• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

08.07.2025 01:11

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Не на цензурата !

Започната от Raven, 09.12.2009 21:15

« назад - напред »

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

bicho1976

Цитат на: bicho1976 - 26.01.2010 13:30
Знеш ли твоят аквариум наистина е страхотен,но твоята цел като го публикува в "другият"форум и заваляха суперлативите,които са закономери от постигнатото от теб,беше да "натриеш"носа на даден човек.Незнам какво и защо имаш да делиш с него.Това че не тие пратил или по скоро не праща от своя тор по спедитори не е причина за такава омраза от твоя страна.Не искам да вземам ничия страна по въпроса,но отстрани е грозно и твоя негативизъм и злоба към този човек(не го познавам)се обръща срещу теб.Нека бъдем толерантни един към друг.
Поздрави:Станчев

П.П Това че нямам празна опаковка на тора на Евгени Младенов ме прави недостоен клиент за преференциална цена.Това ме обижда като клиент.Но ти си търговеца.В България  търговеца определя правилата,клиента си роптае като се прибере в къщи.

Divane

Боби,черпи едни пуканки де! Или ги даваш само срещу празна опаковка от конкурент? :-D

NO CARRIER

Цитат на: Divane - 26.01.2010 13:30
Елбланко, в много форуми политиката е същата. Не можеш да изтриеш нито постингите си,нито снимките си. Е и?!
Ако тръгнеш да си триеш профилът тук,смяташ ли,че ще е по-различно?

Мога да те уверя, че лично аз съм затрил няколко профила. Разбира се, по изрична молба на собствениците им. Но публикациите им не.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

discus

Цитат на: Divane - 26.01.2010 13:37
Боби,черпи едни пуканки де! Или ги даваш само срещу празна опаковка от конкурент? :-D

Филма започна да прелича на сапунка вече.  :duvar:

Divane

Ти пък! То сапунката вече е на 895704 епизод.Просто сега си включваш ТВ-то ;)

tishovsx

"Абе ония тримата, и тея двамата...и Пешко"

Искате ли да спрете да се заяждате, на никой не помагате по скоро обратното...пийнете по едно и мирясайте. Ок!
IN A REEF AQUARIUM, ONLY BAD THINGS HAPPEN QUICKLY

panchopan

- Има си правила - не можете да използвате магия срещу граждани! - кресна търговецът.
Архиканцлерът Ридкъли щракна с пръсти и отвърна:
- Абе, аз винаги съм ги смятал по-скоро за общи напътствия...
А търговецът изквака и заподскача по улицата.

phoenix9040

Цитат на: bicho1976 - 26.01.2010 13:34
П.П Това че нямам празна опаковка на тора на Евгени Младенов ме прави недостоен клиент за преференциална цена.Това ме обижда като клиент.Но ти си търговеца.В България  търговеца определя правилата,клиента си роптае като се прибере в къщи.

Не смятам ,че те прави недостоен. Една от идеите е да има стимул да се пробва нещо ново(което смятам за по -добро) Но това ще стане ясно след няколко месеца трябва време.От опит знам ,че в момента когато нещо върви човек трудно се решава да прави промени :). А понеже продуктът който ползват се е доказал ,реших да им помогна за тази крачка. И друга важна част е да се направи реално сравнение с цел аудиторията да знае.

П.П - На всеки който съм му предложил или съм му пратил съм го помолил да ми каже мнението си дали е доволен или не. И от какво точно.

А за Divane беше ми писала за гаранции,моля предложи как да стане ,нямам против това да го направя.
Не изказа никакво мнение и по момента съз злоупотребата с твоето име от Stas или може би за тях няма проблем да пишат и правят каквото си искат.
1.14. Забранява се рекламирането на търговски сайтове във форума на aquariumbg.com! Спонсорите имат собствени раздели за тази цел.

Divane

elblanko

Цитат на: rakim - 26.01.2010 13:33
И какво те тресе теб а?Не ти пука че може да вземат пари от брой регистрирани,нещо по възвишено?Какво е?Честа ли ти уронва какво?Ако се броиш за НАД такива неща,изобщо нямаше да поставяш  въпрос от рода защо не мога да си изтрия профила,рекламодателите гледали това и тн...много възвишено.Човек който не е дребнав спира да пише и да участва и забравя.
Ще стане много дълго, ако тръгна да ти обяснявам за всички неща който ме вълнуват, пък и не смятам че ще разбереш всичко, да не говорим че няма нищо общо с темата.
Ако ще да изкарат и милиарди от мене, това не ме вълнува, живи и здрави да са, но когато аз реша че не искам да съм част от този форум, искам да имам възможност да си изтрия профила, точно поради тази причина.
Аз не обичам да се отнасят с мене като с Боко баламата, предполагам че и phoenix не обича след като повдига въпроса.
Това че ти свързваш всичко с пари си е за твоя сметка, и едва ли вълнува някой.

ЦитатЕлбланко, в много форуми политиката е същата. Не можеш да изтриеш нито постингите си,нито снимките си. Е и?!
Ако тръгнеш да си триеш профилът тук,смяташ ли,че ще е по-различно?

Защо правите от мухата -слон?! Това не е болка за умирачка.Проблемът е ,че когато се направи забележка,че се нарушават Правилата в даден форум,част от нарушителите не си вземат поука,а тръгват още повече с рогите напред. Еми нормално е да ги цензурират.В крайна сметка никой не е длъжен да стои денонощно и да следи дали няма да изръсиш поредната обида и да предизвикаш кавги
На тебе лично не мисля да ти отговарям, или поне не в този форум. *privet*
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

Jingibi

Цитат на: elblanko - 26.01.2010 11:17
А в тия правила, защо така тактично са пропуснали да напишат че нямаш право да си изтриеш профила????? *dontknow*

А я си представи, че всеки вземе да се регистрира и пише, хората да му отговарят, и човека в един момент да почне да трие. И усилията на хората правили си труда да му отговарят отиват по дяволите. Конкретно ти имаш регистрация и в цихлидарският форум, където накрая си изтрил всичките си мнения. Доста инфантилна постъпка, не смяташ ли? Когато пишеш нещо в публичен форум трябва да знаеш, че не всеки споделя твоето мнение.

И стига делихте форумите. Конкуренцията е хубаво нещо и именно тя е била движеща сила в развитието на човечеството хиляди години. Аз съм намерил много полезна информация и на двете места, пречупена през призмата на различни хора. Лошо ли е това?

P.S. Съжалявам, че първият ми пост тук е точно в тази тема, но наистина смятам, че няма нужда от такива неща.

С пожелание за повече позитивизъм:
                                                            Пеньо

discus

Цитат на: Jingibi - 26.01.2010 13:53

Пеньо

*THUMBS UP*

п.с.Почвам да се замислям дали да не цензурирам тази тема като заключа.

elblanko

Цитат на: NO CARRIER - 26.01.2010 13:37
Мога да те уверя, че лично аз съм затрил няколко профила. Разбира се, по изрична молба на собствениците им. Но публикациите им не.
Аз нямам нищо против това публикациите да остават, защото това е споменато в правилата.
Но да ти държат профила активен при положение че не искаш,   *dead  без коментар.
: 26.01.2010г 13:01ч
Цитат на: Jingibi - 26.01.2010 13:53
А я си представи, че всеки вземе да се регистрира и пише, хората да му отговарят, и човека в един момент да почне да трие. И усилията на хората правили си труда да му отговарят отиват по дяволите. Конкретно ти имаш регистрация и в цихлидарският форум, където накрая си изтрил всичките си мнения. Доста инфантилна постъпка, не смяташ ли? Когато пишеш нещо в публичен форум трябва да знаеш, че не всеки споделя твоето мнение.

И стига делихте форумите. Конкуренцията е хубаво нещо и именно тя е била движеща сила в развитието на човечеството хиляди години. Аз съм намерил много полезна информация и на двете места, пречупена през призмата на различни хора. Лошо ли е това?

P.S. Съжалявам, че първият ми пост тук е точно в тази тема, но наистина смятам, че няма нужда от такива неща.

Пеньо
Ами познай защо съм го направил, поради същата причина, заключиха ми темата, и си пишеха разни неща за мене
Много удобно нали????
Като им казах да ми изтрият профила, подчертавам профила а не мненията.
Знаеш ли какъв отговор получих?????
Имам някои съмнения че знаеш.
Защо не си сложиш една снимка на профила може комуникацията да се улесни, знае ли човек.
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

Лора

Цитат на: discus - 26.01.2010 13:56
*THUMBS UP*

п.с.Почвам да се замислям дали да не цензурирам тази тема като заключа.

Мммм, не... Скоро ще им мине.

Аз още немога да вдяна за какво става въпрос.
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

ceco

Цитат на: bicho1976 - 26.01.2010 13:34
Ех колега, забравил ли си вече ''Сливи за смет''.
Няма да уточнявам кой от двата продукта е ''слива'', макар и да имам горчив опит. Хубавото е, че става за цветя.
:popcorn: и гледам сеир

Similar topics (1)

22060

Публикации: 148
Прегледи: 46614