• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

24.06.2025 19:44

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Мнения за Мача

Започната от Lucio, 21.11.2008 10:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Lucio

Здравейте колеги !!! За Левски и ЦСКА си спретваме хубави спорове, но какво ще кажете за мача на" Лъвовете" със комшиите?
Моето мненние е освен, че толква си могат ами и всеки е с претенции, всеки се прави на интересен и като няма котарак , мишкитее . . . .  абе  *bg* .
Но въпреки всичко аз съм краен оптимист . Наи-тъмно е преди разсъмване /само дето се питам дали евентуално има и по тъмно/

ceco

Аз съм на 46г и от дете се интересувам от футбол.Мога спокойно да ти кажа, че такова бездарно поколение не съм виждал.Имаме един играч от световна класа, един средноевропейска величина/но не звезда/и останалите са мокри сънища на недоучили журналисти.Ако се направи една проста сметка, за колко пари са продадени сръбските футболисти през последните 10г ще видиш, че става въпрос за стотици милиони.Освен това сърбите не се посвениха да вкарат в затвора Джаич- най голямата им звезда.При нас пък за да може да си уредят роднините зад граница един с изкуствена коса и един друг плешив кмет, който ще си засади коса от трансферите в отбора играят анонимници.
Ха кажи сега как да играят със сърце първите двама, като на всичкото отгоре срещу тях са насочени бутоните на противниковите защитници и евтините химикалки на драскачите.За световното 1994г Сираков и другите футболисти на Левски казаха на Пенев, че за да играчт в националния капитан трябва да е Ники Илиев, а не Стоичков.Тяхната не стана, но те понеже не са тъпанари отидоха на световното и споделиха славата и парите.
Бербатов един път каза, че за да вкарва голове трябва да има до себе си футболисти, а не Мечо, Клечо, Бечо, Бижутера, Кривия, шуменския Деко и др. настоящи звезди намиращи се в Палестина.
Така мисля аз.Явно, че пак ще продължим спора за Левски и ЦСКА. Въпреки това не отричам добрата игра на Петков и слабата на Велизар.

killiman

Ще става все по-зле. Ако сега от време на време изскача по някое талантливо момче, то не виждам такова от младежките гарнитури. Лично аз съм песимист и си мисля, че след десетина години ще въздишаме по посредствени футболисти, с каквито в момента е пълен националния ни отбор. :-(

streetspluntep

Мача беше пълна трагедия! Резултата е без коментар просто ,а ако сърбите си бяха реализирали двете дузпи и няколкото греди...не ми се мисли.
Много грешна е стратегията на националният ни отбор.Разчитат само на 2ма играчи за да изкарат мача.Това не е отбор.Не случайно футбола е колективна игра и за това се състои от 11 играча! Така не само комшийте ще ни бият ами и всички по-малко класни отбори
И със всяка година ще става все по-зле и по-зле ,за наша жалост.

П.С. сега видях коментара на killiman-Абсолютно съгласен съм с него!

rollon

За съжеление Сърбия,която беше раздирана от война и под ембарго е по-напред от нас не само във футбола май.Но,зпоред мен всичко зависи от хората в държавата,а сърбите колкото и да ми е болно да го кажа май са по-свестни от нас,пък и по-горди.

Lucio

Че сърбите си са по класен отбор то това е ясно на всички. Както отбеляза сесо погледни им играчите  :-) . Но мен просто много ме е яд че нямат желание . Ние като се съберем на площадката играеме като за последно както се казва :) Хора с които сме расли заедно стигаме до бой а те . . . . . . . навремето Велизар си каза какви са.

etg

Цитат на: ceco - 21.11.2008 12:24
Аз съм на 46г и от дете се интересувам от футбол.Мога спокойно да ти кажа, че такова бездарно поколение не съм виждал.Имаме един играч от световна класа, един средноевропейска величина/но не звезда/и останалите са мокри сънища на недоучили журналисти.Ако се направи една проста сметка, за колко пари са продадени сръбските футболисти през последните 10г ще видиш, че става въпрос за стотици милиони.Освен това сърбите не се посвениха да вкарат в затвора Джаич- най голямата им звезда.При нас пък за да може да си уредят роднините зад граница един с изкуствена коса и един друг плешив кмет, който ще си засади коса от трансферите в отбора играят анонимници.
Ха кажи сега как да играят със сърце първите двама, като на всичкото отгоре срещу тях са насочени бутоните на противниковите защитници и евтините химикалки на драскачите.За световното 1994г Сираков и другите футболисти на Левски казаха на Пенев, че за да играчт в националния капитан трябва да е Ники Илиев, а не Стоичков.Тяхната не стана, но те понеже не са тъпанари отидоха на световното и споделиха славата и парите.
Бербатов един път каза, че за да вкарва голове трябва да има до себе си футболисти, а не Мечо, Клечо, Бечо, Бижутера, Кривия, шуменския Деко и др. настоящи звезди намиращи се в Палестина.
Така мисля аз.Явно, че пак ще продължим спора за Левски и ЦСКА. Въпреки това не отричам добрата игра на Петков и слабата на Велизар.

Човече, надали тук мястото за подобни спорове, но мнението ти така или иначе е подходящо само за Спорт1 и може да си хортувате там с ГА, Ефрем, Жаклин, Петко и други подобни дебили.
Да споменаваш Мечо, Клечо, Бечо, Бижутера, Кривия в мач , в който никой от тях не играе е жалко.
Да си проявяваш "чорбарщината" ( никога не съм наричал привърженик на ЦСКА чорбар, ама ей на накара ме) в акваристичен форум е достатъчно  малоумно. Да намесваш 94г. с неверни твърдения също си е  глупаво( само Ники Илиев имаше претенции за лентата, ако той представлява всички играчи на Левски тогава ОК, ако ли не лъжеш безобразно, ако говорим за бойкот , то такъв имаше от страна на Сираков и то за мача във Франция, след което Сираков клекна , но и Пената го взе, замисли се защо?)

Колкото за сегашния отбор , имаме 3-ма играчи и това са Бербатов, М.Петров и Петков всичко останало е плява. Както забелязваш един Ман.Ю , един в Ман.С.(вярно минали през ЦСКА) и един от ЛЕВСКИ. Много вярвах и , че имаме и един добър защитник (Тунчев), уви в 3-та дивизия в Англия доста е "заслабнал".

И накрая една препоръка за 46 год. човек , който би трябвало да си овладял емоциите, запазвай си тези мнения за Спорт 1, Уикенд, Канал 3 и други подобни медии. *DRINK*

miTko

Като е станало дума за Мача, сори ама е така:

http://sport.plovdiv24.com/67780.html

;-)
Разни мои АКВАРИУМИ 

stenli

Цитат на: etg - 21.11.2008 15:59
Човече, надали тук мястото за подобни спорове, но мнението ти така или иначе е подходящо само за Спорт1 и може да си хортувате там с ГА, Ефрем, Жаклин, Петко и други подобни дебили.
Да споменаваш Мечо, Клечо, Бечо, Бижутера, Кривия в мач , в който никой от тях не играе е жалко.
Да си проявяваш "чорбарщината" ( никога не съм наричал привърженик на ЦСКА чорбар, ама ей на накара ме) в акваристичен форум е достатъчно  малоумно. Да намесваш 94г. с неверни твърдения също си е  глупаво( само Ники Илиев имаше претенции за лентата, ако той представлява всички играчи на Левски тогава ОК, ако ли не лъжеш безобразно, ако говорим за бойкот , то такъв имаше от страна на Сираков и то за мача във Франция, след което Сираков клекна , но и Пената го взе, замисли се защо?)

Колкото за сегашния отбор , имаме 3-ма играчи и това са Бербатов, М.Петров и Петков всичко останало е плява. Както забелязваш един Ман.Ю , един в Ман.С.(вярно минали през ЦСКА) и един от ЛЕВСКИ. Много вярвах и , че имаме и един добър защитник (Тунчев), уви в 3-та дивизия в Англия доста е "заслабнал".

И накрая една препоръка за 46 год. човек , който би трябвало да си овладял емоциите, запазвай си тези мнения за Спорт 1, Уикенд, Канал 3 и други подобни медии. *DRINK*

И на мен ми мирише на боб .....

killiman

Цитат на: miTko - 28.11.2008 14:20
Като е станало дума за Мача, сори ама е така:

http://sport.plovdiv24.com/67780.html

;-)

Той проф. Вучков хубаво се изказа и по този въпрос.  :-) ;-)

FHM

Абе ...  кой сегааа е номер 1 ?  :-D

ЛЕВСКИ ШАМПИОН АЛЕ АЛЕ!!!!!  *bg*

Raven

Цитат на: FHM - 29.11.2008 22:53

Най накрая- то беше такава мъка ....

А пък я си представете ЦСКА да имаха отбор,и заплати,и собственик,и финансова сигурност ,и спонсори като Левски....
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

rollon

Цитат на: FHM - 29.11.2008 22:53

Хаха само ще ти кажа,че на полусезона нищо не е решено и ако Манчев и Лазаров не бяха контузени почти бях сигурен,че ЦСКА са шампиони,ако се играеше феърплей
САМОООО ЦСКАААА

FHM

Цитат на: Raven - 29.11.2008 23:31
Най накрая- то беше такава мъка ....

А пък я си представете ЦСКА да имаха отбор,и заплати,и собственик,и финансова сигурност ,и спонсори като Левски....
Тооо те и стадион нямат  :-D ако оная равна бабунка може да се нарече стадион би трябвало да се казва кочинпарк

killiman

Ей тва е то.... Едните ги бият некви полуаматьорски и никому неизвестни отборчета, на другите даже им забраниха да играят официални международни мачове, те пак седнали да си ги мерят. Заради тия псевдограндове нивото на футбола е такова.

Similar topics (5)

11863

Публикации: 1
Прегледи: 2636

24659

Публикации: 20
Прегледи: 13008

57782

Публикации: 2
Прегледи: 1997

1094

Започната от 77