• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

30.06.2025 22:41

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Пълнене на co2 Пейнтбол бутилка

Започната от drstravel, 29.08.2010 19:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

drstravel

Здравейте колеги вчера се сдобих с една co2 бутилка от член на форума. http://aquariumbg.com/forum/predlagam/prodavam-profesionalna-co2-sistema/ Благодаря за бонусите на колегата  *THUMBS UP* . Бутилката е от paintball co2 система, което като гледам е стандадртното решение за тази готова акварумнасо2 система http://www.bigalsonline.com/BigAlsUS/ctl3684/cp18478/si1431675/cl0/redseaco2prosystempaintball Ta въпросите ми към вас са:

1.  С какъв преходник мога да напълня такава бутилка от стандартните депа за пълнене на пожарогасители?
2. От фирмите които предлагат пълнене на пейнтбол бутилки може ли да имам проблем с чистотата на co2 и да докарам проблем на рибите/растенята?
3. Къде в Пловдив мога да си напълня пейнбол бутилка с co2?
4. Къде мога да намеря стругар в Пловдив който да ми направи преходник?

Очаквам с нетърпение вашите отговори, понеже нямам търпение да направя първия си опит за килимче с HC i елеохарис парвула, а за това ми трябва co2  *THUMBS UP*
Хобита - акваристика, размотаване по хотели в България и почивка ;)

drstravel

Намерих фирма в Пловдив за пълнене на пейнтбол бутилки. Всъщност става дума за пейнтбол зала намираща се срещу Mr Bricolages. Надявам се да съм бил полезен на колегите от Пловдив. Пича който пълни бутилката е супер готин и ме спечели и за пейнтбола. Моята мини бутилчица излезе 2 лв  за 0.5 л.
Модераторите може да затворят темата при тяхно желание или да я оставят за да знаят Майните къде да пълнят пейнтбол бутилки. :-D
Хобита - акваристика, размотаване по хотели в България и почивка ;)

Similar topics (5)

4667

Публикации: 41
Прегледи: 14123

7598

Публикации: 5
Прегледи: 6347

19348

Публикации: 29
Прегледи: 12319

56914

Започната от G.Georgiew