• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

30.07.2025 04:36

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Не на войната по пътищата !

Започната от _777_, 22.06.2009 01:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

denbosch

И аз съм съгласен,че проблема е в контрола,но този контрол започва от най-високо ниво,а не от редовите полицаи и катаджии.Просто те са ни пред очите,а те правят това,което виждат от своите началници-и малките и големите зъбни колела са въртят,просто малките се въртят по-бързо и се вижда ;-).Не е случаен и факта,че за двадесет години "демокрация" сме имали един или двама сериозни вътрешни министри,всичко друго е талаш и плява-дърти мераклии,фонтанни изпълнители и какви ли още не боклуци.Случайни неща няма,но тук темата вече задълбава и става дебела...
Преди време във един вестник главния редактор беше описал две истории случили се с него-едната в Гърция,другата в България.В първия случай при спиране за превишена скорост го карат да остави колата и да отиде до пощата в близкото селище да си плати глобата/150-200евро/,ако иска пеша,ако иска на стоп-колата стои до полицаите и го чака.Във втория случай нашия "герой" дава 20лв на нашите си момчета и си продължава по пътя.И най-отдолу беше заклеймил нашите полицаи,че приели подкупа ?!? И нито дума,нито намек за това,че всъщност той беше дал подкуп ?!? Естествено веднага му писах няколко мейла,със няколко въпросчета,но така и не намери този индивид време да ми отговори. Не се и учудвам !
Лично аз никога не предупреждавам за скрити катаджии със радар,ПРИНЦИП !!!Също и за дебнещи за влизане във забранени улици ! Понякога си позволявам да предупредя,ако ги видя,че дебнат за колани,но това е рядкост.

Raven

Как няма да започва отгоре корупцията- шефът на столичният КАТ си беше спретнал малка интимна групичка в района на КАТ която се състоеше от дъщеря му,синът му,зет му,гаджето му,шуранайка му...
Тази групичка се занимаваше с незаконна регистрация,оправяне на актове и глоби и какво ли още не - целият спектър.
Хванаха го и го уволниха,после го оправдаха и всичко е ОК.
Групичката работи и в момента в същията състав- преди два месеца си вкарвах кола- работи си семейната фирмичка там ,направо кеф да ти стане като ги видиш как се трудят,де да работеха така и останалите държавни служители..

И в случая говоря за шефа на столичният КАТ- тоест вторият по ранг катаджия в държавата след Стратиев!

А представете си какво става на долу по веригата..
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

kapacitet

Ебаси тежкия клип. Даже не мога и да го коментирам, като блокирал съм.

gaia_23

Проблемът започва още от начинът, по който масово се вземат книжките в БГ.

btv Репортерите 30.05.2009 [ Свидетелство за корупция ]
Бтв Репортерите - Свидетелство за корупция Част 2

Но по- тревожното е, че това, което БТВ репортерите показват, едва ли учудва някой.
Запомни, винаги има и по-големи риби от теб!

zaeka

Цитат на: kapacitet - 22.06.2009 15:57
Ебаси тежкия клип. Даже не мога и да го коментирам, като блокирал съм.

За пореден път - Замислете се !!!

http://video.v2.bgnes.com/view/3794

barabata

Докато има и такива идиоти каквото и да мислим и говорим е все тая :
http://www3.vbox7.com/play:0773701f
Горчивината от лошото качество остава дълго след като сладостта от ниската цена е свършила.

skekivd

Сега отварям темата.Не че е много лесно да щтракам по клавишите след първия клип.777-съжалявам за приятеля ти,не случайно си пуснал тази ТЕЖКА тема.И аз,като всички вас си имам "страхотни"истории.Накоро се върнах от Турция,аз шофирах и в двете посоки,всичко беше ок,доката навръщане не започнаха едни завои,като по Петрохан.На едно от спусканията "Героя"пред мен/пловдивска рег./, реши да изпреварва.Видимост 0,завой след 20-ина м.,изпреварваше две коли и най отпред тир.Повдигна ми се и си чувах сърцето/това не ми се беше случвало и по състезания,бях маратонец/.Баджанака ми извика "Спирай този ще убие някой".Намалих естествено.Пред него излезе кола/в момента треперя,като се сетя/.Шофьора отсреща успя да се свие в банкета и влезе м/у дърветата,а нашенеца все така натискаше газта.Ужас и безумие.По късно на ферибота паркира зад мен.Естествено го зачекнах,почна да ми обяснява-"имам график бе човек....всичко опирало до насъщния",искаше ми се да го счупя от бой.
Равен относно твоето засичане,на мен ми се случвало нещо подобно.Преди около година направих задръстване.На кръговото на 4-ти км.Влизам с предимство от "Цариградско",а откъм "Гена Димитров" се спускаше някакъв Камаз.Исках да се вкл. за локалното на Младост-1,този изрод,така и не разбра,че ме има на платното.Набих спирачки,той също спря,слязох и скочих на степенката да тегля вратата му.Този мъж,беше поне два пъти по-голям от мен,бях изключил тотално.Заключи се отвътре и мина на дясната седалка,като ме видя на прозореца.Кажете ми ако се бях обадил в полицията какъв е ефекта и аз не съм прав но...Два пъти са ме удряли пияни *dontknow*,а веднъж един дипломат нарочно,защото му свирнах,че тръгва на червено/да не го отнесе някой/."Колата няма мозък,ако ти се умира не убивай други" *STOP*

Similar topics (1)

56669

Започната от Ivan_S

Публикации: 8
Прегледи: 4843