• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
27.04.2024 17:39

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Черен петък

Започната от stefan_doc, 20.11.2014 16:58

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Ivan_S

Типично по български, за жалост, черният петък е денят петък, в който е момента да се изчисти всичката залежала стока, мостри, стари модели, единични бройки и т.н. Колеги, прави сте, че трябва да се гледат етикети, кодове, характеристики, номера, размери и други подробности. Доста търговци могат да злоупотребят със суматохата и да пробутат каквото имат, а не каквото очаква клиента. За това, очите не на 4, а на 8, специално за техниката. Разправиите после ще бъдат в стил: "Мерси ти за отстъпките и за черния петък".

П.П. Севгин, ако си харесал някакъв телевизор, поръчвай го по Интернет. Лично аз, специално за телевизор или каквато и да е техника, докато не видя на място как работи, не купувам. Като съм се убедил в качеството на избрания уред, тогава мога да го поръчам ако ще и от Марс. За това първо проучвам, гледам, пипам, сравнявам на живо и след това поръчвам по Интернет, само заради цената ;).
100 l. Malawi mbuna
Pseudotropheus saulosi - 7 бр. (2 m, 5 f)

sVGNsali

Значи, забравих да спомена нещо съществено.
Има опция, преглед преди заплащане.
Уловката е да се спомене изрично, стоката да бъде доставена до офис на куриера. А не в къщи. Защото куриера нервничи, човека гони график. И ако сте като мен в блок, почва едно отваряне вънка, разопаковане в студа, ужас.. Само веднъж сгреших така.
От тогава, изрично си пиша в графа "Забележки" да се доставя в офис. Когато пристигне си отивам там, преглеждам внимателно - външно, табелки, цялост на опаковката. Е, филтър нямаше как да пробвам в офиса на куриера.
Но специално за техника като тв, телефони, таблети и др. подобни, този метод е най-сигурен. Ако евентуално е станало гаф, казваш "мерси" и си тръгваш от куриера. Да се оправят. Аз винаги си нося разпечатка от оформената поръчка. Всички сме хора, грешки се правят.
пп: Колега Ivan_S, за тв.то нямам никакви претенции към параметри. Ама никакви. Ще бъде нещо 26" или 32 ". В кухнята, само за мачове. И марката - LG или Samsung. А цената нещо до 400 лв най много. И то ако има такова чудо..
Каква е разликата между майстора и чирака? Времето.

Julliano

Фактури и гаранци ще се издават в електронна форма - ако някой не е  прочел, да не се чуди. Спестяват хартия, това е и за тези, които не им връщаха гаранционния лист при повреди
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs28.postimg.org%2F790mdviix%2Fdownload.jpg&hash=3bc5531cf9543c714e53c5cf78d6b522c2a8fb6f

asito

Хехе,сайтовете на техномаркета и технополис не бачкат.Успях да разгледам в техномаркета-има добри оферти за телевизори.В технополис не можах въобще да вляза.Големи промоции,ей.И ардес имат черен петък...

sVGNsali

Имало някакви тошиби..ще повися още малко, ако не си лягам.
За сутринта..
Каква е разликата между майстора и чирака? Времето.

asito

Има едно сони,гледах го преди да блокира техномаркета,доста намалено-379 от 600.Но е hd ready.Абе непродаваемата стока е най-намалена.Аз искам телевизор да купя на родителите ми подарък,ама май ще изчакам Коледните промоции.Харесах един самсунг,ама в черния петък е намален 50лв само,в смисъл 450 е сега в техномаркета,в технополис преди седмица беше 500 :)

sVGNsali

Келепира е важен..  :-D
Този в хола, дето го имам какво от това че е FullHD?
И филмите даже не стават цял екран, защото все им куца височина. Само два филма съм гледал на цял екран, Аватар и Железен човек 2..
За мен е важна цената. Дано да има нещо по-така.. Под 400 лв ли е, има голяма вероятност да го взема. Даже и марката няма да гледам.
Гледахте ли клипа на емаг? В сайта им е. Изглежда обещаващ, но както всяка реклама.
Май ще си лягам вече..
Каква е разликата между майстора и чирака? Времето.

asito

Има тошиби няколко модела,сони два три модела под 400.Има блаупункт за по 300 кинта.Сигурно и още,но се натовари сайта им и блокира :)
Е,друго си е фул ейч ди.Гледам филми с високо качество.И три де филми гледам.Играя на PS3 даже 3д игри.Друго е качеството.Иначе за телевизията съм съгласен,че няма смисъл от Full HD.

Virosss

Аз като гледам, единственото, което виждам, че ще предлагат на далавера е JBL CristalProfi e1501 Greenline, намален от ~310 лв. на ~192 лв. :)

Ivan_S

28.11.2014 11:56 #24 Last Edit: 28.11.2014 16:49 by Ivan_S
Цитат на: sevginsali - 28.11.2014 00:13
Имало някакви тошиби..ще повися още малко, ако не си лягам.
За сутринта..

Аз съм любител на Тошиба и ползвам 2 телевизора от марката, родителите ми и сестра ми, също. Единият е 22 инча и е купуван преди около 2 години за 260 лв. (на редовна промоция в магазина) и си е с доста глезотии за тези пари, вкл. full HD ;). Прави сметка дали има смисъл да не спиш цяла нощ за съмнителна отстъпка от съмнителна цена. Изчакай просто Коледните намаления (както смята да направи asito поради много точните му съображения) и не се занимавай с глупости. Това е моето мнение  :-[.
100 l. Malawi mbuna
Pseudotropheus saulosi - 7 бр. (2 m, 5 f)

sVGNsali

Спах си с кеф, то по рано от 00.00 у нас не се ляга.
Сутринта станах пак по план, към 06.30. Нямаше нищо. После ежедневната дандания с лапето, жената, комшията паркирал та ма запушил и т.н... и чаааак в службата в 08.30 видях сайта. Ами.. нищо. Най-евтиното 429 тв го има и в техномаркета.
Пълна боза..от цялата промоция съжалявам за jbl 1501, че го изпускам. Купих си бормашина за 20 лв.. да видим какво може да прави  :-D Взел съм само за да си сглобя сам обличането на стойката с пдч.
Иначе признавам, имаше артикули с добри цени. Вече как толкова бързо свършват за минунити..всеки сам си прави изводите. Тия 12000 артикули сигурно са броени с бутоните на техниката.
Каква е разликата между майстора и чирака? Времето.

asito

Сайта на техномаркета се оправи към два часа и купих едно тв самсунг 32".Отстъпката не беше голяма, от 500 на 429лв,ама както Севгин каза келепир да има, хахаха. Иначе като станах към 10:30 пак беше блокирал. В емага наистина  нищо интересно освен оня филтър, но имам същия.

bunzip2

В емаг имаше неща, които си заслужаваха, ама се брояха на пръсти.
Имаше готин телевизор, 58" май беше на 50%. От 2500 на 1200. Нещо такова по спомен.
Рутер TP-Link WR841N 300 mbps , за 21 лв.
Трите канистъра на JBL бяха на много добра цена.
Имаше още някой друг артикул. Другото беше баластра общо взето...

Similar topics (1)

12341

Започната от djoko_iako


Публикации: 15
Прегледи: 6936