• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

09.07.2025 12:02

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Машина за Кока кола

Започната от spetsa, 29.07.2010 13:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

spetsa

Поради явното ми пристрастяване към колата,искам да си закупя машина за правене на кола,но нямам никаква информация за това.Търсих в интернет но навсякъде пише за тези големи машини от които се закупва кола по улиците.Интересува ме някой има ли такова нещо,или някаква информация за това откъде може да се купи,колко пари са и какви са консумативите.Мерси предварително  *bg*

username_alex

=-O =-O това е безсмислено... вземи си един хладилник и го пълни с кола веднъж месечно, по-евтино и по-удобно. на машините за кола трябва да им пъхаш пари за да ти даде или да я отключваш..

spetsa

Не става въпрос за такава машина ... Примерно в заведенията Happy колата е именно от такава машина и има друг вкус.Говоря за машина подобна на тази в Мак Доналдс,но в по-опростен вид

username_alex

ясно.... може да попиташ в някой магазин като техномаркет дали са продавали или знаят нещо.. за друг начин не се сещам

Peakone

Тя тази машина едва ли забърква колата на място след като си я напълнил с нужните консумативи. Все пак хората, които знаят формулата на КОКА Кола се броят на пръсти (до колкото разбирам питаш за кока-кола, а не просто някаква кола). Най-вероятно машините във въпросните заведения са на принципа на наливната бира - с кег или нещо подобно.

denbosch

Явно си търсиш постмикс апарат-напиши го така в Гугъла и ще намериш каквото търсиш.Може да си намериш под наем или дори безплатен,в зависимост от количеството кола,което консумираш.По принцип не е хубаво да се пристрастяваш към газирани напитки и особено към колата,но...ако твърдо си решил-късмет в търсенето :-)!

domminator

Колега аз също съм фен на кока кола но досега не съм срещал постмикс който да докара вкусът на истинска кола

NO CARRIER

Ако искаш да станеш 100 кила, вземи си. Вземи си два даже.  *DRINK*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

torkonator

А и формулата на кока кола вече не е тайна. Принудиха ги да я кажат, за да няма монопол. Поне така знам.
Какво ще кажеш да победиш главоболието без хапчета?

Luton

Много е вредна и се дебелее от нея, ама е много хубава на вкус. :-)
Интересно е че цените на колата се променят в зависимост колко дни е престояла.
Колкото по пресна толкова по-скъпа, свързано е с вкусовите качества.
Тази която е до три дни е същата като от детството ми! *YAHOO*

Така че има резон от питането на колегата!

Caxapa

Цитат на: torkonator - 29.07.2010 17:15
А и формулата на кока кола вече не е тайна. Принудиха ги да я кажат, за да няма монопол. Поне така знам.
На мен не ми се вярва да са ги принудили да кажат формулата. Това е вид НОУ-ХАУ и никой не е в сила да накара която и да е фирма да го обяви на всеослушание. Има всякакви кока напитки които доближават вкуса на оригинала но не са същите. Ако стане публична тайна рецептата то тогава куцо, кьораво и сакато от цял свят ще си прави сам рецептата и гиганта Кока Кола ще затвори кепенците.

vasso

Изпивам по около 2-3 литра на ден и мога да кажа, че с времето става все по-гадна и няма общо с вкуса от преди години. В тези заведения за бързо хранене пък да не говорим- такава гадост няма, просто от леда не са усеща отвратта. Вкусът е различен и гаден. В стъклените бутилки е най-хубава колата. Иначе и аз мисля, че не си струва да се взема машина от този тип.
За дебелеенето- ефект няма. :-D

N.Nobs

Бе не знам вие как сте с вкусовите рецептори, ма концентрата в постмикс апаратите и този в завода в Костинброд е един и същ.Друг е въпроса кой колко го разрежда.Разликата във вкуса може и да идва от различното количество СО2.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

митко

Случи се така,че на "Carnaby street ",пих кола,а аз по принцип не пия газирано освен бира :-D,казвам ви върна ме с 25 години във времето.Беше в стъклена бутилка и смея да твъда .че ако си истински фен трябва да консумираш само от стъкло.Не знам дали в нашата татковина предлагат,просто не ме интересува,но инстинският вкус е от бутилка.
A.jacobfreibergi"Otter Point", A.Stuartgranti"Chilumba", A.sp."Red dragon"
A.sp."German Red", A.sp.Rubescens, A.sp.Baenshi"Benga"
A.sp.Hansbaenshi "Red flash", O.lithobates"Zimbawe", L.sp."Yellow Collar"(Masimbwe)
P.taeniolatus"Red empress", C.borleyi(Kadango), L.caeruleus, M.sp."Zebrа Ch

Асен Евгениев

Цитат на: NO CARRIER - 29.07.2010 17:11
Ако искаш да станеш 100 кила, вземи си. Вземи си два даже.  *DRINK*
Аз искам да стана 100 кила, *YAHOO* значи трябва да си взема такъв апарат. :-D /112 съм/

Кока Кола е една от най-вредните напитки! :-!
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Similar topics (5)

3598

Публикации: 7
Прегледи: 3002

5029

Публикации: 12
Прегледи: 17184

46588

Публикации: 20
Прегледи: 18833