• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

21.07.2025 09:56

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Профила на Zdravko089

Започната от Zdravko089, 22.03.2015 19:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Raykov72

Лека корекция - две тройки по добре защото живородките е добре да бъдат 1м/2ж за намаляване на агресията на мъжки към женски.
60 литров 50д/30ш/40в реални 50 литра, с две х23 W енергоспестяващи стартиран на 19.март.2014

Zdravko089

Моя сайт ще го трия защото съм копирал информацията от други сайтове а това не е било редно :-. Както и да е щом не мога да гледам повече от 2 живородки значи няма да ги развъждам ще си взема само 1 хайверна за украса. Може да развъждам водни охлюви и растения! Мелании, Амполарии. И ето още един досаден въпрос може ли да ми препоръчате онлайн зоо магазин в които продават и други породи охлюви. Или някой пич който да ми прати. Само да не са физи
Тихо си сипе първия спам, вируси дебнат хард диск и рам, юзера стреснат гледа кат пън, тича да търси защита от вън!

yasenst

А защо толкова държиш да развъждаш нещо? Всъщност и аз се хвърлих да развъждам едни рибки и направих беля и то, не малка. Направи си едно хубаво аквариумче, радвай му се, трупай опит и след време развъждай. Аз поне така смятам да направя. То човърка от вътре, много добре го зная, но в това хоби, явно търпението е доста положително качество. Успех :-)

Caxapa

Цитат на: Zdravko089 - 28.03.2015 19:00
. И ето още един досаден въпрос може ли да ми препоръчате онлайн зоо магазин в които продават и други породи охлюви. Или някой пич който да ми прати. Само да не са физи
За това си има раздели предлагам, търся и прочие. Последно ти препоръчвам  да прочетеш правилата и да спазваш реда тук. Повече няма да намеквам а ще затвърдя.  За онлайн магазините опитай с търсачката.

Zdravko089

Ок някой нагоре в темата беше казал ,че това е правилния раздел

Публикациите са слети: 03.04.2015 22:52

Ами аз ако започна да пиша тема за всеки такъв простичък въпрос къде ще му излезе края?!? Нали не трябвало да се пишат много теми.
Тихо си сипе първия спам, вируси дебнат хард диск и рам, юзера стреснат гледа кат пън, тича да търси защита от вън!

Similar topics (2)

35314

Публикации: 4
Прегледи: 3090

4391

Публикации: 2
Прегледи: 3364