• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

26.06.2025 21:27

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Кралете на аквариума - отзиви

Започната от Иван Валентинов, 14.12.2013 23:55

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Лора

Аз пък все не мога да го изгледам това предаване. Чудно ми беше, защо кабеларката ми го изписва :кралете на аквариума, в превод го казват майстори на аквариуми... Не са две различни предавания нали?
Иначе единствения епизод който можах да гледам, ми се наби в очите терариума, вивариума или палудариума (не знам и аз как да го нарека  :-D )
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

Светльо

Да не е този със жабите. :-)
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs24.postimg.org%2Fandap7h8x%2F0028.jpg&hash=0f2159d9dc2d2368025d3aadbe2322c946afa7c8

Иван Валентинов

За пореден път се убеждавам че американците са прости хора,да го питаш богаташа защо му е тоя аквариум с кичозните корали и той няма да ти обясни като съм сигурен че няма и елементарни познания по-принцип за акваристиката камоли за соленоводната такава,от всички предавания само един които беше биолог имаше някакво понятие за какво става дума имаше огромни претенции за коралите които иска и даже ги хранеше яко за кича които предлагат ама накрая все пак "легна" пред техните изобретения и единствено той не ахна като видя готовия "риф",другите бяха пълна мъгла :-)

Ivan_S

А за епизода с потопения макет на някаква кола от Наскар (ако не се лъжа), какво ще кажете? Яко беше - рифов аквариум с жълта кола върху дъното ;). Ама айде да не се смеем много, че и при нас не е по-розово. Аз поне съм се нагледал на русалки, потънали кораби, замъци, черепи и разни подобни "украшения" за "по-готин" аквариум  :duvar:.
100 l. Malawi mbuna
Pseudotropheus saulosi - 7 бр. (2 m, 5 f)

DISCUSBG

Доста интересни отзиви! *UNKNOWN* *UNKNOWN*
Цитат на: sensodine - 17.12.2013 19:25
За пореден път се убеждавам че американците са прости хора,да го питаш богаташа защо му е тоя аквариум с кичозните корали и той няма да ти обясни като съм сигурен че няма и елементарни познания по-принцип за акваристиката камоли за соленоводната такава,от всички предавания само един които беше биолог имаше някакво понятие за какво става дума имаше огромни претенции за коралите които иска и даже ги хранеше яко за кича които предлагат ама накрая все пак "легна" пред техните изобретения и единствено той не ахна като видя готовия "риф",другите бяха пълна мъгла :-)
Да го питам богаташа/българин/, защо му е кичозна кола за половин-един милион, едва ли ще ти обясни, а камо ли да го разпитваме за ДВГ и други принципи на работа на автомобила/софтоер, окачване, ходова част......./, обаче като се огледаш е пълно с такива коли!!! Едва ли всички са автомобилни инженери или автомобилни дизайнери, а пък карат коли!Не е задължително да разбираш от нещо, за да го имаш! Как тогава ще си купиш самолет бе брат?Да не се запишеш да учиш в Долна Митрополия?Или си купуваш апартамент ,само след дипломиране във ВИАЗ.......
Харесва им на хората - поръчват си ги! То и 45 000 $ за 2000 литра не ги асимилирваме/просто ги нямаме/, ама защо да ги отричаме нещата?И в космоса ще ходят хора на екскурзия, и тях ли ще ги плюеме.....?
:-(
Не знам!

Лора

Цитат на: Светльо - 17.12.2013 18:17
Да не е този със жабите. :-)
Точно това. Гледах го повърхностно. С две деца в къщи, лудницата е пълна и не можах да се съсредоточа в/у предаването. Но крайния резултат ми хареса.
Тази седмица, ако го хвана, ще се постарая да гледам от...до... *CRAZY*
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

Светльо

Цитат на: Лора - 18.12.2013 16:59
Точно това. Гледах го повърхностно. С две деца в къщи, лудницата е пълна и не можах да се съсредоточа в/у предаването. Но крайния резултат ми хареса.
Тази седмица, ако го хвана, ще се постарая да гледам от...до... *CRAZY*
Дано да успееш,и аз имам син,като се прибера вкъщи не ме оставя на мира,но това е защото се прибирам веднъж на седмица и не може да ми се нарадва. *YAHOO*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs24.postimg.org%2Fandap7h8x%2F0028.jpg&hash=0f2159d9dc2d2368025d3aadbe2322c946afa7c8

getsata73

На мене също ми харесва предаването Можеш да видиш проекти на невероятни акви, за яки пари, въобще друг свят .Вярно че коралите са изкуствени, но при положение че в една от фермите им поискаха 700 долара за корал колкото кутия цигари, няма друг начин .
Аквариум 170 lt. населен с :
Анциструс 2бр.
Тернеция 4 бр.
барбус Тетразона 8 бр.
Барбус Калифорнийски(зелен)  7 бр.
Серпа 1 бр.
Крибензис 4 бр.
Лабео френатус 2 бр.
Едно е да искаш,друго да можеш,а трето и четвърто-да го направиш !      Н.Хайтов

skorpi_zoo

В момента ги гледам правят Акваскейп. *ROFL*
Ако го хвана тоя Мърфи...

Nikiengi

Цитат на: DISCUSBG - 18.12.2013 16:44
Доста интересни отзиви! *UNKNOWN* *UNKNOWN* Да го питам богаташа/българин/, защо му е кичозна кола за половин-един милион, едва ли ще ти обясни, а камо ли да го разпитваме за ДВГ и други принципи на работа на автомобила/софтоер, окачване, ходова част......./, обаче като се огледаш е пълно с такива коли!!! Едва ли всички са автомобилни инженери или автомобилни дизайнери, а пък карат коли!Не е задължително да разбираш от нещо, за да го имаш! Как тогава ще си купиш самолет бе брат?Да не се запишеш да учиш в Долна Митрополия?Или си купуваш апартамент ,само след дипломиране във ВИАЗ.......
Харесва им на хората - поръчват си ги! То и 45 000 $ за 2000 литра не ги асимилирваме/просто ги нямаме/, ама защо да ги отричаме нещата?И в космоса ще ходят хора на екскурзия, и тях ли ще ги плюеме.....?
:-(

Ми виж сега, ти по принцип си прав, но все пак рифа не е кола. Да оставим настрани това, че и аз смятам, че тия правят пълен отврат за мноооого пари, все пак обаче за разлика от колата рифа иска всекидневна поддръжка и поне малко да разбираш, за да знаеш какво да правиш като видиш някакъв малък проблем и определено тези неща ги знаеш по-добре от мен. Кола си имаш и едва ли ти е необходимо да си завършил ДВГ в ТУ за да я поддържаш, пък и тя няма да умре ако я зарежеш за седмица, месец и т.н.,но както добре знаеш с рифа не е точно така, като не разбираш, дори и да има кой да ти го поддържа и не влагаш емоции при изграждането му, той в края на краищата ще си замине (умре). Язък за рибите (коралите обикновено са изкуствени) дето са хванати диви от океана. Та това ми е мисълта!  :-)

danielm

Днес правиха сладководен скейп, а в момента цихлидарник.
Много силно беше как за 2 часа засадиха надводногледаните китки и пуснаха рибите!  :duvar:
Искам да видя след 2 седмици надводния елеохарис, дето засадиха без да го окастрят ...  :-D
А микрозорума го изпльощяха на най-светлото място в средата.
Май трябваше да си направят силиконови китки... както с коралите!

ceko

Това предаване е направено от неуки хора  :ranting:

правят само аквариуми !!!!!!!!! и даже не показват как става точно ,просто за пари е всичко  :-!  , аз не го гледам  *YAHOO*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs27.postimg.org%2Fub3yubpcf%2Fuk_GRe_He.gif&hash=fab23b0277348359ae200ce5eefc4c477c5a3876

Similar topics (5)

16266

Публикации: 5
Прегледи: 3252

10802

Публикации: 28
Прегледи: 10551

5572

Публикации: 15
Прегледи: 8196

1818

Публикации: 12