• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

29.07.2025 14:15

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

НСБОП е зад вратата ти???

Започната от jkk, 08.05.2006 15:05

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Longanlon

Поемните лица са точно свидетели - хора, които не са полицаи и удостоверяват с подписите си (а ако е необходимо и после в съда), какво е станало точно, какво е иззето, как са действали полицаите, акк си действал ти
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ffeeds.feedburner.com%2FLonganlon.2.gif&hash=89a29c11af8a650ec7ddb49df6bd62ce3a6f8f5b

Bunz

NikolaV

Двама затворници се запознават:
- Ти за какво лежиш?
- За емпетройки, а ти?
- За филми, но съм невинен. Доставчикаът ме натопи.

Raven

това с емпе3ойките и крайните юзери е същата димка като с еднократната доза.
и сега арестите и затворите ще се пълнят със ошемотени наркоманчета хванати с половин цигарка или с два бонбона,а Клюна се цамбурка на Канарските острови.
важното е да се шумоли около тези неща,да се пише нещо и да има някакво развитие в застой.
вероятно защото това правителство навлиза в характерното за социализма зацикляне и се нуждае от характерното за социализма  хвърляне на прах в очите.
надявам се да е както всичко друго- ден до пладне.
не че подкрепям пиратството, поне за България е важно да има законност в това отношение за да имаме някакъв творчески потенциал в крайна сметка,а не както сега- една група или изпълнител издават хубав албум и продават от него 600 бройки а в същото време неофициално има хиляди копия- е за какво тогава да се занимават тези хора.
примерно за албума на Ъпсурт знам че са продадени 2000 оригинални диска ,а се въртят около 50 000 нелегални.
един от тях и в къщи.
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

Pac

Те момчетата са си го изпяли: "Дееба тия МП3-ки". И мен ми е жал за музикантите, ама само за родните. Чуждите хич не ги жаля. Иска ми се да подържам родните таланти, но нещата с пиратството така са навлвзли в ежадневието ни, че защо да ходя да си купувам нещо като компа е до мен и мога да го изтегля за 5 минути. После като се замисля и ми е малко гадно, но като не се замислям си ми е добре... Аз поне от времето, когато бах на касети имам известно количество оригинални такива и малко се успокоявам. От друга страна в гимназията се изявявах като разпространител на пиратски дискове, но какво пък, ако не си го купи от мен ще си го купи от друг пират, така че не ми тежи кой знае колко на съвестта. Поне заработвах добри джобни.

N.Nobs

Цитат на: "Pac"От друга страна в гимназията се изявявах като разпространител на пиратски дискове, но какво пък, ако не си го купи от мен ще си го купи от друг пират, така че не ми тежи кой знае колко на съвестта.

Ще си кажеш всичко ти :bash Пък и гледам че си ми комшия.Само да си намеря качулката и идвам :D
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Жоро

Цитата Клюна се цамбурка на Канарските острови.
Клюна май е  rip

6aro

Не май, той е  rip  pop и това е само да се замажат очите на ЕС, защото истинските разпространители (солствениците на сърварите и сайтовете) не ги пипат. :twisted:
Палудариум: 120/80 (16 вода; 64 надводна част )/40
острови: размери в най-широката си част - 23/18/40; 43/20/40; 10/19/13

Raven

жив и здрав- всички гадове дето продават хероин в училищата са за под този камък.

единствено за тези не ми е жал- имам приятели които закъсаха с такива неща,та за това така разсъждавам.

става въпрос че големите разпространители незавсимо на какво- си плащат,а дребните рибки правят полицейската статистика.
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

jkk

само за уточнение ще вмъкна че горкия Клюн заедно с Призрака и Цайса ги окъпаха с по един куршум в сладкарница "Джимис", но така или иначе все тая- някой друг се плицка на тяхно място по островите.....На мен ми се струва обаче че освен показност преди доклада на ЕК има и нещо друго. Този петък откриват първия мол с 6 кинозали, а след още 2 седмици другия с над десет и незнам си какви модерни кинотехнологии. Дали пък зад това не стоят и те? Бая милиончета са профукали досега доколкото знам.
350 л Малави, 120 л растителен

Жоро

Цитатстава въпрос че големите разпространители незавсимо на какво- си плащат,а дребните рибки правят полицейската статистика.
За съжаление е така.Много хора окрадоха държавата с милиони и сега се припичат по плажовете на Южна Америка,а аз ако закъснея с някоя сметка за парно ме заплашват със съд.

6aro

Ти остави сметките за ток. Данъчните пък за един неволно пропуснат доход (незначителен) глобявят, а хора (депотат) не платили данък 15 години нищо не ги правят. Даже си затварят очите и същия пак няма да пододе Данъчна декларация. Това държава ли е? Отговор: НЕ!
Палудариум: 120/80 (16 вода; 64 надводна част )/40
острови: размери в най-широката си част - 23/18/40; 43/20/40; 10/19/13

Жоро

Както се пееше в една чалга "...за кокошка няма прошка,за милиони няма закони"
Не съм фен на чалгата,но явно в нея има голяма доза истина и отразява по един или друг начин битието ни за съжаление.

Nemo

А също и "хубавите плодове ги ядат само прасетата"  :lol:
Π ө ů ҹ υ њ σ ß

Violeta

Колкото повече, толкова повече.     Мечо Пух

Similar topics (5)

44544

Публикации: 6
Прегледи: 3177

50658

Публикации: 13
Прегледи: 6142