• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

22.07.2025 11:36

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Не на цензурата !

Започната от Raven, 10.12.2009 00:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

dok70

Много емоционална темичка, рано е за катинар!
Абе колеги модове, сега като си говорите така задушевно за принципи и морал, така ли пък никой не спомена една причинчица за отцепването? Къде е млякото?/сещай се парите/ ;-)
То че сме баламурници, ама чак пък толкоз...
И в тоя дух, интересно е все пак като се "назначава/уволнява мод",
поне да се информира простолюдието за причините, нали уж демокрация все пак... :-|
В един момент някое членче се амбицира да преведе статийка или да поднесе нещо интересно, в следващия момент като погледа малко сеир
тези му мераци се изпаряват яко дим.
Коментара ми се отнася и за двата конкурентни форуми.
Както цитирах по-горе един виден българин:
"...и едните и другите са маскари..."
Ай наздраве!!!
*bg*
Луд умора няма...
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi51.tinypic.com%2F15qq15l.jpg&hash=b07c9eabfccaf48f94e226948629f70537bc2352
300 оки миш-маш

niky

dok70 - готов съм да отговоря на всичките ти въпроси.
Пиши ми ЛС, няма да дъвчем отново тук едни и същи неща.

Иначе моето мнение е, че като не ви харесват нещата в АП - не ходете там. Същото важи и за тук.
Нали е демокрация. :-)

Тук сме готови да обсъдим всякакви разумни и неразумни предложения за форума и сайта *DRINK*

dok70

Ходя си и на двете места, докато ме пускат все още. *BRAVO*
И на двете места има неща, които ме дразнят.
Първоначалния ентусиазъм вече е попарен, така че си кютам.
Жалкото е, че ако се стимулират потребителите във фазата на ентусиазъм, това ще е от голяма полза за всички, но на практика не става. Нямам толкова акъл да давам посока как да стане.
Не може все пак да модераторства някой дето вчера си е подредил "сефтето" - някак си не фърфи...
Кратун пък може да ни просветли как откровено обраха труда на колега. Обяснението с правилата доста олеква. 
Ай със здраве, че се отплеснах!
*DRINK*
Луд умора няма...
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi51.tinypic.com%2F15qq15l.jpg&hash=b07c9eabfccaf48f94e226948629f70537bc2352
300 оки миш-маш

Лора

Ето моето виждане за темата. Колкото политиката на АП и на мен не ми харесва, не защото си имам дразги със Стас или някой друг. Все пак Стас беше човека, който ме вкара в модераторските среди и след разцепването реши че съм предателка. Ми нека да си мисли, дори смея да си призная, че след затриването на профилите им, пратих поздравително писмо на Ники с ясното съзнание, че следващата ще съм аз. :-D Да, обаче човека се оказа ЧОВЕК.
Аз също съм с наказание в АП и то безсрочно, но  не само за четене, а пълен бан. Защото и аз като Бирата, не си мълча.  Единствено съжалявам за kratun, но той си го знае това.
Та темата, скоро няма да потъне, защото потребителите са насъбрали доста и ако сега не си го кажат, ще бъде в някоя темичка и ще последва наказание и т.н. Мисля, че тази тема е полезна, както за едините, така и за другите. Освен нападките един към друг, би ни помогнала да осъзнаем грешките си, което от своя страна би ни помогнало да се поправим. Ако умеем да четем м/у редовете разбира се. :-)
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

dok70

Стига с между редовете де, що не си го кажем тет-а-тет!
Нацията ни не блести с интелекта дето си го приписваме.
Мен като ме сърби, се почесвам.
Сега на някой като не му изнася, да духа супата.
Характерче...
Откровенността не боли./понякога/
Защо се праим на ущипани булки...не знам.
@}->--
И...къде е тва мляко?
Луд умора няма...
300 оки миш-маш

bigbeer

Цитат на: Живко - 12.12.2009 13:21
... Още по зле става положението, когато се ползват лични обиди.
Специална забележка към Пешо, бирата.

Кого съм обидил в прав текст, а Живко? Ако визираш Панчопан, аз мисля, че той усети играта на думи, както и това, че не влагам нищо лично. Или някой друг? Готов съм винаги и веднага да се извиня публично за некоректно проявена тъпанарщина от моя страна.

пп. Честит първи сняг. Тук вече си имаме по покривите 2 см :)  *DRINK*

rakim

Ще направя едно влизане тип,,bigbeer ,,Забелязвам че вечер поради действието на нещо ставате по агресивни :-D ;-)
540л Южна Америка

bigbeer

Цитат на: rakim - 12.12.2009 17:50
Ще направя едно влизане тип,,bigbeer ,,Забелязвам че вечер поради действието на нещо ставате по агресивни :-D ;-)

Рикията дава кураШ! ;)

N.Nobs

А Боби си се смее в момента....

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

DISCUSBG

...или, може би , сменя вода..... :-D
Не знам!

dido

Отцепването на няколко души в АП беше с една единствена и твърде "еврейска" причина.

Боби и Стас искаха да печелят много пари от акваристичен форум. Да го направят елитен, платен, да привлекат всички рекламодатели при тях и да прибират в джоба по няколко стотачки месечно отгоре жълтите стоитинки, които печелят в реалния живот.

Едно намерение твърде нездраво и неблагородно според мене. Както много пъти сме повтаряли - тук стоим и си говорим защото сме фенове на акваристиката, така разпускаме. Правим нещата без пари, за кеф. Лично моята вяра е, че единствено тези начинания имат успех, голям успех.

Аз възприемам АП като едно добре дошло кръвопускане. БАЕ (болният) оздравява, бацилите отиват в канала ...

Баланса между форумите мисля е съвсем очевиден - както му писах наскоро на Боби - бардак без ку*ви не се прави, а при тях е така ... Практически АП е форум с един единствен акварист, който вдява единствено от цихлиди. Аз затова не влизам в АП - няма какво да чета там, няма и с кой да си говоря за акваристика, защото разбирачите са тука ...

rakim

Мерси майсторе ......Не знаех че е един аквариста който пише там....
540л Южна Америка

Живко

Стига бе!
Има се в предвид един акварист, който пише само там.

Аз лично нямам време да си гледам модераторските задължения тук, камо ли да си поствам мненията в два форума. За това пиша само тук, а и не само за това. Редки са изключенията, когато пиша в АП. Еждневно хвърлям по едно око! Опитвам се да чета редовно, но не успявам.
Никой не се е родил научен.

bigbeer

Не споменавайте напразно името господное! Анатема!  8-)

Caxapa

Айде да се поЗапрете с теС полемики кой криФ и кой праФ щото само малко напъване и двата форума са отишли у крива-бара дет са правят на модератори и админисТратори.. Мали убу, че ни съм веки у списъкот с топ маскарите дет  банват целиот dir.bg щот сум с лупи и съм недоскиФ. Пък и всичко си има място и е до време. Имам регистрации и в двата форума ама си пазя само този тук, че онзи нещо не ми допадна с лунатичните постове и изглед. Много колеги от другия фронт седят тух и слухтят  като гости но никой не им забранява това. Правото на свобода тук е неприкосновена. Правото на мнение тук е неприкосновено и никой няма да те качи на бесилото заради различно от това на модераторите мнение. така се трупа опит и познание на основата на личните сблъсъци с действителноста. В спора се ражда истината и там е прогреса на Акваристиката. Ето защо ви призовавам да не спамиме повече в тази тема а да се насочиме към нашите ежедневни проблеми с риби , растения и аквариуми и да даваме един на друг мнения събрани от личен опит и съвети.
Благодаря все пак на всички отделили малко време на моя пост.
с поздрав Сахара:

Similar topics (1)

22060

Публикации: 148
Прегледи: 46851