на които се говори само на турски . Ще цитирам Адем Кенан който преди няколко години призоваваше за въоръзено нападение от турците в България срещу Българите "Българите са нация от изроди и Гяури.Определям Смесването от правългарин и славянка получилата се отрова е със характер на муле а другото е от славянин и Българка е със характер на катър хапещи и ритащи ". Първанов е покрепян от партия която е противоконституционна цитирам "Чл.3 Официалния език в републиката е българския / ЧЛ.11 (4) Не могат да се образуват политически партии на етническа ,расова или верска основа ...." . Не може Българско Народно читалище да е с турско име да се финансира от държавата и от турция да печели награди за турска народна песени танци и да се нграждава от държавата ни че е спечелило тези грамоти.Как е възможно да се самоопределяш като турчин и да не знаеш турски език?Как е възможно да се иска от дърважата да престъпи отново конституцията и да се отцепят автономни райони с различно вероизповедание и култура "ЧЛ.2 (1) Република България е единна държава, в нея не се допускат автономни териториално образъвания.". Хайде помислете малко кой какъв е и ще ни трябват ли след няколко години още 500 за да си надигнем главите след като някой ни помогне да се освободим.И до кога ще избираме някой да но ръководи и да дава права на всички други освен на населението което БИ трябвало да е на 1-во място в собствената си страна.ИЗВИНЯВАМ се на хората от форума ако съм засегнал някого с това мое изказване
3 литров буркан с отомбачена зеленясала вода
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fbns.gvardia.net%2Fimages%2Fstories%2Fbanners%2FIYI_ban_sm.jpg&hash=7ab8139ef4f2561034d7804066cefdf3dc294ebb

Boby_

mistar_ti, Сидеров само експлоатира тия проблеми, той не предлага решения. "Решенията" на косовския проблем с албанците ги видяхме до какво доведоха в Сърбия.
Не обичам турците и циганите, изпитвам опасения по отношение на разпространението на исляма, но агресията не е решение, напротив, тя поражда цял клас нови проблеми.
Едит от тях е самият Сидеров - глупак, доскорошен неудачник, лъжец и опортюнист, който използва настренията на хора като теб, за да получи нещо, което иначе не би могъл да има.
ДПС и Доган са само симптоми, болестта е икономическа - беднотията води до това, което се случва. Сидеров не е лекарство, той е обезболяващо. Все едно да лекуваш рак с морфин - само притъпяваш болката, а болестта си дълбае.
Единственият реален шанс на България за нещо по-добро е действаща дясна политика. За съжаление такава скоро няма да има.
Налага се да избираме от двете злини по-малката (както обикновено). Е, Първанов е по-малката. Станахме за смях на цяла Европа, като пратихме Сидеров на балотаж. Ще кажете, че няма значение. Да, ама има. Кой нормален инвеститор би дошъл тук и би вложил парите си, когато знае, че човек като него е бил толкова близо до властта?!?
Той говори за национализация, за отвръщане от НАТО и Европа, за кръв и мракобесие, за връщане в средновековието.
Някой ще каже, че Хайдер и Льо Пен в Европа постигнаха същото, че даже и повече. Е, да. Всеки народ си има шутовете. Но Франция и Австрия не са в един безкраен период на преход. Стандартът е друг, зависимостта им от външни инвестиции почти не съществува. Нека стигнем тяхното ниво, пък ще си говорим за национализъм.
Това е общо взето. Сидеров е критикар-неудачник, поредният "оправяч", който няма ясна идея какво и как смята да прави. Важното е да се плюе - българинът се връзва. Толкова по-зле за него - всеки народ си заслужава управниците.

Similar topics (3)

1388

Публикации: 15
Прегледи: 12574

27129

Публикации: 56
Прегледи: 19223