• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

23.07.2025 07:12

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Новите камери-радари на КАТ

Започната от Denis The Hotstepper, 23.02.2010 11:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

didoman

Ако мога да изкажа своето мнение- В България на 2 - 3 милиона автомобили имаме годишно около 1000 жертви по пътищата. В Германия на около 60 милона автомобила имат 5000 жертви. Във Великобритания на 40 милиона автомобила - 3000 - 4000 жертви. В БГ няма никакъв контрол и всеки си кара както си иска. Не е нормално да шофирам по "Тракия" с 140 при ограничение 130 и да ме изпреварват все едно съм спрял. И после защо имало катастрофи и жертви. Ми тръгни малко по - рано, карай си внимателно и стигни жив и здрав. Ограниченията са да се спазват. Щом ги има , значи има причина да са там. СКОРОСТТА УБИВА!!! Живота не се връща!!!
Един от бедните студенти :)

vasso

Всичко това е така, но не трябва да се забравя и лошата инфраструктура като предпоставка за катастрофи. На Тракия аквапланинг се получава на много места- недопустимо явление за магистрала! Истината е, че колите са повече. То само в София са над милион.
Друго важно според мен нещо, с което може да не се съгласят някои хора, но все пак- българите прибират боклука на западните държави- коли в лошо състояние, на старо, евтини. Това също влияе на процента смъртност. Разбира се, знаем защо е така и какъв ни е стандартът на живот и е разбираемо. :-(

Luton

Дето се вика
не дърпай опашката на дявола
Днес сутринта ми пристигна глоба от 15.02. за спиране на двойна жълта линия
не ми работи скенера ама ето с камерата как изглежда

Асен Евгениев

Нямам нищо против да си платя глобата за всяка настъпена линия, но само когато
общината ми плати двата чисто нови автомобила, които размазах по софииските дупки! ]:->
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Luton

То едното е свързано с другото за съжаление.
Но проблема с камерите е нищо в сравнение с това което ни очаква със
застрахователите
Повярвайте тея са най големите кръвопийци.
За радост у нас още е демокрация
ама очаквам съвсем скоро първите" писъци"
със застраховките е СТРАШНО.

Similar topics (5)

9741

Публикации: 15
Прегледи: 8359

8841

Публикации: 5
Прегледи: 4094

29518

Публикации: 17