• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

19.07.2025 13:38

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

От днес...

Започната от tishovsx, 09.06.2006 16:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

веско

И аз така викам-отивам да се радвам на Испания-Франция.

VassetZ

каква уникална футболна драма ...100% бях сигурен , че Испания ще победи :roll:

killiman

Цитат на: "VassetZ"каква уникална футболна драма ...100% бях сигурен , че Испания ще победи :roll:

Ако Испания бяха победили щяха да обвинят организаторите в дискриминация - нито един африкански отборо нямаше да достигне четвъртфиналите. :wink:
По-сериозно сега. И аз бях сигурен, че Испания ще се класира напред, но опита на французите си каза думата. Просто една рутинна победа, без блясък.

Boby_

Е, испанците си имат традиции - винаги имат добър отбор и винаги оплескват нещата на големи първенства.  :lol: На тях просто не им трябваха французи, за да ги победят, който и да беше там, резултатът щеше да е подобен.  :wink:

VassetZ

но пък от друга страна ще гледаме повторение на финала от 1998 още на 1/4 финал :D
Едва ли Франция ще омете Бразилия с 3:0 някога и особено сега...

killiman

Като чух статистиката преди мача (изцяло в полза на французите) си казах, че е време и испанците да вземат една победа на световни финали срещу Франция. Но явно традицията никога не трябва да се подценява. Жалко, симпатичен отбор имаха тази година.

VassetZ

Цитат на: "killiman"Като чух статистиката преди мача (изцяло в полза на французите) си казах, че е време и испанците да вземат една победа на световни финали срещу Франция. Но явно традицията никога не трябва да се подценява. Жалко, симпатичен отбор имаха тази година.
Особено с тоя летящ старт срещу Украйна...Много хрора смятаха, че е дошло времето и Испания да опита от вкуса на големия успех, но...
Нищо, сега предстоят супер добри мачове и в сравнение с 2002 направо нямат нищо общо! На това му викам Световно...най-добрите срещу най-добрите. Азия , Америка и Африка нямат място от 1/8 финал нагоре :wink:

niky

Не сега така. Гана са номер 1!

miTko

Цитат на: "VassetZ"каква уникална футболна драма ...100% бях сигурен , че Испания ще победи :roll:
И аз. :?Но бразилците ще ги смачкат!
Разни мои АКВАРИУМИ 

VassetZ

Цитат на: "niky"Не сега така. Гана са номер 1!
Може би в Африка :)
Единствено им се израдвах като утрепаха Чехия, което никак не е малко де;)

killiman

И индианците си заминаха.... :)
Браво на германците. С тоя слаб отбор да стигнат до полуфиналите. Това само те го могат!

cihlidi_fan

Цитат на: "killiman"И индианците си заминаха.... :)
Браво на германците. С тоя слаб отбор да стигнат до полуфиналите. Това само те го могат!

Офф, мани мани, страши са ве  :twisted:  
Домакини са все пак, нормално е това  :wink:
Жалко, че не дадоха боя.  :cry:  Много ми се щеше да гледам меле  :lol:  :D  
Сега ще видим Франция-Бразилия, тея Французите много зле, ама и Бразилците не са мн. по-добре. Д
А сега за следващият мач - Само Украйнааа! Италянцияте и те много зле.... въобще не трябваше те да се на 1/4 финал, ама и съдията голям цървул (то кой не е, на това световно, трагедия са всичк ужас)  :?  :x
220л. Танганайка
17 Tropheus sp."Red" Chimba, 10 Cyprichromis leptosoma "Utinta"
3 Telmatochromis vitattus, 3 lamprologus ocellatus

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg151.imageshack.us%2Fimg151%2F8813%2Flogocopy&hash=b4ea5442a8466f141a31ed7c3c139d77bd107786

VassetZ

на"индианците" вратаря им беше много калпав ...иначе имаха големи шансове :lol:

веско

Цитат на: "killiman"И индианците си заминаха.... :)
Те германците с този отбор ще станат шампиони :wink:

Ernest

Дам дам и мене тва много ме е яд! :(( не са кой знае какво ама нали са домакини :evil:
100л. - Жива твар ;) :Barbus nigrofasciatus, Trichogaster, Ancistrus Albinos, Corydoras Julli, SAE, Acanthophtalmus kuhli kuhli; Растения - Echinodorus Ozelot, Vesicularia, Cabomba pulcherrima, Hygrophila polisperma, Microsorum, Hottonia и др.

Similar topics (5)

4368

Публикации: 34
Прегледи: 17621

45300

Публикации: 3
Прегледи: 2524

4110

Публикации: 16
Прегледи: 7281

9652

Публикации: 1