• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

30.06.2025 16:57

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Наддаване за svetli

Започната от plufkata, 14.07.2008 18:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

didoepi4

Цитат на: Joro Vn - 15.07.2008 20:24
Смятам за известно време да не споменавам името на заведението, където се провеждат сбирките ни. Все пак трябва да остават свободни места и за случайни посетители.   *DRINK*

Каква е тази дискриминация!
Лятото е единственият сезон, когато идвам със семейснвото си във Варна и да немога да присъствам на евентуална сбирка!? :-(
: 15.07.2008г 20:08ч
Цитат на: Stas - 15.07.2008 18:37
Надеждата умира последна! Пробвай я докато склони!

И така, коя е девойката от снимката?

: 15.07.2008г 20:08ч
Цитат на: Stas - 15.07.2008 18:37
Надеждата умира последна! Пробвай я докато склони!

И така, коя е девойката от снимката?

Упоритост!
Какво стана с девойката от снимката? :-P

Joro Vn

ЦитатКойто иска може! Който търси намира!
:-D

svetli

Цитат на: Joro Vn - 15.07.2008 20:24
    Лелеее, тази тема откъде се пръкна в най-отпускарското време- с толкова постове и прочит?! Колеги от Варна, нали svetli беше момичето, което идва на последнта ни сбирка в четвъртък? Поправете ме, ако греша! Всъщност да, на предпоследната, последна нямаше там. И каза, че ще бъде вече редовен посетител на тези сбирки. Нищо, че ще бъде с приятел + приятелки, кандидат-акваристки. Този четвъртък за всеки случай ще запазя повечко места, а някой тук да си наддават за снимката. 8-) Смятам за известно време да не споменавам името на заведението, където се провеждат сбирките ни. Все пак трябва да остават свободни места и за случайни посетители.   *DRINK*

Aха точно тя беше :) ,а за последната сбирка никои не ме покани .
: 15.07.2008г 22:10ч
Тази седмица ще пропусна ,че ще имам гости , а приятеля беше приятелят ми,той си няма аквариум ама си има мен  :-D ,приятелкта ми е колежка,тя си има малко аквариумче :)

Raven

Цитат на: svetli - 15.07.2008 22:38
...... беше приятелят ми,той си няма аквариум ама си има мен   .....

Грешка,груба грешка *NO*
Загуби мъжката аудитория :-P
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

svetli

Що бе още не съм омъжена  :-D

Raven

Цитат на: Лора - 15.07.2008 17:40
Това намек ли е? *mislia* Ако е така КУПУВАМ   *KISSING* *IN LOVE*

Но пък важното е че аз спечелих в крайна сметка от цялата работа *YAHOO* *IN LOVE*
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

didoepi4

Цитат на: raven - 15.07.2008 22:46
Но пък важното е че аз спечелих в крайна сметка от цялата работа *YAHOO* *IN LOVE*

Честито!!! 8-)

Joro Vn

Бреййй, този път паметта не ми е изневерила! :-) За приятелят ти нищо против, даже напротив- скоро освен въпросните дами клубът ни ще има и нов член- акварист от мъжки пол, а той пък от своя страна ще си има освен теб, и аквариум/и. Надявам се, че няма да ревнуваш /от аквариума де/. ;-) За приятелките вече е ясно- тенденцията е към увеличаване на броя колежки при нас!  :-D

Цитата за последната сбирка никои не ме покани .
*SORRY* Ама колегите би трябвало да са ти обяснили /сигурно съм бил закъснял/, че в този клуб се кани само веднъж, всъщност първия път, и после се очаква най-редовно посещение. Малко сме като клубчето на зидарите- по-лесно се влиза, отколкото излиза! *JOKINGLY*А за последната сбирка не съжалявай- аз също не ходих, защото се проведе в Аспарухово, а трябваше да се готвя за пътуване на следващия ден.
   Та за финал- значи повече места да пазя за 24.юли, нали така?

Stas

Цитат на: svetli - 15.07.2008 22:45

Опа! Офертите вече да бъдат в посока брак! Другото си го има явно.
Гадже в друг град - това е обнадеждаващо.

didoepi4

Цитат на: svetli - 15.07.2008 22:45

Ама ние говориме за приятелство. А семейното положение не трябва да те ограничава! :-P

svetli

E ами то за приятелство не се иска наддаване :) . Мисля да приключим с търга сега!

didoepi4

Цитат на: Joro Vn - 15.07.2008 23:01
     За приятелките вече е ясно- тенденцията е към увеличаване на броя колежки при нас!  :-D

Хайде колежки, бъдете по активни и се увеличавайте, ние съфорумците сме гостоприемни! :-D :-D :-D

Лора

Цитат на: raven - 15.07.2008 22:46

Ахххх @}->--

Мдааа и край на търга,аз си тръгвам с  покупка  :-P
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

didoepi4

Цитат на: svetli - 15.07.2008 23:07
E ами то за приятелство не се иска наддаване :) . Мисля да приключим с търга сега!

Ама вече има ли спечелил? :-D

Violeta

Лорка печели отвсякъде.  *DRINK*
Колкото повече, толкова повече.     Мечо Пух