• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

18.07.2025 23:34

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Конкурс за най-странна декорация в аквариум!!!!

Започната от wwladoo, 22.01.2011 14:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

wwladoo

Току що видях нов вид декорация в аквариум на колега и направо паднах  =-O =-O =-O*CRAZY* *CRAZY* *CRAZY*--е такова нещо не бях виждал  и такова доживях да видя--това според мен е изсъхнала глава на щука в аквата *dontknow* ;-) *BRAVO* *BRAVO* :-D :-D ---темата му се намира в пазар предлагам в момента!!!!
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

devil111

Колега много си наблюдателен но не достатъчно зад аквата е :) дано да е наистина толкова хубаво ил иосе подигравате не мога да доловя иронията :)  *ROFL*
Всеки луд с номера си.....

wwladoo

Колега на мен ми изглеждаше да е вътре в аквата--но снимките са мъгляви *dontknow*, ето и на тази снимка така се заблудих-- Не се подигравам,просто ми беше странно но какво ли не съм видял,че това ли---обработена по специален начин мисля,че няма да се разпадне и в аквата!!! :-)
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

Similar topics (5)

48745

Публикации: 1
Прегледи: 1244

53790

Публикации: 3
Прегледи: 3722

59027

Публикации: 1
Прегледи: 3450

1038

Започната от EviL