• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

20.07.2025 11:55

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Силата на мисълта

Започната от venci89, 17.05.2012 02:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

venci89

Да видим имали хора от форума, които се интересуват от силата на мисълта и визуализацията  :-)
И ако има да обменим малко информация  *DRINK*

Dropkick

Има разбира се, аз мн вярвам в тези неща и имам успехи от личен опит ;) Човек трябва да бъде в хармония със себе си, да мисли само /или поне да се опитва главно/ за хубави неща и положителни резултати във всичко, което прави, иначе отчаянието и депресията мн бързо и лесно завладяват ума, ако не се борим с/у тях  *MODERATOR*
ADOPT AN ANIMAL, DON'T BUY !!!

venci89

Тези теми са доста важни според мен, като се има предвид в какъв период живеем  *YAHOO*  Наближаваме "прехода'', ако ще има такъв де  :-P  8-)

Dropkick

Тези теми са не просто важни, а въртят Вселената, но тъй като човекът не се интересува от духовното в живота, затова няма да има и развитие. Както виждаме все повече затъваме с делата, които правим и с вредите, които причиняваме.. Преход аз лично силно се надявам да има, мисля, че ще има, но и "пералнята" няма да е никак лека  :whistle:

venci89

Като гледам все повече хора започват да се интересуват от духовното, може и да има управия  ;-)  :-D Тъмните от върха като се премахнат ще се наредят нещата :whistle:

sandogb

Здравейте, да вметна едно от голяма поредица документални филмчета за силата на мисълта  http://star07.in/videogallery.php?video_id=32

venci89

Благодаря за видеото *THUMBS UP* Ето и филма ''Тайната'' Предполагам сте го гледали  :-) но все пак ;-)

Dropkick

Този филм "Тайната" стана мн известен и всеки говори за него, но аз лично не намирам особено дълбок стимул в него и не намерих нещо, за което да се хвана и което да ме тласва напред. "Ако вярваш, че можеш да станеш богат - ще стане, само трябва да го желаеш" и някакви подобни, според мен - абсурди. Че привличаш силата на Вселена според това как си настроил духа си към света - да, така е, но че можеш коренно да промениш бъдещето си от точка А до точка Я ми е някак невъзможно 0о Ако знаете линк към повече литература на такава тематика - за обогатяване знанията на духовно ниво с реални примери и доказателства - ще бъде интересно да се прочете. Има една хубава книга на Майкъл Нютън за преражданията, където той лично описва не малко примери с хипноза на хора и разказва доста интересни случаи - това също помага да разберем личния си път в дадената ни мисия  ;-)

venci89

Книгата "Матрицата 5" според мен е много добра
Накратко http://www.spiralata.net/kratko/articles.php?lng=bg&pg=182
Виж това
И това  :-)

Similar topics (1)

37774

Публикации: 2
Прегледи: 1877