• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

24.07.2025 11:53

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Натрапчивата реклама на изгубения рай.

Започната от elblanko, 18.06.2011 15:06

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

elblanko

В последните няколко дена в форума ме залива натрапчивата реклама на въпросното магазинче и оплакванията на една госпожа как другите магазини били лоши и как всички си купували от там щото било евтино.
Тя хубаво си плаща за реклама, но ще трябва да я таксувате и за продуктово позициониране, това разбира се е в кръгът на шегата.
До тук добре. Добре добре колко да е добре?
С последното си изказване обаче колежката мина всякакви граници, изтърпях не добре прикритата и реклама но това е прекалено.

Цитат на: изгубеният рай - 18.06.2011 14:29
Ква задна кви дела....

Как за какви дела колежке, когато говореше небивалици за това в колко големи аквариуми трябва да живеят рибите.
Предложих ти да направим експеримент и който не е прав да поеме разходите.
Ти се покри като Осама тогава.

колега намери си жена(знаех аз че си имаш неакваристични проблеми)

Не знам това защо го споменаваш, но щом ти е важно да те осведомя че излизам с едни от най красивите жени в София.

Пък като си решил че си правя реклама.....ами направиси и ти...упс...май няма какво ..

Има на какво колежке, и си я правя, въпреки че и това няма нищо общо с случая.

освен да рекламираш прословутата си простотия която е известна на всички...
Ето тука вече колежката се поотпусна в ядът си че рекламката не върви.
Ще помоля някой от модераторите да вземе необходимите мерки.

Отделох темата тук, за да не се спами при красивия аквариум на колегата.
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

Лорикария

Ам то кат са е почнало така па нека и аз да се обадя и кат се има напредвид дето отстрани по убаво са види  , що пък и аз да не кажа ко мисля.......относно теб Elb.lanko и ....та почвам сеа да видиш че и от теб по-зле  :-| има

1./Как за какви дела колежке, когато говореше небивалици за това в колко големи аквариуми трябва да живеят рибите.
Ами за такива бе ти некогиш задавал ли си си въпроса що аджеба публичните аквариуми са тъй големи заради рачетата може би ааааа ......,не заради акули и тем подобни .....ти думата миграция чувал лиси ве....
Оххххх пардони ме забрайх че си спец шаранджия и да си вреш гагата само тук и там сал те бива ...голама си меродийка признавам *privet*

2./Не знам това защо го споменаваш, но щом ти е важно да те осведомя че излизам с едни от най красивите жени в София.

Ей тук ма утрепа признавам .....ма ти що си мислиш дет ората имат къса памет бе "Столичанино"...Ко си помисли сложих си нова снимка и съм Джентли веч ...забрави оняа поза с лизгяра дет бе гушнал  :-P  тва ли е въпросната красавица   *THUMBS UP*

3./Има на какво колежке, и си я правя, въпреки че и това няма нищо общо с случая.
Има как да няма то се види от километи рекламираме сиво вещество нападайки всяка жена или новодошъл из форума...а може би не само там ..нали еееее нали сме "Маже"  у  София живеем  при тва нищо че сме от там от дто е лизгяра......

4./Ето тука вече колежката се поотпусна в ядът си че рекламката не върви.

Чия реклама не варви на шаранчетата ли или пираните ти никой ги неще та си тъй злобен ,дребен и завистлив......

А сега като гледам времето ........царевицата те зове мятай са на каруцата и бегай дома да копаш .....там наволя можеш да си викаш и мушморочничиш туй както сал ти си знайш  *bg* Mr. Balkanski

NO CARRIER

Вечер човек не може да си изяде с кеф яденето и да си изпие пиенето, щото на другата сутрин ще завари форума пак пълен с глупости вместо взаимопомощ и уважение.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Similar topics (5)

1598

Публикации: 5
Прегледи: 3259

23192

Публикации: 3
Прегледи: 2482

35174

Публикации: 1
Прегледи: 1657

33137

Публикации: 3