• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

19.07.2025 21:32

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Машина за Кока кола

Започната от spetsa, 29.07.2010 13:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

username_alex

Цитат на: akapulko - 29.07.2010 21:06
Аз искам да стана 100 кила, *YAHOO* значи трябва да си взема такъв апарат. :-D /112 съм/

Кока Кола е една от най-вредните напитки! :-!

:-D :-D :-D :-D *BRAVO* *BRAVO*

митко

Всичко газирано, освен бира е вредно :-D
A.jacobfreibergi"Otter Point", A.Stuartgranti"Chilumba", A.sp."Red dragon"
A.sp."German Red", A.sp.Rubescens, A.sp.Baenshi"Benga"
A.sp.Hansbaenshi "Red flash", O.lithobates"Zimbawe", L.sp."Yellow Collar"(Masimbwe)
P.taeniolatus"Red empress", C.borleyi(Kadango), L.caeruleus, M.sp."Zebrа Ch

Асен Евгениев

Цитат на: митко - 29.07.2010 21:09
Всичко газирано, освен бира е вредно :-D
Това не е вярно, веднъж изпих 21 бири и ми навредиха. :-D
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

митко

Според мен ти е навредило мезето,било е мазничко и ти е станало тежко :-D
A.sp.Hansbaenshi "Red flash", O.lithobates"Zimbawe", L.sp."Yellow Collar"(Masimbwe)

BOJO

Не знам дали сте обърнали внимание: щом е с Б все е добро : БМВ, БИРА, БОЖО, БАХАМИ, БРЮНЕТКА, БЛОНДИНКА, БЦИХЛИДКИ, БЕЗПЛАТЕН ОБЯД .... абе стаба и това е .

Кола не е лошо , ама с мярка . Че после ....  *dontknow*

митко

Батерини,Бдимитър *CRAZY*

Асен Евгениев

Бърбън, Бентли, Бора-Бора, Банова /Десислава/, Бренди, Бижута, Близалка ...
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

sheytan

Аз бачках едно лято като студентка в Дреемс. Кола и другите газирани идваха в бутилки под налягане с въглероден диоксит. А машината за разпределение и сипване прилича на тези за топла и студена вода, но нямам идея от къде се купуват. Може би трябва да потърсиш някой, който зарежда подобни заведения и да го питаш какъв ще е наема и зареждането за домашни условия.

denbosch

Наистина колата при нас няма нищо общо с тази по белия свят-последно пих и румънска кола,светлинни години е пред нашата.По принцип колата в стъклена бутилка е най-хубава-не,че не смуча и от пластмаса,и от постмикс/на последно място/ при нужда...

spetsa

Знам че Колата е много вредна,но и цигарите и алкохола също са вредни ,а ги консумират хората,това е моя малък порок (и жените де).
Що се отнася до това в другите страни каква кола продават и тн. ми е пределно ясно че тук пием нещо доста далечно от истината и точно това е причината аз да имам такава машина за да мога да я права както на мен ми харесва.Именно това чувство че с всеки изминал ден става по гадна идва от самото пристрастяване,спри да е пиеш 2 3 дни и да видиш после как ти влиза ... :D Аз лично я обичам не много газирана и студена че да ми изтръпват забите,но едва ли ще се сдобия с такава машинка ;(

vasso

Цитат на: spetsa - 29.07.2010 23:17
Знам че Колата е много вредна,но и цигарите и алкохола също са вредни ,а ги консумират хората,това е моя малък порок (и жените де).
Що се отнася до това в другите страни каква кола продават и тн. ми е пределно ясно че тук пием нещо доста далечно от истината и точно това е причината аз да имам такава машина за да мога да я права както на мен ми харесва.Именно това чувство че с всеки изминал ден става по гадна идва от самото пристрастяване,спри да е пиеш 2 3 дни и да видиш после как ти влиза ... :D Аз лично я обичам не много газирана и студена че да ми изтръпват забите,но едва ли ще се сдобия с такава машинка ;(
Може да попиташ някъде, но аз се съмнявам и в друго- дали ще ти продадат просто така, смисъл дали не трябва някакъв договор да сключиш за абонамент по поддръжка и консумативи.

Luton

Тая работа е страшна с колата. Влизам да пазарувам в магазина и изрично съм си казал
да не купувам кола, заради детето, пък и заради мен. Винаги излизам с поне едно кашонче 24бр
или три по-шест стъклени бутилки! :-)
Тая работа е заради реклама, пристрастяват ни!
Относно качеството, много важно е да е съвсем прясна, най-добрата е до три дни от производството!
Поради това прясната винаги прилича на тази от детството Ни, колкото по стара, толкова по евтина и блудкава. :-)

Някой знае ли какво олицетворява бутилката?

kdravia

Абе то и с "псевдо-колите" май трябва да направят като с "псевдо-млечните" продукти.
Колата е само една-на Кока Кола.С другите "коли"я свързва само името.То може и фанта и спрайт на някоя фирма да излезе.
Докато има шарани,ще има и рибари!

santah

Цитат на: Luton - 30.07.2010 00:14
Някой знае ли какво олицетворява бутилката?
Женското тяло? :-[

Raven

Това е историята на бутилката- какаовото зърно.

Като бивш кадър на Кока Кола мога да кажа че пост микса работи със същият концентрат , въпросът е как техникът ще направи центровката на разреждането и подаването на СО2.
Колата си е бая вредна напитка, аз съм работил 6 години като техник в лабораторията и почти през цялото време пиех само пречистена вода- там има промишлена RO система.

И като тръгна Капи минахме на него /аз съм човекът пуснал първото Капи в БГ :-D/, тоест аз го забърках и аз го проводих към машината за пълнене, това ми беше работата в компанията.
Концентрата се получава в туби директно от Атланта, прави се само там  и никои друг няма право да го произвежда.

Капи също си е гадост, идва от гърция в едни найлонови чували гъст мармалад, изстсква се с машина и се бърка с вода и захар, има известно количество натурални съставки, но повечето е химия.
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

Similar topics (5)

28390

Публикации: 10
Прегледи: 5145

3598

Публикации: 7
Прегледи: 3035

5029

Публикации: 12
Прегледи: 17211