• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

25.07.2025 19:10

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Не се представих добре

Започната от nasko678, 04.03.2006 18:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Violeta

Така наречения Изключително Коректен Атанас. За бога, братя, не се връзвайте!
Колкото повече, толкова повече.     Мечо Пух

Joro Vn

При разглеждането на форума попаднах и на това:
    http://aquariumbg.com/forum/index.php/topic,11751.msg150235.html#new
    Дотук трима ужилени. Може би ще се обадят и още. Браво, този пич се оформя като професионален играч. Може би има бъдеще в друго поприще. Но ако питате мен, не би трябвало в този форум да усъвършенства уменията си. Може и да изглежда като уреждане на лични отношения между съфорумници, но аз смятам да застана на страната на ужилените. И понеже не съм упълномощен да предприемам някакви действия тук, ще реагирам на всякакви негови бъдещи постове така, сякаш не съществува. Надявам се да греша и да му се извиня, ако nasko678 даде някакви аргументирани обяснения за постъпките си. В противен случай оставам на тази си позиция.

Лора

Бих добавила:За в бъдещете,такива некоректни търговци да се заличават от системата.При няколко оплаквания вече едва ли някой ще обърне внимание на обявите на човека.

Като се замисля и аз май спадам към тях,по вина на вече бившият ми мъж.
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

puhcho

22.04.2008 02:40 #18 Last Edit: 22.04.2008 02:42 by puhcho
Значи...Случайно попаднах на тази тема и дори не я четох задълбочено.Но искам да кажа само едно аквариума вече е в мен.С баща ми отидохме в неделя и го взехме.Човека е страшно точен и отговорен, помогна с натоварването на аквариума,даде всичко и то на изключителна цена, найстина телефонът му и на мен от време на време даваше че е изключен, но според мен това е разбираемо, защото човека е в село до Пловдив, в което може да има проблем с прокритието на мабилния оператор.
Жоро, не мисля, че е редно да коментираш кой трябва да се заличи и кой не.Аз съм много доволен от покупката си.А сега...продължавайте да плюете...
Лека вечер,
Ивайло

Лора

22.04.2008 02:51 #19 Last Edit: 22.04.2008 03:14 by klaralara06
puhcho за заличаване говорих аз,по принцип(не за конкретния случай).Моля те,не набеждавай Жоро.Той си каза,че е готов да се извини.Пък и въпросния господин,ако беше седнал за поне един час във форума и да отговори с ЛС на всички... или ако се беше обадил на повикванията на заинтересованите,нямаше да стигнем до тук.
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

spetsa

Селото не е някво диво и отдалечено има си обхват ;) Доста близко е до Пловдив дори познати имат вила там и знам как е обхвата

Stas

Пухчо, радвам се за теб, но...

Когато човек продава във форума, ние, модераторите, ДЪРЖИМ да е коректен.
Това означава, че след като го е продал е длъжен:
1. да публикува отговор в темата за продажба, че предмета е продаден.
2. да заключи темата.
3. да се обади и/или пише на всеки един на когото е обещал предмета, че сделка няма да има.
4. да не поема ангажимент за продажба към повече от един съфорумник.

Нито едно от тези не е спазено. При това положение ще обсъдим с останалите модератори как да постъпим. Аз лично считам, че тези действия или по-скоро бездействия трябва да бъдат наказани.
: 22.04.2008г 01:01ч
Може би в селото на Наско така е прието да се постъпва, но в този форум има други порядки!

bigbeer

И все пак, земята се върти!

амин.  *DRINK*

Lan

Цитат на: bigbeer - 22.04.2008 06:12
И все пак, земята се върти!

Аха. Особено сутрин след тежка празнична вечер...
Първият, който е изпсувал вместо да хвърли камък, е баща на цивилизацията.
Зигмунд Фройд

miTko

За другото съм съгласен, но трябва да отбележа, че в Храбрино може да няма покритие или да има често заета клетка! Това че е близо до Пловдив изобщо не е от значение, защото селото е заградено от баири.
Всичко това го казвам от личен опит, тъй като понякога "хващам гората" от там!
Разни мои АКВАРИУМИ 

gnome

Радвам се,  че някой все пак се е добрал до този аквариум.
Ужасно съжалявам, че не съм в България в момента. Просто щях да отскоча до въпросното село и да го направя сам да си говори.. Какъв е проблема да вдигнеш телефона,да не разкарваш хора и да кажеш, че е продаден?!
Куката е една добра, може би даже по евтина оферта от гледна точка на нервитеа и разходите пръснати за този който клати гората...
Надявам се аквариума да краси добре къщата ти. Но не смятам, че продавача беше коректен с останалите. Да въртиш непознати хора на пръста си е лесно... Но винаги зависи на какви ще попаднеш.

gerdjikow

22.04.2008 18:29 #26 Last Edit: 22.04.2008 18:32 by gerdjikow
ужилените сме двама ... гнома ми е гадже и за мен е говорила ... ок съгласен съм че може и да му е бягал обхвата ... но аз му пуснах смс и той си включи телефона на другата сутрин в 7 часа ... и пак не реагира изобщо. просто е искал да си вземе парите по-барзо това е ясно ... но един смс е 20 ст. ... майната му .... честито на печелившия  

Joro Vn

puhcho, ами честито! Но се поставям на мястото например на колегата от София. Първо, ще трябва да си осигуря транспорт, ако изобщо нямам или е неподходящ. Вероятно ще трябва да отсъствам и от работа. След това пътуване над 200 км само в едната посока, нищо че е магистрала. И накрая- един гол, с извинение. Въпросният пич е на цели ДВАДЕСЕТ И ОСЕМ години и предполагам, че може самостоятелно да взема адекватни решения. Ако дори да е нямало обхват на GSM- оператор, той няма начин да не го е знаел и да предвиди за уговорка резервен вариант, или поне да предупреди евентуалните купувачи. За останалите ужилени няма да коментирам, само те си знаят каква е горчивина подобна постъпка. От няколко години всички съфорумници си разменяме /подаряваме/ ДРЕБНИ и малостойностни неща- растения и т.н. И никой не е правил такива въртели, въпреки че повечето пъти размените са били напълно безвъзмездни. А тези размени също са ангажиращи в някаква степен за дарителя- организиране пратка по спедиторска фирма, подходящо опаковане в точния момент и т.н. И всичко е било коректно. А сега- няколко човека, и то желаещи да отидат на място. Е, не знам, който иска, да не го приема вътрешно, но аз специално доста се паля при такива моменти.

kratun

23.04.2008 00:10 #28 Last Edit: 23.04.2008 00:13 by kratun
Цитат на: puhcho - 22.04.2008 02:40
Значи...Случайно попаднах на тази тема и дори не я четох задълбочено.Но искам да кажа само едно аквариума вече е в мен.С баща ми отидохме в неделя и го взехме.Човека е страшно точен и отговорен, помогна с натоварването на аквариума,даде всичко и то на изключителна цена, найстина телефонът му и на мен от време на време даваше че е изключен, но според мен това е разбираемо, защото човека е в село до Пловдив, в което може да има проблем с прокритието на мабилния оператор.
Жоро, не мисля, че е редно да коментираш кой трябва да се заличи и кой не.Аз съм много доволен от покупката си.А сега...продължавайте да плюете...
Лека вечер,
Ивайло

Очаквах някой друг да вземе положително отношение по въпроса, но след като е факт това:

Цитат на: niky - 16.08.2007 16:22
От днес, 16.08.2007г до 16.08.2008г, т.е за ЕДНА година, забранявам публикуването на обяви в раздел Предлагам на потребитeля puhcho!!!
Същият е изключително некоректен при сделките и има множество оплаквания от него.
Този раздел е за да се подпомагаме, не за да се мамим.
Моля, модераторите да изтриват всички обяви в Предлагам от въпросния потребител.
Ако продължи да публикува, ще последва БАН за 1 година(ПОНЕ)!

Аз отново съм слисан и втрещен!!!
Puhcho, Stas накратко ти обясни, какво точно не е изпълнено, за да се счита за  нормално отношение към съфорумците. В края на краищата, дори твоето "наказание" не е изтекло още, а ти поощряваш подобни изяви от други членове на форума. Не го разбирам?!?! Аз, на твое място, щях да съм по-нисък от тревата.
,,Всичко, което съм искал е било — съгласие с моите желания, след конструктивна дискусия." - Уинстън Чърчил.

MeTogu

И аз искам да споделя за 1 некоректен съфорумник с публикации в раздел "предлагам".
Няма да споменавам или цитирам какво ,що или как но ...
Предлагат се анциструси,анубиаси и доста оборудване.Разгледах и наистина покупката си заслуваваше.Съгласих се да взема не само анциструсите (май съм пристрастен  :-D) анубиасите а и доста от оборудването (като нагреватели ,помпички и т.н.)събра се сума между 15-20 лв за всичкото което си е чиста далавера за мен.Но вече 3-4 месеца колегата няма 20 мин време да ги опакова и занесе до автогарата да ги прати по автобуса.И с цялата си наглост ме пита дали съм превел парите.Добре че не се навих да ги преведа.Е това е в общи приказки.Не му се сърдя ама си е некоректно.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

Similar topics (3)

5572

Публикации: 15
Прегледи: 8388

1298

Започната от discus

Публикации: 30
Прегледи: 17570

47519

Публикации: 7
Прегледи: 4475