• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

26.06.2025 17:14

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Ние ли сме назад?

Започната от aleks7373, 15.12.2012 22:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

aleks7373

Когато искаш,намираш начин,когато не искаш-намираш оправдание!

ogogogo

В какъв смисъл да сме назад?
Това са дивоуловени риби,да не мислиш че ги развъждат.
И най-дългия път започва с една крачка!
http://i629.photobucket.com/albums/uu14/ogogogo_photo/1-11.jpg

Heartwork

За развъждане е почти невъзможно  *NO*
Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

SS_Division

HEARTWORK на CARCASS ли? Любима ми е. Инче каква е рибата?

aleks7373

Остави развъждането,размера на базата визирах. *THUMBS UP*
: 16.12.2012г 14:02ч
Цитат на: SS_Division - 16.12.2012 14:08
HEARTWORK на CARCASS ли? Любима ми е. Инче каква е рибата?
L-ове,не се наемам да ги определям
Когато искаш,намираш начин,когато не искаш-намираш оправдание!

killiman

Мисля, че не е база, а магазин.

rakim

540л Южна Америка

elblanko

Няма абсолютно никакво значение дали ги е развъждал, важното в случая е че има от къде да си ги купиш, ето там сме назад.
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

Milena S

Ще ги стигнем, все пак последните години акваристиката напредна доста и при нас.
Като бях по малка нямаше толкова видове храни и техника.
Може и да ги задминем един ден *THUMBS UP*

Асен Евгениев

Цитат на: Milena S - 31.12.2012 16:47
Може и да ги задминем един ден
Дано, дано, ама надали, както се казваше в един виц. :-)
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Heartwork

Да Heartwork на Carcass. Това ми е ника.
Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

DISCUSBG

Така и не разбрах , защо да сме назад? Бихте ли написали цените на рибите от дадения сайт/магазин/, и да видим колко хора в БГ ще си ги купят? Ще трябва да си отрежа няколко пръста , та да ги събера, на едната си ръка! Същото е положението със Скатовете/Potomotrygon/, Коридорасите, L-сомовете, Лорикаридите и всичко друго в любимата татковина.Имам L-ове и скатове от преди 10 години внос, така че не пишете глупости колеги, моля Ви! Така ще си обясните и по-лесно, защо повечето ни набори, приятели, съученици и т.н.т.,  живеят в Германия, Австрия, Великобритания, Холандия и още по на запад! Честита Нова Година! *DRINK*
Не знам!

Асен Евгениев

Цитат на: DISCUSBG - 01.01.2013 17:26
Така и не разбрах , защо да сме назад? Бихте ли написали цените на рибите от дадения сайт/магазин/, и да видим колко хора в БГ ще си ги купят? Ще трябва да си отрежа няколко пръста , та да ги събера, на едната си ръка! Същото е положението със Скатовете/Potomotrygon/, Коридорасите, L-сомовете, Лорикаридите и всичко друго в любимата татковина.Имам L-ове и скатове от преди 10 години внос, така че не пишете глупости колеги, моля Ви! Така ще си обясните и по-лесно, защо повечето ни набори, приятели, съученици и т.н.т.,  живеят в Германия, Австрия, Великобритания, Холандия и още по на запад! Честита Нова Година! *DRINK*
Не те разбрах. Твърдиш, че сме по-напред от гореизброените ли?
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

magnit

От години в България, при добро желание човек може да се снабди с доста интересни неща. Разбира се те не се намират в кварталния зоомагазин и това е ясно и на младежите от шести "Б" клас. Когато се появят спорадично из мрежата, акваристите не кипят от ентусиазъм да се сдобият с тях, дори и да се прелагат на разумни цени.
У нас е по-важно да се "реве" за нещо и друг да е виновен за това, което вече омръзва и на малкия Иванчо от гореспоменатия клас :-D.
Човек, който често повишава тон си понижава авторитета!

elblanko

Цитат на: magnit - 01.01.2013 19:21
От години в България, при добро желание човек може да се снабди с доста интересни неща.
И какво като могат да се намерят интересни неща, и тези неща за кой са интересни? Когато човек не намира това което търси него не го интересува че в магазина имало интересни неща, него го интересува като влезе в магазина там да има конкретното нещо което търси.

Цитат на: DISCUSBG - 01.01.2013 17:26
Така и не разбрах , защо да сме назад?
Един приятел беше в Германия преди няколко месеца и му казах имена на 5-6 вида риби които тук няма как да се намерят, каза че ги е имало всички в първия магазин който е видял. Надявам се това отговаря точно на въпроса ти.
Естествено че тука го има момента с покупателната способност на българина, но да кажеш че не сме назад е мееееко казано смешно. Така че в случая глупостите ги говориш ти, това че вината не е само във вас не променя факта че сме на светлинни години след една Германия примерно. Не мога да разбера защо собствениците на магазина така подскачат като това им се каже, все едно това не е най-нормалното нещо, ние сме назад във всичко, така че това може да се приеме за напълно нормално.
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

Similar topics (5)

1079

Публикации: 5
Прегледи: 3416

29856

Публикации: 95
Прегледи: 40876

14437

Започната от didoepi4

Публикации: 1
Прегледи: 1613

56326