• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
26.05.2024 04:34

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Открито писмо до жените преди Евро 2008

Започната от Odisei, 07.06.2008 18:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Odisei

ОТКРИТО ПИСМО ДО ЖЕНА МИ

Скъпа,

1.От днес чети спортната страница за световното, за има за какво да си говорим. В противен случай, не се учудвай, че не ти обръщам внимание.

2.По време на европейското телевизорът е мой по всяко време, без изключение. Дистанционното ... не си и помисляй дори да го погледнеш, камо ли дa го пипнеш.

3.Няма проблеми да минаваш пред телевизора по време на мач, винаги когато го правиш пълзешком и без да ми отвличаш вниманието.

4.По време на мачовете съм глух и сляп. Не очаквай да те чуя, да отварям вратата, да вдигам телефона или детето, което е паднало от горния етаж. В никакъв случай.

5.Няма да е зле винаги да има бира в хладилника, сандвичи в изобилие и да се усмихваш на приятелите, които са дошли да гледат мач. В знак на благодарност, ще ти позволя да гледаш телевизия от 6 до 6.30 сутринта винаги, когато по някой от каналите няма повторение на мач.

6.Много те моля, ако видиш, че съм ядосан, защото някой губи, не казвай "какво толкова" или "е, ще спечелим следващия мач", защото това ще ме ядоса още повече.

7.Можеш да гледаш един мач с мен и дори да говориш с мен между полувремената, но само и единствено по време на рекламата. И недей да прекаляваш, казах ЕДИН мач.

8.Повторенията на головете са изключително важни. Няма значение дали вече съм ги гледал, или не, искам да ги гледам отново и много пъти.

9.Да не и хрумне на някоя от твоите приятелки да кръщава дете, да празнува рожден ден, да прави първо причастие или да умре по време на европейското, защото:

А) Няма да отида.

Б) Няма да отида.

В) Няма да отида.

Г) Няма да отида.

10.Ако някой приятел ни покани в неделя да гледаме мач (каква покана!), разбира се, че ще отидем.

11.Прегледът за деня от европейското е толкова важен, колкото самите мачове; да не с посмяла да кажеш: "Ама това вече си го гледал, защо не пуснем нещо друго?"

12.Възможно е по време на европейското да не се къпя и бръсна и край мен да мирише на диво животно. Ти също не винаги миришеш добре, но аз нищо не ти казвам.

13.Още нещо, Дрогба НЕ е име на нов наркотик; Тиери Енри НЕ е име на парфюм; Уайн Руни НЕ е вино нито пък Хайнце е марка кетчуп.

14.И накрая, спести си изразите като "Колко хубаво, че европейското е само веднъж на 4 години!", защото има Шампионската Лига, Купата на Америка, Откриването, Закриването, Испанското първенство, Английската лига и т.н.

15.Ако любимците ми спечелят европейското, ще изчезна за 2 дни, достатъчно време за да го отпразнувам с приятелите. Когато се върна ще имам право да разполагам с телевизора през следващите 30 дни, за да преживея отново всяка секунда от победата. Ако те бъдат елиминирани, ще ти предоставя телевизора и дистанционното за 60 дни. Достатъчно време за траур. (Разбира се, след финала на европейското, защото ако ни елиминират, ще подкрепям най-слабия отбор.)

С обич Мъжа ти"

GrandePippo

Преди няколко години си спомням един мач с Интер-първия полуфинал на шампионската лига. При 0-0 около средата на второто полувреме приятелката ми застава пред мене и почва да си сваля блузата:
-Миличък, виж къв сутиен си купих днеска...Кво мислиш?
Завалийката обаче не съзнава, че е застанала ама баш пред телевизора и Пирло си наглася топката да бие пряк свободен.
-Ъ, кво ши кажеш, няма ли да дойдеш тука....

Намерих нерви само кротичко да й кажа:
-Ана, ейде ся, един метър наляво или един метър надясно...

bigbeer

Ако пак ти пречи сега на европейското.. прати ми я по еконт за моя сметка за времето на турнира - не гледам мачове.. но си падам по дузпите.. и дуп... - ще остане доволна жената  *DRINK*

GrandePippo

Не пречи вече. От около година вече не пречи.  ]:->

Ама иначе бих ти я пратил.

stanko

Пропуснал си най-главната точка
Ежедневно наблюдение на аквариума и при забелязване на нередности НЕЗАБАВНО оповестяване./акваристиката в къщи си е мъжка работа/

Similar topics (5)

31116

Публикации: 12
Прегледи: 5034

14468

Публикации: 141
Прегледи: 32116

40765

Публикации: 115
Прегледи: 30127