• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

23.07.2025 06:33

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Океанариум и делфинариум в Бургас

Започната от wwladoo, 13.04.2013 02:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

wwladoo

Искам да споделя една новина,с вас колеги!!!Град Бургас ще има Окенариум и Делфинариум и там допълващи сгради към атракцията---на площ от 17 декара---на мястото на  Конната база--в парк Езеро.Благодаря на господин кмета *privet*,много направи за града и продължава да прави, а сега изненада и нас акваристите с този грандиозен проект. *thanks *DRINK*
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

Marto99_mz

Деян

Тъкмо прочетох новината извън форума и сега виждам това. Голяма радост е наистина, това място ще се види та ако ще турско да стане...  *YAHOO* *DRINK*

wwladoo

Цитат на: Деян - 13.04.2013 02:14
Тъкмо прочетох новината извън форума и сега виждам това. Голяма радост е наистина, това място ще се види та ако ще турско да стане...  *YAHOO* *DRINK*
Само да го направят---да стане.Досега кмета почти всичко е правил--да видим сега---някаква европейска програма пак е спечелена май че,не съм запознат в детайли но ще се запозная!!!! :-)  Сега прочетох още---инвеститора е руската фирма--Мостовик--която е била и единственият кандидат,проекта е за 100милиона лева и ще е грандиозен--на външен вид ще бъде като макет на океан.Руската фирма Мостовик ще внася 1 процент от приходите от концесията в общинският бюджет. ;-) :-)  Инвеститора пази за сега в тайна видовете риби които ще са в Окенариума. :-)  Нещо розово на нашето гадно ежедневие--дано стане...общинският съвет трябва да приеме само проекта... *bg*Доколкото прочетох преди няколко дни--фирмата инвеститор има направени други такива проекти но в Русия--за първи път извън нея..
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

Caxapa

Нека да е честито новото съоръжение но 1% си е малко все пак. А и 17 декара са нищо. Във Варна нали има делфинариум? Какво се случва с него? Все въпроси на които не ми се иска да отговарям... Иначе добре дошло   новото  в Бургас. Дано да има повече приходи употребени рационално за града!  *DRINK*

wwladoo

Виж за делфинариума не съм сигурен----но за Окенариума е на 100 процента.  Има и друг грандиозен проект----но той не е свързан с акваристиката--и затова не писах за него--той е по скоро атракция-----Подземен град---със атракциони--заведения,галерии,музей и други--под морската градина има бивши бомбоубежища--които ще се ползват за него!!! *bg*

tomatomov197

Цитат на: Caxapa - 13.04.2013 02:59
Нека да е честито новото съоръжение но 1% си е малко все пак. А и 17 декара са нищо. Във Варна нали има делфинариум? Какво се случва с него? Все въпроси на които не ми се иска да отговарям... Иначе добре дошло   новото  в Бургас. Дано да има повече приходи употребени рационално за града!  *DRINK*
В какъв смисъл какво се случва ?  Работи си .  А пък относно грандиозните планове за 100млн в Бургас - едва ли .  Такива неща не се случват в нашата държавица . 
С добра дума и пистолет се постига повече, отколкото само с добра дума.

wwladoo

Цитат на: tomatomov197 - 13.04.2013 03:14
 В какъв смисъл какво се случва ?  Работи си .  А пък относно грандиозните планове за 100млн в Бургас - едва ли .  Такива неща не се случват в нашата държавица .  
Виж колега--досега знаеш ли колко проекта е направил този кмет за БС--и за колко пари--нямаш си на идея,не случайно БС--за кой път е избран за най-добър град за БГ--момчето е амбициозно и за първи първи път имаме такъв кмет,аз му вярвам,че ще стане--ако не друго поне града оправя--то другото е като при всички българи.....немотия, Просто се печелят проекти по евро-програми, а и по този начин  и работни места. :-)

Деян

Няма лошо, нека се наливат парички. Тази година като минавах през Бургас ми направи голямо впечатление чистотата и спретнатостта. Че хората проявяваха и култура на шофиране, като за капак.  :-D

Peakone

Бургас определено в последните няколко години се разви страшно много! Пловдив например не мръдна дори и наполовина.

Ще чакам с нетърпение да видя океанариума и делфинариума!

anasarka

Като го направят със сигурност ще го посетя, браво стискам ви палци на бургазлии  *THUMBS UP*
И да не ползват вода от бургаската че всичко ще втаса :-D
КОЛКОТО И ДА Е БЪРЗА СВЕТЛИНАТА ВИНАГИ ПРИСТИГА ВТОРА, МРАКЪТ ВЕЧЕ Я Е ИЗПРЕВАРИЛ.

tomatomov197

Цитат на: wwladoo - 13.04.2013 03:20
 Виж колега--досега знаеш ли колко проекта е направил този кмет за БС--и за колко пари--нямаш си на идея,не случайно БС--за кой път е избран за най-добър град за БГ--момчето е амбициозно и за първи първи път имаме такъв кмет,аз му вярвам,че ще стане--ако не друго поне града оправя--то другото е като при всички българи.....немотия, Просто се печелят проекти по евро-програми, а и по този начин  и работни места. :-)
Да , видях какво е направил . Заслужава похвала , човека , но това е съвсем друга работа . За т.н. океанариум говорим за частен проект на някаква руска фирма , много малко зависи от кмета .  Друг е въпроса , че когато вече не са ГЕРБ на власт - той и да иска , трудно може да направи нещо .  Аз съм Тома Неверни по принцип , и колкото и да ми се иска да стават хубави неща - те просто не се случват тук .   
С добра дума и пистолет се постига повече, отколкото само с добра дума.

изгубеният рай

Дано да не се получи както в Русе :-(....изчакайте да стане пък тогава ще се радваме.
END!!!

wwladoo

Цитат на: anasarka - 13.04.2013 11:54
Като го направят със сигурност ще го посетя, браво стискам ви палци на бургазлии  *THUMBS UP*
И да не ползват вода от бургаската че всичко ще втаса :-D
:-D *bg*--ха-ха-ха

Similar topics (5)

25479

Публикации: 5
Прегледи: 4396

5863

Публикации: 7
Прегледи: 4506

48544

Публикации: 8
Прегледи: 3902

29106

Публикации: 0