• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

19.07.2025 15:09

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Българи-Юнаци

Започната от Caxapa, 04.06.2011 21:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Caxapa

След победата над Япония по волейбол е ред да покажем и на Черногорци що за лъвове сме и да им накъсаме мрежата от голове.  *DRINK* *DRINK* *DRINK* и много успехи на терена.

Асен Евгениев

Преди 5 минути пуснах телевизора и виждам как за втори път гредите ни спасяват. *CRAZY*
Ще го спирам. :-(
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

denbosch

Отдавна вече зае*** националите по футбол и затова си гледам по Евроспорт2 финалната серия по волейбол при жените в Италия :-P.
Е,отнесох един шамар по врата от жената:"Ти пък откога гледаш женски волейбол?!",но пък бирата и мезето ми вървяха леко-леко.
Жалко,че свърши току-що само при 3-0,но пък има и пети мач... *DRINK*

borislav

И аз съм по-голям фен на българския волейбол.Утре се надявам да играят още по-добре срещу Япония. Интересно, защо по Евроспорт дават предимно женски волейбол и от италианските серии. :-( ,а мачове от Световната лига и от Световните първенства въобще не излъчват.
А иначе футболистите добре се справиха, особено второто полувреме.Има малка светлинка в тунела. :-)
Снимки на аквариумите :                                                          
https://picasaweb.google.com/100568025807081987532/qzfXwC?authuser=0&feat=directlink

камен чочев

Докато мутрите не излезнат от футбола, ще си гледаме волейбол. С кеф.  *bg*