• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

25.07.2025 05:16

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

От днес...

Започната от tishovsx, 09.06.2006 19:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

VassetZ

Forza Italia мили братя и сестри :lol: мачът ще е обаче супер измъчен...

N.Nobs

Ето така се става световен шампион-просто ти трябва точния съдя.Даже може и отбора да не излиза на терена.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

VassetZ

ranting  ranting  ranting  :ang  :ang  moral  moderator  :disgust  :guns  :deal Хорацио Елизондо дано цел живот се в б група да "свири"

Raven

не знам дали ви обяснявах защо мразя професионалният спорт- ами защото там всичко е пари,интриги и химия.
другото което не знам е защо се ядосвате за нещо такова- някой взел пари- пито платено,или по точно платено- свирено.
в професионалният спорт винаги е така,нали не мислите че става въпрос за олимпийският принцип за честната игра.

и последното нещо което не знам е кой по дяволите е световен шампион,ама и то ме интересува колкото горните неща :D
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

VassetZ

Цитат на: "raven"не знам дали ви обяснявах защо мразя професионалният спорт- ами защото там всичко е пари,интриги и химия...:D...
Ми то и в про акваристиката е по същия начин...хехехе, споко, шегувам се;)
Световен шампион поне до тои момент е Бразилия...а Италия трябва да победи, иначе се отказвам от този "курвенски" спорт, както викаше едно време Гриша Ганчев:D:D:D:D:

Raven

сега видях че мачът още върви.
аз си гледам Карибски пирати 2 и мога да ви кажа че е доста  забавно филмче :lol:

VassetZ

абе ей, пират такъв, я кажи как си се сдобил с този филм, а?;)

Raven

ми откъдето и всички- торентът :D

арената,ама без субтитири.
днес излезе.

tishovsx

Вива Италия

Завършвам темата драги съфорумци :wink:
IN A REEF AQUARIUM, ONLY BAD THINGS HAPPEN QUICKLY

Stas

Зидан си прецака репутацията! Много грозно, ако и да е предизвикано.

6aro

Цитат на: "tishovsx"Вива Италия

Завършвам темата драги съфорумци :wink:
Вива  :D
Палудариум: 120/80 (16 вода; 64 надводна част )/40
острови: размери в най-широката си част - 23/18/40; 43/20/40; 10/19/13

cihlidi_fan

Цитат на: "Stas"Зидан си прецака репутацията! Много грозно, ако и да е предизвикано.

Каквото и да му е казал, не мисля че беше редно да направи такова нещо...
Впрочем някой видя ли дали дават медал на Зидан  :roll:  ...защото аз не видях  :?  :evil:  :roll:  Искам да кажа, не присъстваше на връчването.
Сигурно нещо го е напсувал и за това се ядосал, ама не мисля, че беше за "Главичка в корема" и той да го изпсува и да си Оди  :D  :lol:  8)  :twisted:  Ааа не да прави сценки...
Иначе браво на Италия, аз бях за Франция ама като го гледам тоя кътил Бартеез.... леле леле  :?
220л. Танганайка
17 Tropheus sp."Red" Chimba, 10 Cyprichromis leptosoma "Utinta"
3 Telmatochromis vitattus, 3 lamprologus ocellatus

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg151.imageshack.us%2Fimg151%2F8813%2Flogocopy&hash=b4ea5442a8466f141a31ed7c3c139d77bd107786

niky

НАЙ-СЕТНЕ ПРЕХВАЛЕНИЯ ЗИДАН ПОКАЗА същността си!!!

Браво.  moderator

Добре, че Италианците биха. Като цяло, напълно съм разочарован от това световно (въпреки че вкусих от атмосферата му преди 2 седмици в Германия).
Измислени дузпи, слаба игра, нищо интересно.

Поне натриха носа на Чехия, Швеция и Хърватска  rofl

VassetZ

тоя зидан ебаси рогатия добитък...кофти за него, но пък не му е първия мач в живота , а послединия и не требеше така да се излага... :twisted:
иначе май верно не си взе сребърния медал на края, ма кво т пука, нали вече е пенсионер :dont

rookie_gyn

Италианците са адските калитари. Те вече и в защита не могат да играят. Аз пък си мисля, че Зидан  правилно си го удари. Всеки човек има право на избор в дадена ситуация, а това беше неговия. Никога не съм харесвал френския футбол, но като наблюдател мога да кажа, че Зидан е най- добрият футболист който някога съм гледал.  Допреди две години Зидан имаше по едно- две грешни отигравания на мач, ако разбирате за какво говоря ще се замислят много от критиците му, лаици. Но в общи линии тенденцията в световния и европейския футбол е следната- колкото по-грозно играеш и по- спънати футболисти имаш и се чудиш как да пречиш на другия отбор да играе с всякаккви средства -ТОЛКОВА ПО-ГОЛЯМ ОТБОР ИМАШ /за справки -Гърция Евро'04/. А пък италианските защитници сигурно в близките години като чуят Анри, ще се напикават в гащите и ще плачат за майките си.

Similar topics (5)

4368

Публикации: 34
Прегледи: 17688

45300

Публикации: 3
Прегледи: 2538

4110

Публикации: 16
Прегледи: 7303

9652

Публикации: 1