• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

20.07.2025 18:20

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

От личния архив

Започната от Асен Евгениев, 23.05.2010 19:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Асен Евгениев

23.05.2010 19:40 Last Edit: 23.05.2010 22:15 by akapulko
            Годината е 1980. Вече съм "напреднал" акварист, от трилитрови буркани съм преминал на аквариум
           от винкел и маджун. :-D Ако някой пита за снимачната техника, тя е "Смена-Символ" от 20 лв., с Унгарски филм от 1,30 лв.

От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

barabata

Снимал съм със "Смяна2", "Смяна8", май имаше и 8М ама не съм сигурен. За "Смяна-символ" не съм чувал.
Лентата да не е Фортепан - по едно време много ги имаше. И ОрВо се ползваше - останалото което съм ползвал е руско ...
Горчивината от лошото качество остава дълго след като сладостта от ниската цена е свършила.

Асен Евгениев

http://photo-cult.com/album.php?cam=1791
Смена 8 и 8М бяха по 15 лв., а "Символ" беше по-горен "клас" или просто по-нов модел и струваше 20 лв.
Лентата е точно Фортепан.

nikolay0876

Ааааа Смяна символ си имаше.

Асен Евгениев

Снимката е по-добра, но копирния ми апарат не сканира прецизно.

peter85

Достойна за конкурс!  :-D

vasso

Хе, без ирония де! Супер яка е снимката, добре че се е съхранила. Ако намеря и някои мои стари ще ти оспамя темата с тях. :-D

Caxapa

Смяна-символ беше по-модерно апаратче което само с едно движение на палеца превърташе за нов кадър докато Смяна-8 връткахме копчето докато зацепи и спре. Много често осмиците превъртаха повече лента и така губехме от кадрите. Обектива беше също малко по-модерен иначе със същите опции.. Хах..спомени, спомени..не си купих колело а апаратчето и като излезе символа и него..