• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

24.07.2025 21:11

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Левски Оле или Олеле?

Започната от stenli, 20.08.2009 03:06

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Raven

ЦСКА направи равен с много добра игра,наистина играха добре особено второто полувреме и смея да кажа че ги изтървахме.
Имаше един два много балъшки пропуска от наша страна.
Динамо е класен отбор,гранд  е и този резултат никак не е лош.

С този осакатен мизерстващ отбор,с този неистов треньор- това си е радостна новина.

Аз не съм си правил и сега не си правя някакви илюзии че ЦСКА ще направи нещо,отборът е толкова зле че направо ми се плаче.
Съсипван е и е осакатяван от години за разлика от "отбора на народа и правителството" и "отборът символ на България" притежаван от един от спонсорите на бившата управляваща партия.

Ако ЦСКА е бил толериран преди 20 години какво да кажем сега когато  Левски е отборът държава,правителство и партия и тъне в финансово благоденствие със сигурни спонсори и заплати?
Не подобава на един такъв отбор да се огъва пред някакви измислени кавказки и източноевропейски отборчета ,нито пък да му треперят гащите до последната среща от първенството с една точка разлика пред развалината ЦСКА.

https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

jodeci

Май тук не сме Българи, а фенове на различни отбори. Аз бях до тук, че темата заприлича на кръчма !
*privet*
План За Вечерта:
1. Да си успокоя нервите.
2. Да поговоря със жената.
3. Да си успокоя нервите...

nikiK

Мир и спокойствие,дано и трите отбора ги гледаме в групите,пък там каквото стане! *DRINK*
450 лит.  Ю.Америка- Геофагуси, Скаларии Манакапуру, Цихлиди джуджета
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs23.postimg.org%2Fbouk58j9z%2FDSC07050.jpg&hash=8c3a842af0d72cdf9aac794b1cd930ff0f55922a
260 лт.  Африка ез. Малави

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs22.postimg.org%2Fdkblqd7a5%2FDSC07053.jpg&hash=990372686b1835fb091e9de8fc0bec78d164e9f4

elblanko

Незнам какво толко се палите че някои си фен се радва на загуба на вечния враг, повечето ми познати са фенове и винаги се радват когато опонента им пада и въобще не ги интересува че падат от чуждестранен отбор. Спомням си един финал за шампионската лига между реал и ювентус, тогава трениора на ювентус сподели че е получил хиляди писма от фенове на барса които му пожелават успех и дори му подсказват за слабите страни на отбора от Мадрид, така че тези неща са си напълно в реда на нещата. Ако сте такива патриоти каквито се изкарвате викайте за националния отбор, отидете на стадиона вместо да обяснявате как поддържате всички български отбори защото напоследък на домакинските ни мачове футболистите ни се чустват като гости.
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

valnata

То човек как да иде да гледа националите те са пълна скръб горките.  Трябва да ни плащат за да ги гледаме. :-D

stenli

Наистина е трудно да излизаш срещу отбори, като Баку и Дебрецен и да ги надиграеш, имайки впредвид, че най-голямата ти конкуренция в Бг първенството е пълна развалина :-P. Няма как да се поддържа форма, сигурно на двустранните игри на тренировка е повече зор отколкото във вечното дерби. Дотук с провокацията!
Но проблема в Бг наистина идва от слабата конкуренция, лошите условия за игра и....Син сити :-D.
Да играеш веднъж седмично срещу отбор, чиято чест е да те понаритат по-добре, на следващата седмица пак, и излиза, че един що годе читав мач се играе веднъж месечно.

Lucio

Покрай работата съм пропуснал важна тема  :-D .
Дебрецен надигра тотално, по всички параграфи моя отбор /за съжаление мое  :-( / Мъчно ми е да го призная, ама са с класа над нас.
  Поздравления за Литекс, за победата и те показаха на БАТЕ колко е гадно цял мач да мачкаш и накрая с един мнооого случаен гол да те победят. Надявам се футболистите на Мъри да ги направят за смях в Ловеч.
За ЦСКА . . .не знам защо бяха умряли от страх и не можаха да повярват, че тези момчета от Динамо са пълни ботушари и изказването на Raven, че са  гранд са /без да се обижда / смешни. Този отбор няма никакви, ама никакви успехи и е отстранявал по 1 отбор годишно  :-D . ЦСКА не са постигали никакви успехи последните няколко години, даже имаха нулева година и пак са с по-голям коефицент от тия дърводелци. Просто ме е яд, защото пресата  направи от Динамо отбор и изплашиха червените.

miTko

Цитат на: sliven - 20.08.2009 22:05
Аз пък съм към" Ботев"!!!Свикнал съм да ми е гадно.Поздравявам всички "Канари"Бях срещу "Левски"снощи,довечера към ЦСКА=Олеле!
Когато Неградския се махне, ще отида на мач! Обещавам! :duvar:
Разни мои АКВАРИУМИ 

killiman

Цитат на: stenli - 21.08.2009 12:12
Но проблема в Бг наистина идва от слабата конкуренция, лошите условия за игра и....Син сити :-D.
Да играеш веднъж седмично срещу отбор, чиято чест е да те понаритат по-добре, на следващата седмица пак, и излиза, че един що годе читав мач се играе веднъж месечно.

А когато някой от другите отбори реши да се скочи на "грандовете" веднага на помощ се притичват хората в черно - кога от некадърност, кога от страх, кога в опити да се подмажат или пък просто инструкциите са такива. Пазят си хляба хората, не можем да ги виним.  :-) Всички видяхме какво стана с Малката Баничка след перфектното му съдийство на една домакинска загуба на най-силния провинциален отбор със стабилно лоби в БФС. За разлика от него престъпникът Ангел Ангелов получава най-редовно международни наряди.

stenli

Да, и това е една от причините. Но пък сме царе да обръщаме повече внимание на съдийството, отколкото на футболистите.
Виждали сме, не веднъж какви ли не спорни отсъждания по чужди първества и форуми,
но до такава гласност не се стига. Сигурно, защото Сашо Диков е само един. Помня мача, в който Бербатов вкара 2 гола от засади за Юнайтед. Сигурно и червените дяволи участват в задколисни игри?

Lucio

Васко ти беше Славист нали???

bicho1976

За това че и съдиите са хора и че бъркат две мнения няма.Много е лесно на повторение пред монитора да отсъдиш правилно в спорна ситуация.Но на терена всичко става за секунди.Друг е въпросът че нашите чернодрешковчета ''грешат''много тенденциозно.Кога за последен път ощетиха Левси или ЦСКА!?

Lucio

Цитат на: bicho1976 - 21.08.2009 15:46
За това че и съдиите са хора и че бъркат две мнения няма.Много е лесно на повторение пред монитора да отсъдиш правилно в спорна ситуация.Но на терена всичко става за секунди.Друг е въпросът че нашите чернодрешковчета ''грешат''много тенденциозно.Кога за последен път ощетиха Левси или ЦСКА!?
Прав си грешките в повечето случаи са еднопосочни  :-D . То по принцип е нормално, как да дадът дузпа за Ботев или за Локото или за др. примерно при положение, че те почти не могат да стигнат до наказателното поле на Левски или ЦСКА. И за картоните е същото, как се справят по-слабите отбори с по силните?? Накъсване на играта безброй фалове и т.нт. така, че до някъде ги оправдавам съдиите.

bicho1976

Мойта мисъл беше малко по-друга.Футболистите на така наречените грандове при всяко вдигане на ръка или падене им се отсъжда фаул.При засадите стават още по-комични ситуации.Цялата защита спира да играе,вдига ръце и оп страничния тогава вдига байрака.Е тогава закакво са странични съдии в бг-първенството.А после като излезем в европа какво нито Велизарки ни свирят,нито на Гонзо лактите и оспрванията прощават.Вчера коментирах с приятели,обичам футболисти не които падат само докато се засили срещу него противника,а такива които и след фаул стават и продължават да играят без да ръкомахат като реголировчици.

Lucio

Цитат на: bicho1976 - 21.08.2009 16:06
Мойта мисъл беше малко по-друга.Футболистите на така наречените грандове при всяко вдигане на ръка или падене им се отсъжда фаул.При засадите стават още по-комични ситуации.Цялата защита спира да играе,вдига ръце и оп страничния тогава вдига байрака.Е тогава закакво са странични съдии в бг-първенството.А после като излезем в европа какво нито Велизарки ни свирят,нито на Гонзо лактите и оспрванията прощават.Вчера коментирах с приятели,обичам футболисти не които падат само докато се засили срещу него противника,а такива които и след фаул стават и продължават да играят без да ръкомахат като реголировчици.
Разбрах ти мисълта, ама няма смисъл да я обсъждаме. Много ясно , че никой не обича лъжците и дистарикатите. Затова повече харесвам Гонзо защото той се бори с лакти и др :-D а Велизар пада/ше/ когато защитника му е на 2 метра от него. Той е измамник и лъжец за мен поради тези си селски изпълнения /иначе е последния БГ футболист в който има фантазия/

Similar topics (5)

7366

Публикации: 11
Прегледи: 5414

5245

Публикации: 8
Прегледи: 4159

19729

Публикации: 37
Прегледи: 10049

4314

Започната от ВЕТЕРАН