• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

19.07.2025 23:03

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Не на цензурата !

Започната от Raven, 09.12.2009 21:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

panchopan

Ех че ме кефите как лепите етикети и прякори :-)

Оказа се, че съм маскара и "калъф", склонен към груба казармена тирания, "псевдоакваманияк" част от "сбирщина други псевдоакваманияци", повечето от които "консервативни" и "комплексирани", със склонност за изблици на неонацизъм :-)
Оказва се още, че едни и същи хора "там" не могат да си използват "сивото вещество", а "тук" нищо не ги спира от пълноценна употреба на същото.
Може би всъщност "тук" си го държат, и не си го взимат "аттатък" ?! :-)

Забавно е.
- Има си правила - не можете да използвате магия срещу граждани! - кресна търговецът.
Архиканцлерът Ридкъли щракна с пръсти и отвърна:
- Абе, аз винаги съм ги смятал по-скоро за общи напътствия...
А търговецът изквака и заподскача по улицата.

ceco

Аз пък си мисля, че един форум трябва да е такъв, какъвто си го представят собствениците му.
Отговорността и последиците са за тях. Боби всички си го познаваме, не е от най- търпеливите. Щом си е негов форума нека си определя правилата.
Тук наистина е по- свободно ама и за модераторите. Аз примерно до ден днешен няма да забравя каk една дама ми изтри пост, един месец след като си беше купила първият аквариум.
Какво ще кажеш Марияне ? Аз и писах, че за сравнение моят първи аквариум е от 1970г, когато нямаше Гугъл.....
Та верно всички СМЕ маскари, добре е, че сме поне маскари- акваристи.

bigbeer

Цитат... Панчо се държи като 'калъф' , Коко като непричом..

Всеки сам решава как да се държи с останалите. А ти имаш май и склонност да си приписваш всички негативни думички изписани в тази тема.. в крайна сметка. За себе си поне направи ли някакви изводи кое породи появяването тази тема? Кефи ли те лицемерието и 'плуването' сред лъскатели  и бастуни? Мен не. По подобна причина ненавиждам и цензурата.  :coffee:

Raven

Цитат на: ceco - 10.12.2009 15:14

...... Аз примерно до ден днешен няма да забравя ка една дама ми изтри пост, един месец след като си беше купила първият аквариум.
Какво ще кажеш Марияне ? ....

Мога да кажа че дамата отдавна вече не може да трие постове ;-)

Относно правилата на Боби.

Неговите истерични изцепки по форумите аз ги чета от 2004 година.

При него има един характерен момент- още с първите си постове се нахвърля грубо и след това истерясва и преминава на нецензурни обиди и квалификации.

Сутринта в един негов пост ме нарече- некъдърник, нещастник, неграмотна ученичка, комик, клоун...
В един такъв спор преди време Боби наричаше Васко Килимена - "разгонената секретарка на КАБ".

Обърнете внимание че това са думи на админа на  "най големият" , "най сериозният" и "най добрият" форум за акваристика.
Това е фразеология с която на село сутрин краварите изкарват добитъка на паша, а не терминологията на един админ на форум с претенции!

Докъто четях тези определения за мен аз  не можех да им отговоря- бях с БАН разбира се.
Малко след това темата беше изметена.

Нямаше изобщо да повдигна темата и да създам този скандал, но да се опиташ да водиш дискусия, да те напданат с обиди и призиви да си ходиш, да те обиждат по такъв начин и ти през цялото време да си с БАН и да не можеш да отговориш на това което се лее срещу теб?!?!

Кога в БАЕ модератор е наричал някого клоун и неграмотна ученичка, кога модератор е използвал такъв език срещу член на форума?

Егати- до къде стигнахме- да се радвам че пиша в форум в който не ме псуват.....
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

niky

В крайна сметка,  нека оставим АП на мира.
Щом не ви кефят, не ходете там.

Щом пък там  има 'далеч по качествени' мнения, не разбирам защо трябва да стоиш при некачествените хора :-)

Нека се развиват, както си решат.

Тук, ние, целим най-вече да се забавляваме, да споделяме проблемите си, не само свързани с акваристиката, и да сме приятели.

Както и да се опитаме да помогнем на начинаещите, защото ние одъртяваме, а в тях е бъдещето.
Всъщност златните рибки никак не са лоши :-)

П.С. Цецо,  просто трябваше да пишеш на Администратор или модератор, че Диване ти е изтрила неправилно според теб мнението.
Между другото, тя изтри и едно мое, без много много да се церемони.
Обаче ние си е харесваме тук. Въпреки, че е повод за различни скандали...ама пък без жени ...то не се издържа  :-D

По малко нерви, Коледа идва  *DRINK*

elblanko

Когато някой се опитва да изопачи истината, няма как да остана равнодушен.
Боби сипе някакви обвинения че не се трият профилите на неактивните потребители тук, може и да е прав.
Интересното в случая е че когато казах на Боби да ми изтрие профила в африканския форум, той ми каза че това няма да стане, каза ми че ако не ми харесва просто да не влизам, не че на мене ми пука, но всички знаем каква е целта. ;-)
Та мисълта ми е, дали не е пренесъл тези свои практики и в новия форум????
Има и един друг юзър който позаобикаля истината, но него не мисля да го коментирам въобще.
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

niky

Да отговоря на elblanko-

Ако имаш предвид дали се трият профили на неактивни потребители в нашия форум - не се трият, така е.
Аз не мога да знам дали този човек ще иска в бъдеще да влиза или не.
Щом се е регистрирал - регистрирал.  Има хора, за които знам със сигирност, че не влизат от години, някои са в чужбина, някои не са между нас :( Трябва ли да ги изтрия ...те са били част от форума.
Има хора с нула мнения, доста при това, но може пък да искат само да четат. Ако решим някой ден, може да ги изтрием, но първо ще ги предупредим с ЛС поне няколко месеца преди това разбира се.

Ако мисълта на другаря Калинков е, че просто искаме да имаме повече потребители, ние бройки потребители не гоним, ако беше така, нямаше да може да се чете форума от нерегистрирани :)

Raven

Големината на един форум се измерва с броят на дневните посещения а не с броят потребители.

Форумът има 2 500 посещения на ден - това говори достатъчно.

Лора

Цитат на: Raven - 10.12.2009 20:41
Големината на един форум се измерва с броят на дневните посещения а не с броят потребители.

Форумът има 2 500 посещения на ден - това говори достатъчно.

Бих добавила и мненията. Ако знаете, колко ми е трудно, вечер като се прибера от работа и като видя 3-4 страници с мнения... Чудя се от къде да почна да чета. :-D
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

elblanko

Цитат на: niky - 10.12.2009 20:38
Да отговоря на elblanko-
Ако имаш предвид дали се трият профили на неактивни потребители в нашия форум
Нямам това предвид.
Това го написах на Боби, и понеже имам талант да познавам що за хората са тези с които съм си комуникирал, знам че той ще го прочете, нищо че е написано тук.
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

niky

Лошото е, че Джинджър избяга :)
Поне Лора си имаме....дано не избяга и тя :-)  Ще трябва да я черпим задължително.

niky

Бирата обича да се закача с млади хубави жени. Както виждаш в случая с Джинджър, не е само той.
Всъщност е доста свестен млад мъж, но трябва да го познаваш лично, за да разбереш.

Ако направим някоя сбирка напролет, надявам се и с мое участие, ще видиш.

Асен Евгениев

10.12.2009 22:16 #72 Last Edit: 12.12.2009 10:21 by akapulko
Оставам с впечатлението, че всеки се е издразнил и обидил малко или много при
изтриването на негов пост. Но между пост и пост има голяма разлика. На мен също
са ми трили мнения в този форум, но това не е проблем, те си бяха за триене -
неуместен черен хумор. Мисълта ми е, че след метлата никой не се нахвърли върху
мен с обичайните бастун, калъф, клоун, марш от форума и т.н. Затова и продължавам
да съм част от това общество. Ясно е, че някои неща си плачат за триене, просто
това не трябва да става при "накърняване" на егото на админи и модератори.

P.S. Егати кефа е в тази тема, никой никого не упреква, че спами!
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Raven

Аз отворих тази тема защото много се ядосах и обидих  на нещо на което не трябваше да обръщам внимание.
не беше нито дипломатично нито обмислено- ама се подпалих доста...

................................

Както и да е- нека ползваме темата за нещо по смислено- примерно да коментираме нашият форум- как се развива, какво ви харесва и какво не...
Има такава тема вече, но понеже тук сме набрали инерция- нека ползваме случая.

Тече набиране на снимки за конкурс в момента, има заявки от силни участници и за това искам пак да ви напомня и да ви призова да снимате и да пускате!

Конкурсите са най важното събитие на форума защото в тях си показваме аквариумите , а нали това е форум за акваристика, така че нека обърнем внимание на конкурса.

Надявам се да има полза от идеята за отделяне на акваскейпа в отделен конкурс- ще се получи наистина уникален и интересен конкурс около Великден.

Разни такива мисли.

panchopan

Цитат на: niky - 10.12.2009 22:05
Бирата обича да се закача с млади хубави жени.

Бирата, да ви кажа, почва да ме съмнява.
Щото се закача и с грозни, недотам млади мъже :-)
Което си е притеснително.
Га добре че сме далече :-)

Бира, майтап - майтап, ама последния ти пост по мой адрес не го разбрах.
За какво лицемерие и подмазване иде реч? Какви изводи трябва да си направя?
Аз никой не обиждам, на никого не слагам етикети ... Даже както забеляза (ама не ме разбра) съм се натоварил със всички негативни епитети и определения не защото се самоопределям като такъв, а за да не засегна някой друг.
На никой не трия постове (Щот' не мога :-)) и където мога отговарям смислено със желание да помогна.
Позволявал съм си де се бъзикам единствено с хора които могат да разберът че поста ми е бъзик.
Ама аз съм бил ангелче бре!
:-)

На кой реши че се подмазвам и къде видя да се държа лицемерно ?
Че и за какво да се подмазвам ? Нито в този, нито в другия форум има какво да получа срещу подмазване.

@Диване - ти пък 'що се връзваш толкова?!
@Мене - аз пък 'що пиша толкова в тая тема ?!
- Има си правила - не можете да използвате магия срещу граждани! - кресна търговецът.
Архиканцлерът Ридкъли щракна с пръсти и отвърна:
- Абе, аз винаги съм ги смятал по-скоро за общи напътствия...
А търговецът изквака и заподскача по улицата.

Similar topics (1)

22060

Публикации: 148
Прегледи: 46783