• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

23.07.2025 05:16

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

ЛУКОЙЛ

Започната от SHILOTO, 31.08.2011 03:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

paolo6481

Ами горивото на ОМV сигурно е по-качествено от това на Лукойл, но те цакат в грамажа.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi40.tinypic.com%2F34zdrna_th.jpg&hash=45c7615397b36a46302083086bcbaa2a9717f785

anasarka

Аз съм доволен от бензина на Ромпетрол.
КОЛКОТО И ДА Е БЪРЗА СВЕТЛИНАТА ВИНАГИ ПРИСТИГА ВТОРА, МРАКЪТ ВЕЧЕ Я Е ИЗПРЕВАРИЛ.

_777_

И аз от няколко месеца зареждам от "Ромпетрол" като рядко зареждам от други бензиностанции.Определено с горивото на "Ромпетрол" минавам повече километри.Може да не са много,но са повече. :-)
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs18.postimg.org%2Frg38pb2jt%2F24_05_15.jpg&hash=6f97fcaa79676235e44de93c1abe16d6edfa3739

MeTogu

Аз съм доволен от Петрол,и даже от промоцията им.20 л газ и 1 литър безплатно.Минавам около 200 км градско като заредя за 25 кинта.А на другите фирми рядко стигам 180.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

Antuni

Цитат на: paolo6481 - 01.09.2011 01:03
Ами горивото на ОМV сигурно е по-качествено от това на Лукойл, но те цакат в грамажа.

Значи ето защо автомобила ми върви по добре а изминава по малко километри!!
0899808552

valnata

Няма го това "О".. На тях във всяка игра нещо им липсва де. :-D  Този човек с двата пикапа как е успял не го знам.. трябва доста да харчат тия пикапи :-D По близо 3-4000 литра зареждаме на месец и съм изтрил стотици талони. "О" няма а семейството с пикапчето 99% са поставени лица.

Иначе си зареждам от тях колата. Едно, че правят добра отстъпка, второ, че не виждам голяма разлика. Те мисля ОМV купуват от тях :-D, само не знам за по"модерния" дизел и 100 октановия дали е от лукойл.

Асен Евгениев

Отпечатани са сто букви "О", от които на подставени лица ще бъдат раздадени сто. icon_axe
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

valnata

Супер  :-D

zambo

Цитат на: akapulko - 01.09.2011 11:44
Отпечатани са сто букви "О", от които на подставени лица ще бъдат раздадени сто. icon_axe
Наградите са само сто . Затова и талоните с буква О са само сто .
Анатоли
175л. Rainbow Fish
56 л. Red Cherry + Cambarellus montezumae 
42 л. Cambarellus montezumae

SHILOTO

Направил съм си експеримент със горивата на Шел дизел и "ви пауар дизел" при мен разликата в цената не се покрива от километрите т.е. извървявам по малко километра,а не както го рекламират,че понеже е по хубаво гориво горенето е по "добро" и изминаваш повече километра.Друг е въпроса дали по скъпия дизел е по "полезен" за двигателя.А пък ми се струва че колата е по бърза от по-силния дизел,но това може и да е втълпение.Абе всички горива май са от един казан,и собствениците са на по  *DRINK* един с друг.

Здравков

Цитат на: SHILOTO - 01.09.2011 15:43
Абе всички горива май са от един казан,и собствениците са на по  *DRINK* един с друг.
Ми май е така, само си ги кръщават после както си искат.  :-D

nikolaytoshev

Не сте ли ходили на ОМV с 20л. туба и да видите колко по-малко ви слагат. Аз го правих този експеримент преди година някъде. Беше много яко. Тази на бензиностанцията вика, че тубата ми била фалшива и не показвала точно. Умрях от смях. Беше доста под чертата за протокола.

А иначе аз си зареждам на Petrol и съм доволен от дизела, който предлагат.
Но нали все пак всичкото гориво идва от монополиста в България Лукойл. Нямаме никакъв избор.

bay_milee

Няма бензиностанция която дане лъже в литрите дали някой с повече удрят или други с по малко е факт който е всеобща тайна.А пък откъдето е текло пак ще тече.......а за лично мнение от бензинджийниците доволен съм от ''Еко''.А другите Шел,ОМВ,ЛУКОЙЛ,ПЕТРОЛ,РОМПЕТРОЛ, и др съм леко отвратен така даго нарека ( да живее БДЖ ) :-D :-)

morriddin

Цитат на: bay_milee - 01.09.2011 21:40
Няма бензиностанция която дане лъже в литрите дали някой с повече удрят или други с по малко е факт който е всеобща тайна.А пък откъдето е текло пак ще тече.......а за лично мнение от бензинджийниците доволен съм от ''Еко''.А другите Шел,ОМВ,ЛУКОЙЛ,ПЕТРОЛ,РОМПЕТРОЛ, и др съм леко отвратен така даго нарека ( да живее БДЖ ) :-D :-)

Това не е точно така. Работя в бранша и трябва да уточня: По закон всяка бензиноколонка има допустимо отклонение 0,5%, което е 100мл. на 20л. заредено гориво. При многото замервания които съм извършил съм виждал отклонения до 70мл. било то в плюс, или минус. Това - при големите фирми: Шел, ОМВ, Лукойл и т.н. За съжаление при малките търговци нещата са коренно различни и то, при светлите горива - за пропан-бутан да не говорим....
Контролът е постоянен, но за жалост - планов. Внезапни проверки се извършват само при подаден сигнал!

bay_milee

Най точната колонка е тубата няма как да излъже.А за другото си абсолютно прав.