• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

26.06.2025 14:14

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Магазин за маркучи

Започната от boxy, 10.03.2011 11:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

boxy

Здравейте колеги,
от къде във Варна мога да си купя прозрачни маркучи за канистър? За справка филтъра е Аква ЕЛ унимакс 250.
Благодаря!
Проверил съм във:
Брико, Практикер, железарски магазини по пазар "Чаталджа", но нямат такива.

exersist

Пробвай от  магазин за авточасти с маркуч за обратна нафта за камион....
Поздрави !

denbosch

Пробвай Козирог до ЖП гарата:

Или Юве Комерс в двора на Агромашина:

Или Хидромарк срещу Строителния техникум:

pachoo

Колега иди в магазина за пневматика намира се на улица Христо Попович 37. Близо е до шишковата градинка (ако не се лъжа). Там има доста видове маркучи и някой може да ти свърши работа. Друго място където има маркучи е близо до завод метал. Там има се ремонтират дизелови двигатели, точно срещу него има пак магазин за маркучи.

П.С.На първия магазин продават по евтино.

boxy

Благодаря ще проверя на посочените места! Следва другия въпрос, а трябва ли да са някакви специални от рода на : да не са токсични ?!?

pachoo

Тук вече колегите могат да кажат! Аз ги използвам за ремонт на стоматологични столове и знам че издържат на 15 атмосфери! Сравнително твърди са.

abv

тука са ти писали само глупости.....
Аз ще ти кажа откъде да си вземеш маркучи и то точно каквито търсиш дано да имат обаче наличност на размер който търсиш.Значи магазина е долу където е Еко бензиностанция но от гарата като тръгнеш преди бензиностанцията на кръстовището завиваш на дясно и след 10-15 м спираш ако си с кола и се оглеждаш и ще го намериш.Това за камиони и за нафти са небивалици.....хората в тоя магазин продават прозрачни маркучи за хранително-вкусовата промишленост и не само,цената за метър е различна според размера на маркуча от 50ст до към 2лв мисля беше.Айде успех.инъче в магазин за рибки ще те изпържат кожодерите за метър маркуч едни 5-6лв най малко.
всъщност колегата denbosch е дал същия магазин както и други които не ги знам.

Similar topics (5)

35700

Публикации: 3
Прегледи: 3906

33137

Публикации: 3
Прегледи: 2020

20151

Започната от h0nda

Публикации: 4
Прегледи: 3064

32884