• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

19.07.2025 23:04

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Не на цензурата !

Започната от Raven, 09.12.2009 21:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

NO CARRIER

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Raven

Панчо и  за мен , и за всички нас които останахме тук най добре беше да има само един форум- никой от нас не искаше да се създава форум копие на този , създаден с единствената цел - да унищожи този форум заради избиване на комплекси от страна на отцепилите се модератори.

Какъв е смисъла Тишо и Ники Кралчев да пишат едно и също и в двата форума?
Загуба на време- това се опитах да обясня когато форумите се деляха, явно Стас ме е разбрал погрешно.

Аз бях един от първите хора на които предложиха ръководен пост в АП- лично Боби ми го предложи, сигурен съм че Стас е бил след мен в списъка с проекто съдружници.
Скъсах се да обяснявам че правят глупости и да ги убеждавам да не го правят.

Сам си достигнал до извода че беше излишно създаването на АП.

Я сега си представи  само за момент едно нещо.
Представи си цялата тази енергия  и страст която вложиха Цецо Боби и Деян- да я бяха вложили в работат по този форум вместо да се отделят!
Представяш ли си как щеше да изглежда общият и единствен форум сега!

Каква беше ползата от разцепването, кой спечели?

Създаде се един семпъл форум за ограничен брой потребители, със строга цензура и задушаващи правила- това ли беше идеята?

Я си спомни само кой пишеше в началото в АП- кои модератори отидоха там и защо постепенно всичките се върнаха тук или се оттеглиха?

Това което стана през тази година го обяснявах многократно като се деляхме- явно съм бил пророк, и като всеки пророк съм останал неразбран :-D
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

mejdupraznika

Цитат на: valnata - 09.12.2009 22:49
Разликата между двата форума е огромна. Тук може да получиш помощ ако нещо не ти е ясно. Питаш без да те е страх, че някой ще те нарече неопитен и др.  Тук имаш право на мнение.  В АП нямаш право да си кажеш мнението. Ако го направиш, и то не се хареса на Стас или Боби  бива изтрито или темата заключена.  Там си зададаваш въпроса и получаваш нападки.  

Онзи форум става да го четеш само, и да наблюдаваш как мениджърите се кефя,т че само те знаят и са велики....

Имах въпрос за моите рибки. Не получих помощ а присмех.  Нямам думи просто.  :-D
Изобщо не си прав.

etg

Хора, не сте добре честно!

Макар че , като се замисля от 2004 насам съм станал свидетел, на десетки такива "акваристични" спорове.
Наблягайте на  :drinks: :burp:

Айде и аз на двете места. :-P

discus

"Гледам и не вярвам на ушите си" както е казал един гений. Абе хора нямате ли си друга работа.

panchopan

Коко !!! Кефиш ме !!!
И както винаги си прав !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ей че не се сетих и аз. Ама нали съм съвършен, и толкоз просто нещо не и опря до акъла !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Станаха ли достатъчни удивителните ?!
Както казва Тери Пратчет - Ако използваш твърде много препинателни знаци, значи нещо не ти е наред.
И той е прав, ей !!!
- Има си правила - не можете да използвате магия срещу граждани! - кресна търговецът.
Архиканцлерът Ридкъли щракна с пръсти и отвърна:
- Абе, аз винаги съм ги смятал по-скоро за общи напътствия...
А търговецът изквака и заподскача по улицата.

valnata

Цитат на: mejdupraznika - 09.12.2009 22:54
Изобщо не си прав.

Прав съм аз. Кажи колко теми се затвориха след само едно мение което не се хареса на Стас и Боби. Темите бяха много. А защо е така? Защо нямаш право на мнение там? Колко хора напуснаха, и бяха баннати след като им се накараха и им затриха темите? Там влизам за да чета скандали и да ме разсмиват. Помощ  и съвет там няма да получиш... *DRINK*

Raven

Цитат на: mejdupraznika - 09.12.2009 22:54
Изобщо не си прав.

Както отговорих вече на Боби:

Отрицанието не е аргумент.

Тази тема е отворена за да си каже мнението всеки който иска.
И никой няма да бъде изтрит!
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

panchopan

@Рейвън и Вълната: аз лично не знам колко теми са заключени по тоя принцип.
Честно казано не ми е направило впечатление нечия разумна тема да е закрита ей така.

Ама то моето е друго.
За мен демокрацията в сегашния и "реален" смисъл е мръсна дума.
Аз съм ЗА цензурата с 2 ръце и ТРИ крака.

Ама нейсе.
Да не търсим под вола теле.

Ако англичаните бяха решили да ни направят колония по време на Империята, даже нямаше да има нужда да се напрягат да си реализират принципа "Разделяй и Владей".
- Има си правила - не можете да използвате магия срещу граждани! - кресна търговецът.

bigbeer

Цитат на: panchopan - 09.12.2009 23:00
Коко !!! Кефиш ме !!!
И както винаги си прав !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ей че не се сетих и аз. Ама нали съм съвършен, и толкоз просто нещо не и опря до акъла !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Станаха ли достатъчни удивителните ?!
Както казва Тери Пратчет - Ако използваш твърде много препинателни знаци, значи нещо не ти е наред.
И той е прав, ей !!!

Коко си играе с джуките, ако питаш мен. И най-вероятно е седнал пред камерата.  Та не го виждам да е прав.

valnata

Pnachopan като има защо нека да има наказания и триене на теми и мнения. Там никой от въпросните господа не признава, че греши. Имахме спорове по една две теми и ме изкараха едва ли не, че съм виждал риби и аквариум на снимка само. А в същото време Кратун пуска тема с неговият аквариум с по-големи риби от моите, същият брой, и при него проблем нямаше. Мен ми намекнаха да престана да пиша по темичката, защото имах мое виждане на нещата. Понякога трябва да си признаваме и грешките защото няма идеални и безгрешни хора на този свят. Да ама някои не могат да си признаят грешките, а могат само да упрекват и наказват другите. ;-) 

Divane

Валната, и на Марс да пишеш - пак ще съм на мнение,че аквариумът,за който говориш беше изключително малък за голямата бройка скаларии,които измъчваше в него. :-)

А за останалите - Я се успокойте,че ако знаете как изглежда това от страни....! *dontknow*

bigbeer

Цитат на: Divane - 09.12.2009 23:33
Валната, и на Марс да пишеш - пак ще съм на мнение,че аквариумът,за който говориш беше изключително малък за голямата бройка скаларии,които измъчваше в него. :-)

А за останалите - Я се успокойте,че ако знаете как изглежда това от страни....! *dontknow*

Как изглежда? Аз какво виждам  - Панчо се държи като 'калъф' , Коко като непричом.. Останалите безпристрастнио мнения защо ли изобщо не ме изненадват.. та кажи ни как изглежда отстрани.  :coffee: (температурата все да ми спада, 37.5)

panchopan

Знаем, знаем !!!

Добре (за мен), че напушен от темата на Sliven си дръпнах малко повече винце. Ех ....... де да имаше такава активност и в неговата тема (кликни тука)....

@ bigbeer - в момента и две не виждам да ти кажа.
Добре че са подсъзнателните умения да пиша с клавиатура ...
Щото ако требеше и да гледам ...

Ще го кажа и тук - ако аз бях модератор щях да я заключа тая тема още преди половин час.
За никой не е полезна.

------------------

Абе какво е калъф?
Не ми звучи добре да ти кажа :-)

------------------

Да се коригирам след кратък размисъл!
Мисля че уменията не са под-съзнателни а извън-съзнателни.
Поне при мен. Поне в момента. Надявам се! :-)

Асен Евгениев

Какво става тука, бре? Целият форум се е изсипал и преглежда една тема.
Като напредна в материята, и аз ще направя акваристичен форум, да е
пълен сеирът. *Fuck!* *CRAZY*
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Similar topics (1)

22060

Публикации: 148
Прегледи: 46783