• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

30.06.2025 08:45

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Не на цензурата !

Започната от Raven, 09.12.2009 21:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

elblanko

Цитат на: Jingibi - 26.01.2010 18:32
Не виждам една снимка какво ще промени,
Специално тази, нищо не променя. *DRINK*
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

kamos

Аквариумистика - увлечение, которое полностью можно охарактеризовать как обучение на собственных ошибках. Даже если матёрый аквариумист будет предостерегать от возможных ошибок и нежелательных действий, мало кому удаётся их полностью избежать...

Divane

:popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: ще напълнея от тия пуканки,ей! :popcorn: :popcorn: :popcorn:

Bai Pe6o

Офф, изчетох го. Интересна тема. В същото време скучна и въртяща се в кръг. Но според мен не би трябвало да я заключвате поради две причини.
Първо, пишещите хора изпускат парата и изказват неща, които са се насъбирали дълго време.
Второ, четящите хора опознават събеседниците си и им се изясняват много неща, които са ги озадачили в предишен момент от време.
Темата ще си потъне сама, когато всички си кажат това, което ги мъчи.

phoenix9040

Цитат на: Bai Pe6o - 26.01.2010 18:42
Офф, изчетох го. Интересна тема. В същото време скучна и въртяща се в кръг. Но според мен не би трябвало да я заключвате поради две причини.
Първо, пишещите хора изпускат парата и изказват неща, които са се насъбирали дълго време.
Второ, четящите хора опознават събеседниците си и им се изясняват много неща, които са ги озадачили в предишен момент от време.
Темата ще си потъне сама, когато всички си кажат това, което ги мъчи.
Това е най- мъдрото нещо което съм чел последните няколко дни. Респект  *THUMBS UP*
1.14. Забранява се рекламирането на търговски сайтове във форума на aquariumbg.com! Спонсорите имат собствени раздели за тази цел.

Асен Евгениев

Ще потъне, ама друг път!  :-(
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

cbr

Ако се върже  или затисне  с камък, ще  потъне  :-[

phoenix9040

Тази тема може да потъне ,когато потъне това отвратително милиционерско държане от аквапортал (става въпрос за голяма част от управниците му).Което значи никога :)  :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn:.
1.14. Забранява се рекламирането на търговски сайтове във форума на aquariumbg.com! Спонсорите имат собствени раздели за тази цел.

Divane

Феникс,хайде стига вече,че стана адски досадно!!!

phoenix9040

Кое е досадното Divane да можеш да кажеш истината. Или да не трият постовете които са неудобни.
Така и не ми отговори на двата въпроса към теб
1. Защо не коментира въпросът,че Stas е  злоупотрбил с твоето име като каза ,че ти ползваш на еди кой си торовете. Което е очевидна лъжа и прпаганда с цел реклама на даден продукт.
2.Какво имаше като идея да дам гаранции за моя тор ? На този въпрос може и да не ми отговаряш. Но на първият държа.
Така поне ще ми се изясни защо така безкорисно защитаваш,колегите от аквапортал за неща ,които смятам че не са прави(а като гледам и други са на това мнение и преставам)
Нищо лично ,не го приемай моля ти се като заяждане.

boobyy

Навремето имаше правила че постове с над 3 емотикони се трият но явно вече ги няма.  *YAHOO* Без правила ще е много яко пълна анархия.

Raven

Наистина мисля да я заключа темата, явно сама няма да свърши никога, а да се върти целият форумен живот около нея няма смисъл.
Аз я направих тази тема защото се ядосах заради това че ми спряха правото на отговор а в същото време продължаваха да пишат по мой адрес, иначе не бих направил  публична една такава разправия.

От тогава съм съжалявал много пъти че направих тази тема, но стореното- сторено.
Целта ми не е била да създавам някакви нагласи или да злословя- просто исках да отговоря без да ме цензурират, не аз започнах скандала  но аз го раздухах и съжалявам за това.

Понеже стана въпрос кой в какво е добър - аз харесвам растителни аквариуми и растения, и опазил ме Господ да твърдя че съм добър в това- има доста хора които са много по добри от мен и  споменаваният Евгени Младенов е един от тях.
Винаги когато съм имал проблеми с растенията си или с каквото и да е свързано с аквариума съм се допитвал до него и винаги ми е давал ценни съвети и съм научавал нещо ново.
За торовете му не мога да кажа нищо защото не съм ги ползвал, а да цитирам други хора не виждам смисъл.

Казах вече  че правилата трябва да се спазват, добри или лоши- след като сме в дадената държава трябва да спазваме законите и или подлежим на наказателни мерки.
Който не му харесва- не ходи в съответната държава.
Аз не съм съгласен с доста  от законите на дадената  държава, но когато съм в нея се съобразявам с тях защото съм го декларирал като съм минал границата и.

Така че- наистина , пак казвам че съжалявам че подхванах тази тема- понякога съм прекалено избухлив особено когато смятам че съм прав и когато става въпрос за неща на които държа, за съжаление в такива случаи реагирам прибързано и обикновенно обиждам някого.

Довечера по някое време ще заключа темата- от тук нататъка нищо хубаво и полезно няма да се напише в нея.
..................................................
Има тема в която свободно и без никакво притеснение можете да пишете всичко което ви дразни или ви прави впечатление във форума- пишете там , но не засягайте неща извън този форум!
Онази тема е направена за да може ние модераторите да си сверяваме часовниците с членовете и да знаеме кога какво има нужда да променяме- така че по добре пишете там ако мислите че има нужда.Ако има нужда от изпускане на пара или решаване на насъбрали се проблеми в този форум- там е мястото за това.
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

N.Nobs

Цитат на: Raven - 26.01.2010 19:42

Ако има нужда от изпускане на пара или решаване на насъбрали се проблеми в този форум- там е мястото за това.

Или пък мога да ви дам телефона на Raven.

Сега сериозно.Лично моето виждане е, че найстина темата е изчерпана, и единственото което ме възпира да я заключа още сега, е факта, че не искам да развалям кефа на Мариан.Хайде да поспамим малко на тема акваристика.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

boobyy

Айде аз да започна със спама колко метиленово да сложа на 15 литра вода за хайвера на скаларията. Винаги имам над 100 зърна и винаги излизат 10 рибки максимум незнам къде аз бъркам. Махам родителите 10 рибки оставям ги 10 рибки. :buff: :buff: :buff:

sliven

Едно е да искаш,Второ е да можеш,а пък,Трето и Четвърто е да го направиш-"Мъжки времена"от Николай Хайтов

Similar topics (1)

22060

Публикации: 148
Прегледи: 46388