• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

20.07.2025 07:48

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Не на цензурата !

Започната от Raven, 09.12.2009 21:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

valnata

Цитат на: Divane - 09.12.2009 23:33
Валната, и на Марс да пишеш - пак ще съм на мнение,че аквариумът,за който говориш беше изключително малък за голямата бройка скаларии,които измъчваше в него. :-)

А за останалите - Я се успокойте,че ако знаете как изглежда това от страни....! *dontknow*

Скалариите бяха 10 броя на размер 5-6см с перките. Аквариума в който ги гледах е 220 литра и изобщо не се мъчеха рибите. Нямаше нужда да ме нападат за това, че едва ли не ги тероризирам а в същото време на мениджъра аквариума със същия размер да живеят 10 броя двойно по-големи скаларии. Рибките порастнаха и ги продадох, а сега си взех 8 броя скаларии Манакапуро които също се чувстват страхотно. В аквариума на човека който ме упрекваше, и принуди да спра да пиша по темата сега има 10 броя от тези риби. А аз исках да обясня че като порастнат и се отделят двойки ще ги намаля. Нямах шанс защото явно там е Марс, и ако не си мениджър не си прав.  :-D

bigbeer

Цитат на: panchopan - 09.12.2009 23:40

Абе какво е калъф?
Не ми звучи добре да ти кажа :-)

Ами калъфите съдържат нещо обикновенно.. обаче има и само празни калъфи..  Калъфите се вардят да изкажат собствено мнение (когато са празни) в публичното пространство.. Определено не е обидно определение ама не е и похвално.. Всеки сам избира какъв калъф да бъде.

Raven

Цитат на: panchopan - 09.12.2009 23:40
Знаем, знаем !!!

Добре (за мен), че напушен от темата на Sliven си дръпнах малко повече винце. Ех ....... де да имаше такава активност и в неговата тема (кликни тука)....

@ bigbeer - в момента и две не виждам да ти кажа.
Добре че са подсъзнателните умения да пиша с клавиатура ...
Щото ако требеше и да гледам ...

Ще го кажа и тук - ако аз бях модератор щях да я заключа тая тема още преди половин час.
За никой не е полезна.

------------------

Абе какво е калъф?
Не ми звучи добре да ти кажа :-)

Панчо- както винаги мнението ти заслужава уважение и наистина съжалявам че не можеш да се впишеш в БАЕ поради това че си  "калъф" *ROFL*

Казвам го с уважение и най добри чувства- ти искаш ред ,минимум спам и нищо извън темата- ако беше по тъп щеше да станеш военен. :-D

...............................

Много съжалявам че започнах този спор тук и в АП- никакъв смисъл нямаше от това.
Боби ме изнерви като ме нападна грубо когато изказах мнение в една от малкото теми които ме заинтригуваха в АП, опитах се да обясня нещо което се базира на опитът ми без да оспорвам математиката.
Опитът ми ме е научил че математиката рядко се разбира с акваристиката- можеше да стане хубава дискусия по темата за смяна на вода- дискусия достойна за всеки акваристичен форум, но Боби реши пак да си покаже рогата а аз съм малко по избухлив понякога.

Както и да е- ако сме изпуснали парата- добре.

Двата форума са разделени и всеки върви по свой път- има достатъчно пътници и за двата.

............................................................

Наистина- това беше адски тъпо и излишно :duvar:
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

valnata

То трябваше да им се каже това, за да се усетят как да се държат с потребителите.  Всеки трябва да си има мнение, и не всеки е длъжен да се съобразява с мнението на другия. Нека да дават съвети на бъдещите си потребители, а не да им се карат.  Мен ме губят като кадър защото не съм достигнал нужното ниво още. Успехи желая на бъдещите потребители в АП дано имат нерви да търпят такова грубо отношение.

panchopan

Бигбиър, ако живеехме в 17 век щях да те извикам на дуел на бира заради поста ти !!!
Щях да те спукам, да знаеш !!! Как пък не съм имал собствено мнение ?! Че то аз друго нямам!

Както обикновено Рейвън пак ме е разбрал по-добре.
Добре че никъде не се вписвам.
Може би затова мразя токова военните, щото толкова си приличаме :-)

P.S. 18 удивителни! Определено не съм наред.
Надявам се само днес :-(

- Има си правила - не можете да използвате магия срещу граждани! - кресна търговецът.
Архиканцлерът Ридкъли щракна с пръсти и отвърна:
- Абе, аз винаги съм ги смятал по-скоро за общи напътствия...
А търговецът изквака и заподскача по улицата.

rumenb

Цитатфoрум, мн. фoруми, (два) фoрума, м. Масово представително събиране; събрание, конференция, конгрес. Научен форум. Политически форум.
- из "Българси тълковен речник".

П.П. Не съм гледал по CNN какво правят в OOH като се с'Берат, но скоро май не са разтрелвали негри или рязали езици на неправоверни!

П.П.С. Нужна ли е таз` aggression?

ЦитатКой е по-по-най?
из аналите на Бате Енчо

bigbeer

Цитат на: panchopan - 09.12.2009 23:59
Бигбиър, ако живеехме в 17 век щях да те извикам на дуел на бира заради поста ти !!!
Щях да те спукам, да знаеш !!! Как пък не съм имал собствено мнение ?! Че то аз друго нямам!

Както обикновено Рейвън пак ме е разбрал по-добре.
Добре че никъде не се вписвам.
Може би затова мразя токова военните, щото толкова си приличаме :-)

P.S. 18 удивителни! Определено не съм наред.
Надявам се само днес :-(

Немаш проблеми за дуелот. Избери си оръжие. Аз ще играя с 2-литрова халба!  *DRINK*

пс. Изпивам 0.500л Бира от халба за 6 секунди. Да те предупредя де ;)

panchopan

Ей вие на село сте мнооооого назаде бре.
Тука у Софията на метър ги мериме бирите.
2 х 100 с препятствия по избор - пържени кЪртофи, пикантни Къртофи, сиренца, к'вот се сетиш - ти предлагам.
Койт' падне му се публикува снимката след дуелот.
Стиска ли ти а ?

---------------------------
Калъф ще ми вика !
- Има си правила - не можете да използвате магия срещу граждани! - кресна търговецът.

bigbeer

*YAHOO* :) охаа.. само кажи дата и час :) За снимките ще викнем Диването да ни снима.. ама ще требе и безпристрастен секундант де..  ;-)

Ilianidis

ЦитатКъде е Илиандис дето ме обвиняваше в репресии...и цензура....явно в Ап не е така  Ухилен до уши
Надявах се да си го забравил,щото аз не си спомням вече :).В интерес на истината и до сега не ми се изясни много,а и не желая да си го изяснявам.Спорове винаги ще има,важно е да не подхранваме гъдела.  *DRINK*

vasso

Темата стана съвсем ненужна! В крайна сметка всеки си прави изводите от форумите и прави своя избор- ако му харесват и двата чудесно, ако не, влиза там ,където си иска. Аз съм си направил избора и нямам оплаквания,което за мен е най-важното. :-)

Raven

Абсолютно ненужна е темата- наистина.

Да приемем че от време на време трябва типично по балкански да си казваме нещата както ги мислим за да изпуснем малко пара.
Темата ще си остане така- неизтрита и незаключена и ще си потъне.
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

bigbeer

Аз намирам темата за полезна. Защото мразя цензурата и тоталитарното собственическо отношение на модераторите и администраторите по всички форуми.  *DRINK*
Един форум го правят потребителите да е голям... или какъвто и да е, а не една шепа преамбицирани модератори,  *DRINK*

ogogogo

Що да е ненужна бе?
Няколко човека казаха доста истини за АП.
Аз лично имах един сблъсък с Боби още в началото като стартира форума
но не направихме панаир защото беше на Л.С.
Та тогава разбрах що за човек е той!
Имам наблюдения че гнилия плод е той а,другите ще се развалят покрай него.

Пък и за друго е нужна тази тема.
Какво щяхме да правим цяла вечер,а?
Вижте сега как хубаво си дискутираме,злословим си,радваме се на сеира. *CRAZY*
И най-дългия път започва с една крачка!
http://i629.photobucket.com/albums/uu14/ogogogo_photo/1-11.jpg

panchopan

А не.
Публични хвърлям чаша на Биг-бирата.
Докат не получа удволетворение, никакво затриване на темата.

За демокрацията - откак римляните затриха гръцките градове-държави демокрацията е само един морков.

@Бирата - Мога да ти покажа форуми със 1000 пъти повече посещения от АП и БАЕ взети заедно.
Но освен от тесни медицински интереси или обща колтура повече не би влязъл ти там.
Странно, какви ли са ми били подбудите да се запозная с него ?

Аа нищо де, начесахме си пръстите.
В интерес на истината отзвука по темата тук е доста по сериозен от колкото в АП.
Май благодарение на мен най-вече. :-(

@ogogogo - Ако се замисля мога да се сетя за 1000 други неща които можех да свърша тая вечер.
Така както ти чета поста разбирам - някой хора казаха доста неща за Боби. Не за АП.

Similar topics (1)

22060

Публикации: 148
Прегледи: 46797