• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

25.07.2025 15:57

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Не на цензурата !

Започната от Raven, 10.12.2009 00:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Raven

Като оставим настрани тълкуванията и личните пристрастия, в случая правото е на страната на Аквапортала.
Имат си правила и ги спазват, чисто технически в случая има нарушаване на правилата.
Останалото вече е въпрос на лични мнения и предпочитания, но правилата трябва да се спазват без значение дали ни харесва, ако не ни харесва- просто не пишем  в даденият форум.

https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

bicho1976

Цитат на: phoenix9040 - 26.01.2010 03:26
За съжаление направих грешката да си постна аквариумът там
Колега постването на аквариумът в "другият"форим беше целенасочено.Да задоволиш собсвеното си его.
Цитат на: Divane - 26.01.2010 04:46
Ако искаш да успееш с продажбата на новата си тор - опиши подробно съдържанието й, дай гаранции,бъди положителен и отзивчив и нещата ще потръгнат. Но не разчитай само на отричането и оплюването.На мен това ми действа анти-покупателно например.

От всеки не става търговец.
Цитат на: yanki1 - 26.01.2010 12:59
Хората от Аква-форумите сме едни и същи, дори ако си забелязал с едни и същи никове
Тук се питам от доста време нуждата от два форума.Някой не му е харесало направил се е на ущипана мома .А темите еднакви и в двата форума.
Цитат на: niky - 26.01.2010 13:21
Дайде да престанем да се оплакваме от този или онзи.
Щом не ти харесва някъде, просто не ходиш там.
Колко точно и ясно е написано,ама злобичката ни обзема все повече.

rakim

E какво толкова че не ти изтрили профила бе човек,като не влизаш там какво толкова ти пречи?Пари ли губиш какво?Че щяли да те броят пред рекламодателите...тцтц голяма работа станала....Точно по този въпрос страна не взимам,но е малко дребнаво за мен.Не знам поне мен не би ми пукало за такива неща,че щели да ме водят за бройка....
540л Южна Америка

elblanko

Цитат на: Raven - 26.01.2010 14:04
Имат си правила и ги спазват, чисто технически в случая има нарушаване на правилата.
А в тия правила, защо така тактично са пропуснали да напишат че нямаш право да си изтриеш профила????? *dontknow*
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

NO CARRIER

Нали няма да се карате и да се дърпате един друг?  *DRINK*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Alexfield

На мен ми се вижда странно да гледам как едни хора се оплакват в един форум от отношението към тях в друг форум.
Като им прочетох правилата и общите условия, просто не виждам причина да се регистрирам там. Всичко е в стил: "Това е забранено и ще се наказваме." Комплексари или не - така са си решили хората. Тук не им отърва, че е много ларж, има много офф-топик, задават се глупави въпроси, пускат се теми с неадекватни заглавия и т.н. Но в крайна сметка сме големи хора (е, не всички  :-D ) и имаме глави на раменете си, за да преценим къде ни отърва и къде - не.
Ето: Аз съм се регистрирал тук, но не и в аквапортала, въпреки че предпочитам по-стегнати дискусии, а теми със заглавие "питанка" изобщо не отварям - направо цъкам на "mark read". Всичко е въпрос на преценка.

П.П. Колкото до изтриване на профила: Феникс, изтрий си цялата информация от профила и го остави кух. Администраторите не искат да трият профили по различни причини. И не е причината в рекламодателите. Те рекламодателите не пасат трева че да ги мяташ на поляната с брой регистрации. Интересуват ги само две неща - брой импресии и уникални посещения.
Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Лора

Цитат на: yanki1 - 26.01.2010 12:59
Няма значение къде си оплюл името на Евгени Младенов, трагичното в случая е, че така или иначе си го направил някъде и това достатъчно говори зле за начинът ти на отношение, комуникиране и обноски. Казах, но пак ще се повторя и в тази тема: Хората от Аква-форумите сме едни и същи, дори ако си забелязал с едни и същи никове, зад които се подвизават съвсем РЕАЛНИ и ОТГОВОРНИ хора.
Незнам кой е комплексар и кой не...също така кой на кого влияе, но тази дума може да се счита за обидна, а в този форум доколкото съм запознат с правилата му,такива думи са НЕДОПУСТИМИ!

Едит: извадка от правилата...

2. Мненията не трябва да съдържат преки обиди към никой от участниците тук, както и не бива да обиждат или уронват престижа на известни личности. Форумът е на тема акваристика и теми с цел религиозна или политическа пропаганда, както и подстрекаващи към насилие, не се допускат. Правилото важи и за личните съобщения. При забелязано нарушение, използвайте връзката - информирай модератор.

Кой е този Евгени Младенов, че чак правилата сте цитирали заради него?! *dontknow*
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

phoenix9040

Цитат на: bicho1976 - 26.01.2010 14:15
Колега постването на аквариумът в "другият"форим беше целенасочено.Да задоволиш собсвеното си его.
Е наистина това е блестяща логика.Така всеки който реши да покаже какво е постигнал и как (като по този начин помогне на други колеги акваристи) го прави само за да задовили неговото си Его. Така ли?Незнам но мисля ,че това твое обвинение е лишено от смисъл.Ако ли не може спокойно да ме оспориш тук.Поне може да се дискутира спокойно без да е нужно да се кланяш на някой за да пишеш.
Цитат на: Alexfield - 26.01.2010 14:42
П.П. Колкото до изтриване на профила: Феникс, изтрий си цялата информация от профила и го остави кух. Администраторите не искат да трият профили по различни причини. И не е причината в рекламодателите. Те рекламодателите не пасат трева че да ги мяташ на поляната с брой регистрации. Интересуват ги само две неща - брой импресии и уникални посещения.

Това се опитах да направя но ми върнаха информацията. И сега не мога да пиша или да едитвам нищо без да ми го прочетат и да го одобрят и както може да предположите каквото не е удобно а това е всичко не ми се показва.Така целенасочено с методите на силата ме компрометират,пишат невярна информация която не мога да успоря защото не им е удобно.
Добре те искат да си правят милиционерски форум да си го правят няма лощо,но без мен.
1.14. Забранява се рекламирането на търговски сайтове във форума на aquariumbg.com! Спонсорите имат собствени раздели за тази цел.

Divane

Смятам,че е супер некоректно да пишеш в този форум и да плюеш по друг.Ако имаш нещо да казваш - правиш го в съответния форум. На всички ни се изясни позицията ти. Опитах се да ти обясня как изглеждат нещата отстрани,но ти тъпчеш с краче като децата и не искаш да размислиш.ОК.
Не се притеснявай за моето мнение - не се влияя лесно от никого,достатъчно акъл имам в главата за да мога да правя лични заключения.

Гледам,че в Пазара продължаваш със съпоставянето между теб( твоята тор) и тази на Евгени Младенов. "Фирмената ти политика" не е коректна и не ми допада.Не ми предлагай нищо на ЛС - няма да се възползвам!

ПП: И ако това е от значение - не ползвам торове в аквариумите си и не защитавам Евгени Младенов като негов клиент!
: 26.01.2010г 13:01ч
Смятам,че Администрацията трябва да вземе мерки относно темата ти в Пазар.

elblanko

Цитат на: Alexfield - 26.01.2010 14:42
Администраторите не искат да трият профили по различни причини. И не е причината в рекламодателите.

Кажи ни какви са тия причини, та и ние да ги знаем.

ЦитатE какво толкова че не ти изтрили профила бе човек,като не влизаш там какво толкова ти пречи?Пари ли губиш какво?Че щяли да те броят пред рекламодателите...тцтц голяма работа станала....Точно по този въпрос страна не взимам,но е малко дребнаво за мен.Не знам поне мен не би ми пукало за такива неща,че щели да ме водят за бройка....

Не губиш пари, но ако за тебе парите са единственото важното нещо на светът, то за други хора има и по важни неща.
Аз лично си имам принципи, и не си падам да ме нареждат както си искат, след като не трият профили, това трябва изрично да се споменава при регистрацията.

ЦитатИ сега не мога да пиша или да едитвам нищо без да ми го прочетат и да го одобрят и както може да предположите каквото не е удобно а това е всичко не ми се показва.

Ако това е вярно, наистина ги тресат яко комплексите, тези които го правят.
Не знам дали е обида, или е просто констатация, да кажеш на някой комплексар че е такъв, но едно е сигурно, когато пишеш за някой без да му дадеш право на отговор, комплексите те люшкат много здраво.
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

phoenix9040

Цитат на: Divane - 26.01.2010 16:19
Смятам,че е супер некоректно да пишеш в този форум и да плюеш по друг.Ако имаш нещо да казваш - правиш го в съответния форум. На всички ни се изясни позицията ти.

А добре как да го направя когато там ми трият коментарите .Незнам дали видя,но тук не бях писал до момента в който те не прекалиха. И не виждам защо ги защитаваш без да си наясно със ситуацията.Да питам по друг начин редно ли е да не можеш да се защитиш или поне да зикажеш мнение ?

Не се притеснявай за моето мнение - не се влияя лесно от никого,достатъчно акъл имам в главата за да мога да правя лични заключения.

Не знам явно си повлияна,щом без да има пречина ме обвиняваш в неща които не са верни.

Гледам,че в Пазара продължаваш със съпоставянето между теб( твоята тор) и тази на Евгени Младенов. "Фирмената ти политика" не е коректна и не ми допада.Не ми предлагай нищо на ЛС - няма да се възползвам!
Не мисля ,че се съпоставя по някакъв начин. Това е мое решение и това си е,не мисля ,че по някакъв начин нарушавам правилата на търговията. Всеки клиент на еди кой си ще получава двойно повече до момена в който не реша ,че това не е нужно. А за злобните подметки които ми се написаха ,че ми трябват стойностите му, е ясно е ако исках да ги видя можех просто да си го купя.Нали така ? Нека поне като ме обвинявате да е с доводи и поне малко смислено.

ПП: И ако това е от значение - не ползвам торове в аквариумите си и не защитавам Евгени Младенов като негов клиент!

А тогава защо Stas те цитира ,че го ползваш, това коректно ли е от негова страна ? За съжаление мисля ,че този пост е изтрит вече.
1.14. Забранява се рекламирането на търговски сайтове във форума на aquariumbg.com! Спонсорите имат собствени раздели за тази цел.

bicho1976

Цитат на: phoenix9040 - 26.01.2010 15:44
Е наистина това е блестяща логика.Така всеки който реши да покаже какво е постигнал и как (като по този начин помогне на други колеги акваристи) го прави само за да задовили неговото си Его. Така ли?Незнам но мисля ,че това твое обвинение е лишено от смисъл.Ако ли не може спокойно да ме оспориш тук.Поне може да се дискутира спокойно без да е нужно да се кланяш на някой за да пишеш.
Знеш ли твоят аквариум наистина е страхотен,но твоята цел като го публикува в "другият"форум и заваляха суперлативите,които са закономери от постигнатото от теб,беше да "натриеш"носа на даден човек.Незнам какво и защо имаш да делиш с него.Това че не тие пратил или по скоро не праща от своя тор по спедитори не е причина за такава омраза от твоя страна.Не искам да вземам ничия страна по въпроса,но отстрани е грозно и твоя негативизъм и злоба към този човек(не го познавам)се обръща срещу теб.Нека бъдем толерантни един към друг.
Поздрави:Станчев

Divane

Елбланко, в много форуми политиката е същата. Не можеш да изтриеш нито постингите си,нито снимките си. Е и?!
Ако тръгнеш да си триеш профилът тук,смяташ ли,че ще е по-различно?

Защо правите от мухата -слон?! Това не е болка за умирачка.Проблемът е ,че когато се направи забележка,че се нарушават Правилата в даден форум,част от нарушителите не си вземат поука,а тръгват още повече с рогите напред. Еми нормално е да ги цензурират.В крайна сметка никой не е длъжен да стои денонощно и да следи дали няма да изръсиш поредната обида и да предизвикаш кавги. :-)

rakim

И какво те тресе теб а?Не ти пука че може да вземат пари от брой регистрирани,нещо по възвишено?Какво е?Честа ли ти уронва какво?Ако се броиш за НАД такива неща,изобщо нямаше да поставяш  въпрос от рода защо не мога да си изтрия профила,рекламодателите гледали това и тн...много възвишено.Човек който не е дребнав спира да пише и да участва и забравя.
540л Южна Америка

discus

Similar topics (1)

22060

Публикации: 148
Прегледи: 46920